Профілактичний урок. Ковід. Симптоми. Як з ним боротист.

Про матеріал
Ця презентація покаже вам та вашим учням захиститися від ковіду. Які симптоми цієї хвороби та як з цією хворобою боротись
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ковід. Симптоми. Як з ним боротись. Проєкт підготувала Адамова Валерія Учениця 6-А класу НВК №1 м. Добропілля

Номер слайду 2

Симптоми. Основні симптоми коронавірусу: Температура, вона тримається кілька днів на позначці близько 38 градусів,Слабкість. Ломота у м'язах, при цьому температура висока. Втрата смаку або нюху, це важливий момент, що відрізняє Ковід від ГРЗ. Поява сухого кашлю,Задишка, при ній потрібно терміново викликати лікаря!

Номер слайду 3

Як захиститися від ковіду. Рекомендації щодо профілактики COVID-19:- слід мити руки з милом протягом не менш, ніж 20 секунд;- не торкайтеся брудними руками очей, носа та рота;- якщо захворіли - залишайтеся вдома;- потрібно чхати та кашляти у згин ліктя або прикривати рот, ніс серветками;- регулярно провітрюйте приміщення та дезінфікуйте поверхні;- з людьми тримайте дистанцію в 1,5 метри, особливо з тими, хто має симптоми респіраторного захворювання. Рекомендації щодо профілактики COVID-19 літнім людям:- дотримуйтесь загальних рекомендацій стосовно гігієни;- без нагальної потреби не виходьте з дому;- якщо захворіли - залишайтеся вдома;- не йдіть до свого лікаря з метою поміряти тиск та поспілкуватись;- якщо ви - користувач програми “Доступні ліки”, то в разі закінчення відповідних лікарських засобів, звертайтесь до свого сімейного лікаря або терапевта ПО ТЕЛЕФОНУ, щоб отримати електронний рецепт дистанційно;- користуйтеся допомогою онуків, рідних, сусідів в разі потреби придбати ліки, товари першої необхідності, продукти.

Номер слайду 4

Дякую за увагу!Сподіваюся, що ця презентація допоможе вам захиститися від ковіду.

pptx
Додано
4 грудня 2023
Переглядів
145
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку