Проєкти для 1-4 класів

Про матеріал
Проєкти для 1-4 класів Підготувала: Вчитель початкових класів Добровеличківського ліцею "ІНТЕЛЕКТ" Чоботар Т.Ю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Здоров’я − всьому голова»Координатор: Гордієнко О. О. Творчий проектучнів 1-А класу

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Мета та завдання: Поглиблювати знання школярів про важливість збереження і зміцнення власного здоров’я як основи щастя людини;Формувати поняття, що здоров’я значною мірою залежить від способу життя;З’ясувати значення здоров’я у житті людини;Прищеплювати учням елементарні навички здорового способу життя;Учити здійснювати проектну діяльність на основі досліджень;Виховувати відповідальність за своє здоров’я.

Номер слайду 4

Творчий проектвихованців 1-А групи«Землю сонце красить, а людину - праця» Вихователі: Дрига Н. В. Залєвська Б. В.

Номер слайду 5

Мета: 1. Використання проектної діяльності як методу самопідготовки.2. Формуваннятворчих та дослідницьких навичок школярів у позаурочній роботі.3. Організація творчої та дослідницької діяльності вчителів.4. Навчити дітей користуватися засвоєнними вміннями та навичками самостійно.5. Розвиток в учнів комунікативних навичок, уміння працювати в різноманітних групах, виконувати соціальні ролі (лідера, виконавця, посередника і т. ін.), долати конфліктні ситуації.6. Підвищити рівень відповідальності учня за виконаний обсяг роботи.7. Перетворити традиційну аудиторію у відкритий навчальний простір, в якому учні рухаються у власному темпі.

Номер слайду 6

Завдання: 1. Фотовиставка "Я- серце своєї сім'ї" 2. Створення інтерактивного куточку "Моя сім'я чекає свято"3. Створення макету зміни сезонів "Осінь –зима" на прикладі різдвяного вінка.4. Виготовлення сюжетних композицій для вистави "Веселий борщик"5. Конструювання та розміщення годівничок" Смачний сюрприз для птахів" 6. Зустрічання весни " Втоми ми не знаємо, весну зустрічаємо!"7. Підготовка привітання та листівок до 8 березня " Прийми тепло душі моєї"8."Великодня мозаїка"9. Акція "Відтворюємо легені світу"10. Мандрівка " Пізнаємо свій край"

Номер слайду 7

Творчий проектучнів 1-Б класу«Птахи - наші друзі» Координатор: Малохатко Т. О.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Мета та завдання: Ознайомити учнів з видами та назвами птахів; Виховувати спостережливість, дбайливе ставлення до природи; Розвивати арифметичні навички під час обліку птахів, які прилітали протягом дня до годівнички;Виготовлення годівничок для зимуючих птахів; Розучити пісні, вірші та загадки про птахів.

Номер слайду 10

Творчий проектвихованців 1-Б групи«Казковий світ коктельних трубочок»Вихователі: Васюра А. О. Зибіна С. В.

Номер слайду 11

Мета: Розвиток творчого потенціалу дітей через нетрадиційний метод використання коктельних трубочок

Номер слайду 12

Завдання: Ознайомити дітей з нетрадиційними методами використання коктельних трубочок. Навчити робити вироби з коктельних трубочок. Розширити уявлення дітей у використанні кількох матеріалів (коктельні трубочки, пластилін та клей). Розвивати творчий потенціал вихованців.

Номер слайду 13

Творчий проектучнів 2 класу«Світ дитячих захоплень»Координатор: Чоботар Т. Ю.

Номер слайду 14

Мета: розкрити перед учнями чарівний світ людських захоплень, розширити знання учнів щодо видів праці; виховувати бажання  дізнаватися  щось  нове,людяність, доброту, любов до праці, пробувати свої  сили  у  різних  сферах діяльності.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Творчий проект. Вихованців 2 групи«Пластилінографія»Вихователь: Мамедова Е. Х.

Номер слайду 17

Завдання: Вчити дітей працювати з пластиліном;Змішувати різні кольори та ліпити різноманітні вироби;Працювати колективно;Виховувати естетичні смаки, працьовитість, згуртованість.

Номер слайду 18

ПРОЕКТ учнів 3 класу«Захоплюючий світ професій»Координатор: Чередник О. В.

Номер слайду 19

Тип проекту: довготерміновий, частково – пошуковий, дослідницький. Мета: поглибити уявлення учнів про різноманітність професій, про важливість і значення кожної з них;розширити знання дітей про професії;розвивати допитливість, зв’язне мовлення; виховувати сумліннне ставлення до праці, повагу до людей праці.

Номер слайду 20

Завдання і очікувані результати:діти усвідомлюють, що добробут нашої країни і всіх громадян примножується працею;в майбутньому в школярі, прагнуть сумлінно працювати;розвивається працьовитість школярів, віра у свої сили та бажання здобувати знання. Підготовка:збір інформації, перегляд літератури, сторінок Інтернету;збір малюнків, загадок, прислів’їв, фото з теми;відвідування організацій та закладів, які проведуть екскурсію по своєму закладу;обговорення матеріалу і написання творів «Ким мрію я бути».

Номер слайду 21

Творчий проект вихованців 3 групи «Чарівний ґудзик»Вихователь: Нікозенко І. А.

Номер слайду 22

дати дітям знання про історію походження ґудзика; його прикладний характер; можливості використовувати ґудзик не лише за призначенням, а й у художньо – естетичній творчості. Мета:

Номер слайду 23

ЗАВДАННЯ: Розвивати мовлення, мислення, пам’ять, увагу, сенсорні здібності, дрібну моторику, креативність, фантазію та творчу уяву вихованців. Ознайомлювати з кольорами, їх відтінками, формою та величиною. Виховувати естетичний смак, сприяти створенню позитивного емоційного настрою. Мотивувати стійкий інтерес до образотворчої діяльності. Використовувати інноваційні форми роботи з дітьми шкільного віку. Залучати до співпраці батьків.

Номер слайду 24

Творчий проектучнів 4-А класу«Мій клас – моя шкільна родина»Координатор: Щербова Н. М.

Номер слайду 25

Мета : Вчити дітей працювати в колективі. Стимулювати процес саморозвитку та саморегуляції учнів. Формувати самостійність, впевненість в собі. Виробляти уміння та навички в керуванні своїми емоціями та протистояти стресам. Допомога у виборі професії. Виховання шанобливого ставлення до родини. Виховання поваги до народних традицій і звичаїв, державної та рідної мови, національних цінностей українського народу та інших народів і націй. Залучати до виховної роботи батьків.

Номер слайду 26

Завдання:1. Участь та проведення масових загальношкільних та класних заходів.2. Проведення родинних свят та круглих столів з батьками класу.3. Створити умови для формування позитивних якостей особистості в процесі різноманітних видів трудової, навчальної, позакласної й іншої діяльності.4. Активізувати роботу батьків та батьківського комітету.5. Розвиток умінь працювати в команді.6. Розвивати кругозір учнів за допомогою туристичних подорожей та екскурсій

Номер слайду 27

Творчий проектвихованців 4-А групи«Казкова феєрія дитячими руками»Вихователь: Антоненко Л. М.

Номер слайду 28

Мета: Познайомити дітей з розмаїттям видів створення красивого дитячими руками;Мотивувати дітей пізнавати нове, цікаве, корисне і застосовувати ці вміння в практичних діях;Розвивати зосередженість, уважність, цілеспрямованість, увагу, пам’ять, дрібну моторику, наполегливість та естетичний смак у вихованців.

Номер слайду 29

Творчий проектучнів 4-Б класу«Хмарна феєрія»Координатор: Пацюк О. О.

Номер слайду 30

Мета проекту:1. Розширити знання дітей про хмари2. Виховувати любов до природи3. Розвивати спостережливість та зацікавленість

Номер слайду 31

Завдання: Узагальнити знання по теміДослідити процес утворення хмар. Вести спостереження за хмарами,їх видами та різноманітністю. Знайти вірші, казки та оповідання про хмари

Номер слайду 32

Творчий проектвихованців 4-Б групи«Друге життя непотрібним речам»Вихователь: Галатіна О. О.

Номер слайду 33

Мета: Здійснювати навички виготовлення предметів декору;Розвивати творчі здібності;Вчитись економно використовувати матеріали;Виховувати любов до природи.

Номер слайду 34

Завдання: Предмети мають бути красивими;Мають низьку собівартість;Бути якісним;Мати практичне використання;Відповідати екологічним вимогам.

pptx
Додано
11 січня 2020
Переглядів
979
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку