"Робота з природними матеріалами. П. р.: виготовлення декоративного вазону з камінців. «Кактуси»."

Про матеріал
Презентація відповідає чинній програмі. До підручника ЯДС (1 частина) Н.Будна, Т. Гладюк. Матеріал буде корисний на дистанційному навчанні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Робота з природними матеріалами. П. р.: виготовлення декоративного вазону з камінців. «Кактуси»Прийшов час тему уроку вам назва­ти ... Тепер перевірю: уважні чи ні,Хто тему уроку повторить мені?  

Номер слайду 2

Замість листя колючки. На їжачка він схожий. На віконці росте,Дуже рідко цвіте. Кактуси – колючи рослини, які можуть рости навіть у складних умовах. Їх часто вирощують як кімнаті рослини.

Номер слайду 3

Цікаві факти про кактуси. Відлякувач тварин. Собаки й вовки дуже бояться кактусів навіть якщо бачать їх у перше.

Номер слайду 4

Цікаві факти про кактуси. Солодощі. У Мексиці дуже популярний десерт зі скибочок кактуса в цукрі, а в Парагваї зелені колючки в печеному виді вважаються справжнім делікатесом.

Номер слайду 5

Декорування - це набір технік, художніх прийомів, за допомогою яких можна підсилити виразні властивості виробу, тобто прикрашання виробу з використанням образотворчих засобів. Можна декорувати вироби з деревини, металу, скла, пластику, кераміки та інших конструкційних матеріалів.

Номер слайду 6

Матеріали:1). Вазон2). Фарби3). Клей4). Каміння5). Наповнювач

Номер слайду 7

Дотримуємося правил в роботі1). Перед початком заняття необхідно підготувати робоче місце: розкласти неохідні матеріали.2). При роботі з приладдям вам слід сидіти вільно і прямо. Не горбітися.3). При роботі з фарбами і клеєм слід уникати:попадання їх в очі, до рота, у ніс. Можливості забруднити обличчя, одяг.4). Не можна пробувати фарби, клей та інші матеріали на смак.5). Протягом заняття необхідно стежити за чистотою рук і робочого столу.6). Після закінчення роботи прибрати приналежності на місце.7). Вимити руки.

Номер слайду 8

Берем вазон, наповнюємо наповнювачем

Номер слайду 9

Готуємо декоративний кактус з відповідного каміння, фарбуємо

Номер слайду 10

Домашня робота. Ст. 90 (ЯДС)Дякую за увагу!Всі ви, діти, молодці,Гарно працювали!Але дзвоник пролунав. Він мені і вам сказав,Що урок вже час кінчати,Треба йти відпочивати. 

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
5 листопада 2023
Переглядів
158
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку