Розробка простої квартирної електромережі. Презентація до уроку

Про матеріал

Дана презентація є додатковим матеріалом до розробки уроку "Розробка простої квертирної електромережі". В даній презентації висвітлені всі питання які задаються в розробці уроку

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Мета практичної роботи: Навчатись читати схему квартирної електомережі; Розвивати навички складання та розроблення простої квартирної елетромережі; Вдосконалити навички володіння електромонтажним інструментом; Уміння дотримуватися правил електробезпеки виконання електромонтажних робіт.

Номер слайду 3

Завдання №1 Читання схеми електричної мережі. Прочитайте схему електричної мережі і запишіть з яких елементів вона складається?

Номер слайду 4

Завдання №2 Складання схеми за малюнком. На малюнку показано декілька пристроїв їх необхідно розташувати в електричній схемі в тому ж порядку, що і на малюнку?

Номер слайду 5

Завдання №3 Розроблення схеми електричного кола квартирної електромережі. Ви маєте розробити власну схему електричного кола, до якої мають входити всі перелічені прилади: джерело живлення, 2 вимикачі, 2 лампи розжарення, розетка, провідники

Номер слайду 6

Завдання №4 Складання електричного кола за власним проектом. В завданні №3, ви розробили схему електричного кола квартирної електромережі. Вашим завдання буде скласти її за власною схемою використовуючи електротехнічні прилади та матеріали.

Номер слайду 7

Завдання№5 Опис електричних приладів власної кімнати. Напишіть, які електричні прилади використовуєте у кімнаті, де ви виконуєте уроки?

Номер слайду 8

Творче завдання: «Розробити проект квартирної електромережі власної кімнати».

ppt
Додано
19 вересня 2018
Переглядів
1516
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку