Робота: Аналіз сайту

Про матеріал
Аналіз Сайту Школи Доступ до інформації на сайті мають всі педагогічні працівники, учні та їх батьки. Інформаційне наповнення сайту здійснюється спільними зусиллями керівника освітнього закладу, його заступників, методичних об'єднань, творчих груп. Інформація, готова для розміщення на сайті, надається в електронному вигляді адміністратору, який оперативно забезпечує її розміщення і своєчасне оновлення. Періодичність заповнення сайту - не рідше одного разу в тиждень.
Перегляд файлу

Аналіз Сайту Школи

Доступ до інформації на сайті мають всі педагогічні працівники, учні та їх батьки. Інформаційне наповнення сайту здійснюється спільними зусиллями керівника освітнього закладу, його заступників, методичних об'єднань, творчих груп. Інформація, готова для розміщення на сайті, надається в електронному вигляді адміністратору, який оперативно забезпечує її розміщення і своєчасне оновлення. Періодичність заповнення сайту - не рідше одного разу в тиждень.

Навігація сайту являє собою два меню: головне - у верхній частині кожної сторінки сайту, бічне - в правій частині всіх сторінок сайту, крім головної.

Розділи сайту, де представлені офіційні документи, які найчастіше є дуже ємними, представлені у вигляді невеликих сторінок з гіперпосиланнями.

Шкільний сайт зроблений в HTML, без використання графічної та flash-анімації для того, щоб сайт був доступний відвідувачам, у яких відключено завантаження малюнків.

Однією з вимог до шкільного сайту є захист розміщеної на ньому авторської інформації від копіювання.

Відповідно до локальним актом школи (Положенням про шкільному сайті) директор призначає адміністратора сайту, який несе відповідальність за функціонування інформаційного сайту, вирішення питань щодо розміщення інформації, про видалення та оновлення застарілої інформації. Адміністратором сайту може бути співробітник школи , що володіє достатніми навичками для даного виду діяльності. У нашому випадку це секретар навчальної частини.

Ряд сторінок сайту є змінними, вони розміщуються за потребою - наприклад, за розпорядженням відділу управління освітою ( «Предметні олімпіади», «ДПА», «Температурний режим» ), потім, коду необхідність в них відпадає, ховаються.

Шкільний сайт сьогодні - річ необхідна. Як для тих, кому не байдужа шкільне життя, так і для контролюючих утворення органів, які можуть в будь-який час отримати доступ до потрібної документації.

Сайт - це обличчя школи в мережі Інтернет, джерело інформації про неї, про її викладачів, учнів. Літопис їх умінь, захоплень, перемог.

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Moskaluk Secret
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Слинько Ніна Василівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
23 лютого 2021
Переглядів
3115
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку