Public service advertising (соціальна реклама) як профілактика насильства

Про матеріал
Презентація для вчителів на тему: "Public service advertising (соціальна реклама) як профілактика насильства" Презентація включає теоретичну та практичну частини. У слайдах додані посилання на відео.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Термін “соціальна реклама” використовується тільки в країнах СНД. В США та Європі для позначення такого типу реклами використовують терміни public service advertising . Зазвичай, соціальну рекламу визначають як рекламу, що присвячена суспільним інтересам. 

Номер слайду 3

Соціальна реклама- це вид некомерційної реклами, де рекламодавець пропагандує правильний з його точки зору спосіб життя.

Номер слайду 4

Метою таких реклам є вплив на суспільну думку з приводу охорони здоров’я, соціального захисту населення, захисту прав людини, охорони навколишнього середовища, профілактики правопорушень, безпеки населення та інших соціально важливих питань.

Номер слайду 5

Зупини Насильство: Не сідай напідпитку за кермо

Номер слайду 6

Всесвітній фонд захисту природи: Страшне проти ще більш страшного

Номер слайду 7

Зникнення лісів продовжується з кожною перегорнутою сторінкою

Номер слайду 8

Охорона птахів: Якщо ти цього не підбереш, то це зроблять вони

Номер слайду 9

  Важливою є освітня функція соціальної реклами. Використовуючи медіаресурси можна вирішувати актуальні в наш час проблеми: -формування здорового способу життя (профілактика шкідливих звичок); -формування толерантного ставлення один до одного; -виховання патріотизму; -профорієнтаційна робота; -протидія насильству, торгівлі людьми і ін.  

Номер слайду 10

. Основна мета соціальної реклами - змінити ставлення суспільства до певної проблеми, а в довготривалій перспективі – сформувати нові соціальні цінності.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Сексуальні маніяки можуть ховатися у смартфоні вашої дитини

Номер слайду 14

Діти, на котрих не звертають уваги, відчувають себе невидимками. Припиніть насильство над дітьми

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Інтерактивна соціальна реклама

Номер слайду 17

«Жорстоке поводження з дітьми. Ви можете це зупинити»

Номер слайду 18

Перегляд відео: https://www.youtube.com/watch?v=gU5P7yPi2Hw Обговорення відео та прогнозування результативності його перегляду: Для кого відео можна використовувати? Які запитання для обговорення цього відео можна використовувати?

Номер слайду 19

Перегляд відео: https://www.youtube.com/watch?v=ZFgja3c_n8o Обговорення відео та прогнозування результативності його перегляду: Для кого відео можна використовувати? Які запитання для обговорення цього відео можна використовувати?

Номер слайду 20

Створення соцпостерів

Номер слайду 21

За допомогою соціальної реклами можна досягнути двох найголовніших цілей: Інформування. Заклик до дій.

Номер слайду 22

Приклад. Виготовлення постеру «Стоп насильству»  Вирішуються два завдання соціальної реклами : є емоційний заклик до жінок змінити своє ставлення до насильства, а з іншого – це найкращий спосіб проінформувати про гарячу лінію та можливість отримати допомогу для тих, хто її потребує.

Номер слайду 23

Робота в групах: виготовити соціальний постер «Проти насильства»

Номер слайду 24

Соціальна реклама необхідна в Україні. Вона сприяє вирішенню суспільних проблем, соціальній підтримці населення, підвищує рівень культури та моральності суспільства, а також сприяє побудові громадянського суспільства. Окрім того, розумні люди знають, а історія це підтверджує, що хороші ідеї потребують реклами значно більше ніж погані

ppt
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
16 березня 2019
Переглядів
2449
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку