Проєктна презентація на тему: "Музика і кіно" (Вчительська презентація)

Про матеріал
Проєкт розрахований для учнів 5-х класів. Вм зможете: пізнати загадковий світ кіномистецтва, познайомитися зновими жанрами в кіно.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МУЗИКА В КІНОУчительська презентація на тему: МУЗИКА В КІНО

Номер слайду 2

ПИТАННЯ №1: Чи знаєте ви, що тільки кіномистецтво має такий вид мистецтва,як фотографічна зйомка кінозображення, анімація та монтаж?ПИТАННЯ №2: Чи впевнені ви, що індустрія кінематографа впливає на розвиток і виховання підростаючого покоління?ПИТАННЯ №3: Чи можна стверджувати, що музика і кіно мають нерозривний взаємозв`язок?

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Шановний 5-ти класник, поміркуй: ЛЮДИ ПРИХОДЯТЬ В КІНО, ЩОБ РОЗДІЛИТИ ОДНУ І ТУ Ж МРІЮ. Дай відповіді на такі питання: Які види поєднує в собі кіномистецтво?Які жанри кінематографа тобі відомі?В чому полягає основна мета кінематографа?

Номер слайду 5

Виконай творчі завдання. ПОРІВНЯТИ:особливості поєднання різних видів мистецтв в кінематографі; визначити головну мету кіномистецтва;як музика допомагає зобразити і передати образ головної думки, головних героїв в кіно;СТВОРИТИ:зняти документальній репортаж за темою: «Історія рідної школи»;хронологічний фоторепортаж: «40 років по тому…»відзняти рекламний ролик за темою: «Шкільні роки – незабутні роки». відзняти відеоролік на тему: «Жахливий сон учня»;пригодницький відеофільм на тему:«Як це було…», спогади про шкільні роки

Номер слайду 6

Для успіху треба об`єднатися в групи. ГРУПА №1 ДОКУМЕНТАЛІСТИЗАВДАННЯ: Зняти документальній репортаж за темою: «Історія рідної школи». Створити хронологічний фоторепортаж: «40 років по тому…»ГРУПА №2 КОМЕДІЙНИЙ ЖАНРЗАВДАННЯ: Відзняти рекламний ролик за темою: «Шкільні роки – незабутні роки».

Номер слайду 7

ГРУПА №3 ПРИГОДНИЦЬКИЙ ЖАНРЗАВДАННЯ: Створити пригодницький відеофільм на тему:«Як це було…», спогади про шкільні роки. ГРУПА №4 ЖАНР ЖАХІВЗАВДАННЯ: Відзняти відеоролік на тему: «Жахливий сон учня», особливо звернути увагу на добір музичного супроводу.

Номер слайду 8

БАЖАЮ ВАМ УСПІХУ!!!ВИ ЗМОЖИТЕ…Пізнати загадковий світ кіномистецтва, познайомитися зновими жанрами в кіно. 2. Опанувати навики ІКТ технологій.3. Розкрити творчий потенціал.4. Навчитися прислуховуватися до інших, приймати колективні рішення.

pptx
Додано
21 жовтня 2022
Переглядів
205
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку