С/Р "Рівняння з двома змінними"

Про матеріал
Онлайн-тестування на уроці за допомогою гугл-форм з інструктивним описом для використання
Перегляд файлу

Дуже зручно на уроці проводити тестування, які відразу видають результат. Якщо у вчителя є інтерактивна дошка, то аналітика у тесті дозволяє відразу провести аналіз та роботу над помилками. Я хочу переконати, що це просто та доступно в умовах уроку.

Я використовую з дітьми смартфони для проведення тестування, якщо немає вільного WI-FI, то завжди знайдуться учні, які створюють точки доступу для інших. Посилання для тесту я копіюю у спільну групу, яку маю з учнями у месенджері Viber. Можу обійтися без групи, для цього пишу на дошці свій номер, діти надсилають смайлика і, оскільки посилання на тест скопійоване, розкидаю його їм у відповіді. Підключення відбувається за дві хвилини. Проте, у дітей давно є спільні групи, тому достатньо надіслати повідомлення одному учню, а решта отримує від нього.

Я застосовую тестування за допомогою гугл-форм. Єдине, ти втрачаєш час для його створення, але економія з’являється через автоматичну перевірку. Кількість варіантів одного тесту забезпечується системою внутрішньо, адже програма автоматично переставляє запитання та варіанти відповідей. Хочу поділитися тестом з алгебри для 7-го класу, якщо це зацікавить, то буду викладати наступні.

https://docs.google.com/forms/d/1-CGlbCXrAcHb6OKMgCabF52zAcpKl0UtTlJxpQHUijg/edit?usp=sharinghttps://docs.google.com/forms/d/1-CGlbCXrAcHb6OKMgCabF52zAcpKl0UtTlJxpQHUijg/edit?usp=sharing

Поради з використання:

  • Доступ відкритий для редагування, тому у вашому гугл-аккаунті створюйте його копію, щоб мати потім доступ до результатів.
  • Формуйте посилання зі своєї копії тесту для розсилки учням

  • Після відповідей учнів, проаналізуйте загальний результат

  • Створіть таблицю результатів для визначення індивідуальних відповідей

 

  • Давайте формувати спільну базу тестів, учням такий вид контролю подобається, адже результат миттєвий.
docx
Додано
11 квітня 2019
Переглядів
511
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку