Роль лазертаг обладнання на уроках «Захист Вітчизни»

Про матеріал
Презентація до уроку захист вітчизни на тему: Роль лазертаг обладнання на уроках «Захист Вітчизни»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Роль лазертаг обладнання на уроках «Захист Вітчизни»

Номер слайду 2

Виховання ліцеїстів в дусі бойових традицій старшого покоління, поваги до подвигів героїв формує у підлітків почуття любові до Батьківщини, рідного краю, гордості за свою Вітчизну, підвищує інтерес до військово-прикладних видів спорту, розвитку фізичних навичок і вольових якостей, готовності до захисту Батьківщини.

Номер слайду 3

Сучасна молодь звикла до реалістичної графіки комп'ютерних ігор, приголомшливих спецефектів голлівудських блокбастерів. Відповідно, і проводити уроки «Захисту Вітчизни» потрібно по сучасну. Для цього якнайкраще підійде лазертаг . Уроки будуть цікаві ліцеїстам. Використання в лазертаг сучасних технологій приверне увагу ліцеїстів. Тільки лазертаг дасть їм можливість пережити всі віртуальні емоції наживо.

Номер слайду 4

Устаткування для лазертаг ідентично справжньому зброї. У багатьох ігрових комплектах використовуються масогабаритні макети - з точністю повторюють зовнішній вигляд і габарити бойових аналогів. Це означає, що ліцеїст, отримує уявлення про бойову зброю. На відміну від пейнтболу або страйкболу лазертаг абсолютно безпечний, а тому прекрасно підходить для військового виховання.

Номер слайду 5

У викладачів не буде необхідності щохвилини стежити за тим, щоб хто-небудь не зняв захисне спорядження, так як для лазертаг взагалі не потрібно захисне спорядження. Та й використовувати можна де завгодно - в спортивному залі, на стадіоні, на лісному майданчику. Лазертаг одно безпечний як для гравців, так і для глядачів або випадкових перехожих. До того ж лазертаг-обладнання обходиться в рази дешевше - не потрібно постійно витрачатися на боєприпаси або прийшла в непридатність екіпіровку - досить лише перед грою зарядити обладнання.

Номер слайду 6

Тестові макети мішені та лазерноговипромінювача Наші розробки

Номер слайду 7

pptx
До підручника
Захист Вітчизни 11 клас (Бахтін А. М. та інші)
Додано
29 березня 2019
Переглядів
785
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку