Проведення батьківських зборів на дистанційному навчанні

Про матеріал
Презентація несе у собі головні питання на теперешній час . Головні питання та детальне обговорення їх. Подяка батькам за спільну роботу
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Батьківські збори у 3- Б класі Класний керівник : Вовк Наталія Валеріївна

Номер слайду 2

План проведення зборів Бесіда на тему “ Дистанційне навчання під час воєнного стану ” Бесіда на тему “ Короновірус та правила запобігання хвороби ” Проміжні питання батьків Бесіда на тему “ Правила безпеки життєдіяльності дітей ”

Номер слайду 3

Бесіда на тему “ Дистанційне навчання під час воєнного стану ”

Номер слайду 4

Цей навчальний рік почався з дистанційного навчання не просто так. Насамперед,це є : захист ваших дітей від снарядів та ракет. завжди поруч батьки ,які піклуються про своїх дітей. Навчання дітей у будь – якій ситуації

Номер слайду 5

Поради батькам щодо дистанції Ознайомитися з моделлю, формою, онлайн сервісами та інструментами та платформою для організації дистанційного навчання, які використовує навчальний заклад, де навчається дитина. Вивчити характер і канали комунікацій із учителями, адміністрацією, класним керівником Організувати оптимальний режим дня дитини під час дистанційного навчання Надавати емоційну підтримку Мотивувати дітей до навчання, зокрема самостійного, спонукати до роздумів та міркувань щодо власної мотивації до навчання для життя Розробити спільні правила/домовленості щодо співжиття разом, діяльності впродовж дня/тижня. Правила та домовленості краще записати і розмістити в доступному місці щоб уникнути непорозумінь та конфліктних ситуацій. Підготувати технічні девайси, гаджети та робоче місце Пропонувати альтернативний відпочинок-спілкування з рідними: прогулянки на свіжому повітрі, спортивні розваги, інтелектуальні та розважальні ігри тощо.

Номер слайду 6

На сьогоднішній день 3- Б клас взяв участь у 6 конкурсах та олімпіадах, а це тільки 2 навчальні місяці. Далі буде ще краще!!!

Номер слайду 7

Назви конкурсів та олімпіад: Олімпіс (математика,українська мова) “Збережемо ґрунти України(конкурс малюнків) “За нашу свободу”(конкурс малюнків) Інтернет – олімпіада з математики “Осінь 2022” Написання ЕСЕ на тему “ Війна очима дітей” Інтернет – олімпіада з української мови “Осінь 2022”

Номер слайду 8

“ Немає світла або Інтернету ” Правила : Не панікувати ,краще захистити дитину Пояснити дитині ,що це не так важливо ,як наше життя Заспокоїти себе та дитину Відкрити підручник і працювати (Всі завдання написані у підручнику,нічого зайвого не задаю )

Номер слайду 9

Бесіда на тему “ Короновірус та правила запобігання хвороби ”

Номер слайду 10

Поради щодо Короновірусу Завжди мити руки Розкажіть , як правильно прикривати рот та ніс під час кашлю та чхання Захисна маска – захист від хвороби Дотримання дистанції у громадських містах

Номер слайду 11

Проміжні питання батьків

Номер слайду 12

Бесіда на тему “ Правила безпеки життєдіяльності дітей ”

Номер слайду 13

Ліс,річка – природа ,але НЕБЕЗПЕКА

Номер слайду 14

Подяка батькам!!! Шановні батьки!Хочу виразити Вам глибоку вдячність за добре виховання дитини, за проявлену цікавість не тільки до її навчання, а й до життя школи.Бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного щастя, успіхів у праці і подальшому виховані Вашої дитини, яка показала себе розумним учнем, здатним переборювати будь-які труднощі, перемагати достойних суперників і досягати надзвичайних результатів.Перемоги Вашої дитини – це наша спільна радість і нагорода!Дякую Вам за чуйність, співпрацю і взаєморозуміння!

ppt
Додано
26 жовтня 2022
Переглядів
4272
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку