Прості задачі на знаходження невдомого від'ємника і доданка

Про матеріал
Пропоную Вашій увазі картки з різноманітними простими задачами на знаходження невідомого від'ємника та доданка для відпрацювання навичок роботи над задачами певного виду
Перегляд файлу

С-7

Прості задачі на знаходження від’ємника і доданка

С-7,з-1

На ковзанці каталося 12 хлопців. Коли кілька пішло, їх залишилося 4. Скільки хлопців пішло?Картинки по запросу рисунок дети на катке

С-7,з-2

Картинки по запросу рисунок ведро с водой У відрі було 10 л води. Після того, як декілька літрів води вилили, у відрі залишилося 7 л. Скільки літрів води вилили з відра?

Картинки по запросу рисунок цветы на клумбеС-7,з-3
На клумбі росло 15 квітів. Після того, як кілька квітів зірвали, на клумбі залишилося 10 квітів. Скільки квітів зірвали з клумби?

С-7,з-4

Картинки по запросу рисунок веник У магазині було 12 віників. Після того, як кілька віників продали, в магазині залишилося 10 віників. Скільки віників продали?

 

Картинки по запросу рисунок дети на каруселиС-7,з-5

На каруселі каталося 16 дітей. Коли кілька дітей зійшло, на каруселі залишилося 10 дітей. Скільки дітей зійшло з каруселі?

 

С-7,з-6

В акваріумі плавало 18 рибок. Після того, як кілька рибок виловили, в акваріумі залишилося 3 рибки. Скільки рибок виловили?

Картинки по запросу рыбки в аквариуме

 

С-7, з-7

Картинки по запросу яблоки в вазе У вазі було 11 яблук. Коли кілька яблук з'їли, то залишилося 6 яблук. Скільки яблук з'їли?

Картинки по запросу яблокиС-7,з-8

У Сергійка було 6 яблук. Йому дали ще кілька. Після цього у нього стало 10 яблук. Скільки яблук дали Серійку?

 

С-7,з-9

Картинки по запросу кастрюля У каструлі було 2 л води. У неї долили ще кілька літрів, і стало 5 л води. Скільки літрів води долили в каструлю?

 

Картинки по запросу книгаС-7,з-10
У книзі всього 8 сторінок. Сашко прочитав кілька сторінок, і йому залишилося прочитати ще 3 сторінки. Скільки сторінок книги він прочитав?

С-7,з-11

Картинки по запросу полка с книгами На полиці було 7 книг. Мама поставила на полицю ще кілька книг, і тоді там стало 9 книг. Скільки книг мама поставила на полицю?

С-7,з-12

 На даху сиділо 7 голубів. Коли до них прилетіло ще декілька, їх стало 15. Скільки голубів прилетіло?

Картинки по запросу голубь

С-7,з-13

Картинки по запросу картинка дети убирают двор Шкільне подвір'я прибирало 19 дітей. Після того, як кілька учнів пішло на урок, на дворі залишилося 9 . Скільки дітей пішло на урок?

 

С-7,з-14

Картинки по запросу яблоки У Сергія було 6 яблук. Йому дали ще кілька, і після цього у нього стало 10 яблук. Скільки яблук дали Серьожі?

 

С-7,з-15

 Таня намалювала 11 листочків. Кілька листочків вона розфарбувала, і після цього їй залишилося розфарбувати 5 листочків. Скільки листочків розфарбувала Таня?

Картинки по запросу рисунок листиков

С-7,з-16

В автобусі їхало 10 осіб. На зупинці в автобус увійшли кілька людей і в автобусі стало 14 осіб. Скільки людей увійшли в автобус?

Картинки по запросу рисунок люди в автобусе

С-7,з-17

Картинки по запросу скворечник Хлопці зробили 10 шпаківень. Кілька шпаківень вони повісили в шкільному саду. Після цього їм залишилося повісити 8 шпаківень. Скільки шпаківень повісили хлопці?

 

С-7,з-18

Картинки по запросу рисунок ведро с водой У відрі було 10 літрів води. Коли з неї вилили кілька літрів, то в ній залишилося 8 літрів води. Скільки відер води вилили з бочки?

 

 

С-7,з-19

Картинки по запросу игрушка солдатик У Іванка було 2 солдатика. Коли мама купила йому ще кілька, у нього стало 6 солдатиків. Скільки солдатиків купила мама?

 

 

С-7,з-20

Надворі гуляло 10 хлопців. Коли кілька пішли, їх залишилося 4. Скільки хлопців пішло?

Картинки по запросу рисунок дети гуляют во дворе

Картинки по запросу кувшин с молокомС-7,з-21

У глечику було 12 склянок молока. До обіду з глечика взяли кілька склянок і там залишилося 7 склянок молока. Скільки склянок молока взяли до обіду?

С-7,з-22

Картинки по запросу шары Оля намалювала 6 повітряних кульок. Коли вона розфарбувала кілька з них, їй залишилося розфар-бувати 2 кульки. Скільки кульок розфарбувала Оля?

 

Картинки по запросу картинка открыткаС-7,з-23

У сестри було 16 листівок. Кілька листівок вона віддала братові, і у неї залишилося 9 листівок. Скільки листівок сестра віддала братові?

С-7,з-24

Картинки по запросу картинка книга В класній бібліотеці було 8 книг. Коли кілька книг хлопці принесли з дому, то в бібліотеці стало 18 книг. Скільки книг принесли хлопці з дому?

 

С-7,з-25

Картинки по запросу картинка люди выходят из вертолёта На аеродромі було 8 вертольотів. Коли кілька вертольотів відлетіло, на аеродромі залишилося 3 вертольоти. Скільки вертольотів відлетіло?

 

С-7,з-26

Картинки по запросу бидон с молоком У бідоні було кілька літрів молока. Коли в нього влили ще 3 л молока, тоді в бідоні стало 9 літрів. Скільки літрів молока було в бідоні спочатку?

 

С-7,з-27

Картинки по запросу тюльпаны Вранці на клумбі розквітло 8 тюльпанів. Коли днем ​​розквітло ще кілька тюльпанів, то до вечора їх стало 10. Скільки тюльпанів розквітло днем?

С-7,з-28

Похожее изображение У Олени було 10 рибок. Коли їй подарували ще кілька, у неї стало 17 рибок. Скільки рибок подарували Олені?

 

Картинки по запросу картинка бочка с водойС-7,з-29

У бочці було 9 відер води. Коли в неї долили кілька відер, в ній стало 19 відер води. Скільки відер води долили?

 

Картинки по запросу картинка котятаС-7,з-30

На галявині грало 6 кошенят. Коли до них прибігло ще кілька, то всього стало 10 кошенят. Скільки кошенят прибігло на галявину?

 

 

 

 

docx
Додано
27 січня 2020
Переглядів
876
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку