Роберт Шеклі "Запах думок" Кліві повернеться на землю, але буде жити за допомогою «запаху думок».

Про матеріал
Роберт Шеклі "Запах думок" 14. Робота в групах. Обговоріть і презентуйте гіпотези, у разі якщо: 3) Кліві повернеться на землю, але буде жити за допомогою «запаху думок».
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Роберт ШекліЗапах думок14. Робота в групах. Обговоріть і презентуйте гіпотези, у разі якщо: 3) Кліві повернеться на землю, але буде жити за допомогою«запаху думок».

Номер слайду 2

Гіпотеза - це вислови, міркування, передбачення, припущення або здогадки учених, не доведених наукою. Телепатія: містичне мистецтво читання думок. Телепатія - це форма ментального зв’язку між людьми. Це явище включає передачу думок, емоцій або інших відчуттів без використання звичних каналів комунікації, таких як мова, міміка або жести. Запах думок

Номер слайду 3

Запах думок. Кліві відчував, як ракета піднімається вгору, і зрозумів, що вони покидають планету 3-М-22… Кліві повертається на Землю і починає жити своїм звичайним життям. Але розуміє, що поштарем бути вже не зможе. Він згадує про час проведений на планеті 3-М-22. і розуміє, що вдячний планеті, звірам, обставинам, що там відбулися. Вдячний за можливість отримання телепатії та передачі думок на відстані як “запаху думки”. Кліві довго не думав. Він організовує благодійну організацію під назвою «Запах думок» . Там він допомагає людям, які опинилися в тяжких обставинах. Кліві використовує «запах думок» і допомагає вирішувати проблеми. Також він навчає всіх бажаючих розвивати та використовувати, на благо, телепатію. Слава про його здібності розлетілася по всіх куточках Землі. . Ще довгий час Кліві працював за допомогою «запаху думок» і нікому не зізнавався, що чекає відвідувачив із інших планет.

Номер слайду 4

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Безверха Марина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
21 травня
Переглядів
119
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку