Розпізнавання слів, які відповідають на питання скільки?.

Про матеріал
Мета: удосконалювати навички письма; формувати вміння розпізнавати слова, що відповідають на питання скільки?, складати з ними речення; розвивати вміння правильно читати числові вирази, розгадувати ребуси; формувати компетентності спілкування державною мовою, соціальну, громадянську компетентності, математичну грамотність; виховувати інтерес до навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Розпізнавання слів, які відповідають на питання скільки?. Вправляння у читанні числових виразів. Урок № 111

Номер слайду 2

Мета: удосконалювати навички письма; формувати вміння розпізнавати слова, що відповідають на питання скільки?, складати з ними речення; розвивати вміння правильно читати числові вирази, розгадувати ребуси; формувати компетентності спілкування державною мовою, соціальну, громадянську компетентності, математичну грамотність; виховувати інтерес до навчання. Обладнання: картки для роботи в парах; конверти із завданням для групової роботи; малюнки до гри «Назви кількість предметів». Тип уроку: урок формування вмінь та навичок. Освітні галузі: мовно-літературна, соціальна і здоров'язбережувальна, математична.

Номер слайду 3

Покладіть руки на парту, закрийте очі та промовляйте: Я зможу сьогодні добре працювати на уроці. Я особистість творча. Я бажаю однокласникам успіхів на уроці."Самоналаштування"

Номер слайду 4

Гра «З'єднай речення і малюнки». Діти прибирають в кімнаті. Оленка поливає квіти. Юрко грає у футбол. Дітки читають книжку.

Номер слайду 5

Гра «Розсипанка». Гарно того навчати,Знання красить,а незнання смішить.хто хоче все знати.навчатихочекраситьсмішить

Номер слайду 6

Каліграфічна розминка. Робота в робочому зошиті в косу лінію

Номер слайду 7

Гра «Назви кількість предметів».

Номер слайду 8

Робота в робочому зошиті в косу лінію. Розглянь малюнки та запишіть за зразком .

Номер слайду 9

Робота в друкованому зошиті с. 44 Каліграфічна розминка. Вправа «Допоможи Ґаджику». Поставте галочку біля слів, що відповідають на питання скільки?. VVVV

Номер слайду 10

Робота в друкованому зошиті с. 44

Номер слайду 11

Робота в друкованому зошиті с. 45 Вправа «Числові вирази» 96

Номер слайду 12

Робота в друкованому зошиті с. 45 Вправа «Завдання від Родзинки».

Номер слайду 13

Робота в друкованому зошиті с. 45 Вправа «Розгадай ребус».

Номер слайду 14

Бесіда. З якими словами ви ознайомились на уроці?Зі словами, що відповідають на питання «скільки?». Назвіть кілька слів, що відповідають на питання скільки?. Складіть речення з цими словами. На уроках з якого предмета ви найчастіше зустрічаєтесь зі словами, що відповідають на питання скільки?. Чи використовуються числа в посібнику «Я дружу зі словом»?Так, числами позначено сторінки.

Номер слайду 15

Рефлексія. На уроці я:дізнався(лася)...зрозумів(ла)...навчився(лася)...я змінив(ла) своє ставлення до...найбільший мій успіх — це...найбільші труднощі я відчув(ла)...я не вмів(ла), а тепер умію...

pptx
Пов’язані теми
Українська мова, 1 клас, Матеріали до уроків
НУШ
Інкл
Додано
24 травня 2022
Переглядів
777
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку