Ребус. Приготування тертого пирога. Матеріал до уроку трудового навчання та технології для учнів професії "Кондитер"

Про матеріал
Ребус. Приготування тертого пирога. Матеріал до уроку трудового навчання та технології для учнів професії "Кондитер" к уроку https://naurok.com.ua/prezentaciya-prigotuvannya-tertogo-piroga-material-do-uroku-trudovogo-navchannya-ta-tehnologi-dlya-uchniv-profesi-konditer-213913.html
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ребус. Розділ: Кулінарія. Виконала: вчитель технологіїГончарова О. В. Одеського МРЦ №2

Номер слайду 2

– крихка, ніжна й по-домашньому дуже смачна випічка, від якої просто неможливо відірватися!

Номер слайду 3

Основні види тіста, що розрізняються за складом

Номер слайду 4

Пісочне тісто родом з

Номер слайду 5

Для тіста

Номер слайду 6

Номер слайду 7

ВідповідіТертий пиріг. Бриз, шабліШотландіїБорошно,цукор,масло вершкове. Яйце, розпушувач, ванілін

pptx
Додано
25 січня 2021
Переглядів
646
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку