Проєктна презентація на тему: "Дитяча народна пісня" (Вчительська презентація)

Про матеріал
Проєкт розрахований для учнів 5-х класів. Ви зможете: . пізнати загадковий світ країни дитячого світу музики, дізнатися більше про те, як музика впливає на виховання творчої особистості дитини. Розкрити для себе світ чарівної дитячої музики.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДИТЯЧА НАРОДНА ПІСНЯУчительська презентація на тему: ДИТЯЧА НАРОДНА ПІСНЯ

Номер слайду 2

ПИТАННЯ №1: Чи знаєте ви, що дитяча музика є невід`ємною складовою життя дитини?ПИТАННЯ №2: Чи впевнені ви, що дитяча пісня може впливати на розвито і виховання у дитини творчої особистості?ПИТАННЯ №3: Чи можна стверджувати, що український дитячий фольклор вплинув ну сучасну дитячу музику?

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Шановний 5 –ти класник, поміркуй: МУЗИКА – НАЙКРАЩА ВТІХА ДЛЯ ДИТИНИ. Дай відповіді на такі питання: Що означає музика для дитини?Поміркуй, де можна почути дитячу пісню?На які жанри поділяється дитяча пісня?

Номер слайду 5

Виконай творчі завдання. ПОРІВНЯТИ: Особливі ознаки звучання дитячих пісень:колискові, ігрові, лічилки, небилиці, заклички, дражнилки, календарні і побутові пісні. СТВОРИТИ: Колективний творчий звіт на тему: «Дитяча народна пісня». Розкрити різножанрові характеристики музики з урахуванням їх особливостей,порівняти з звучанням сучасних дитячих пісень.

Номер слайду 6

Для успіху треба об`єднатися в групи. ГРУПА №1 ЕКСПЕДИТОРИЗАВДАННЯ: Добрати інформацію про дитячий пісенний фольклор, розрізнення дитячих пісень за тематикою. Підготувати інформацію у вигляді презентації, відеофайлів, плейкастів за темою: «Віночок дитячихпісень»ГРУПА №2 ВИКОНАВЦІВЗАВДАННЯ: Добрати музичний матеріал дитячих пісень за їх тематикою,виконати музичні твори з елементами хореографічних рухів.

Номер слайду 7

БАЖАЮ ВАМ УСПІХУ!!!ВИ ЗМОЖЕТЕ…1. Пізнати загадковий світ країни дитячого світу музики, дізнатися більше про те, як музика впливає на виховання творчої особистості дитини. Розкрити для себе світ чарівної дитячої музики.2. Опанувати навики ІКТ технологій.3. Розкрити творчий потенціал.4. Навчитися прислуховуватися до інших, приймати

pptx
Додано
21 жовтня 2022
Переглядів
235
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку