Саморобка-вдяганка для головних героїв казки – Попелюшки та Принца.

Про матеріал
Презентація до уроку дизайн та технології. Саморобка-вдяганка для головних героїв казки – Попелюшки та Принца.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Саморобка-вдяганка для головних героїв казки – Попелюшки та Принца.

Номер слайду 2

Очікувані результати навчання здобувачів освіти : працює з інструментами й пристосуваннями, дотримуючись безпечних прийомів і норм санітарії; організовує робоче місце; виготовляє поетапно виріб за інструкцією з визначеною послідовністю самостійно або спільно з по-окремим розподілом частин роботи; розмічає деталі на матеріалі за допомогою шаблонів, трафаретів або креслярських інструментів та вирізує їх; обробляє деталі виробу за потреби; удосконалює технологію виготовлення виробу за потреби.

Номер слайду 3

Мета: цілісний розвиток особистості дитини засобами предметноперетворювальної діяльності, формування ключових та проєктно-технологічної компетентностей, необхідних для розв’язання життєвих проблем, культурного й національного самовираження.

Номер слайду 4

Обладнання для учнів/учениць: альбом-посібник Дизайн і технології «Маленький трудівничок» 3 клас, Л. Роговська, Тернопіль «Підручники і посібники» , клей, ножиці . Обладнання для вчителя/вчительки: зразок композиції, ТЗН (лептоп,плазмовий телевізор).

Номер слайду 5

Види діяльності на уроці Емоційне налаштування Доброго ранку, Доброго дня! Хай плещуть долоньки, Тупають ніжки, Працюють голівки Та сяють усмішки. Доброго ранку! Доброго дня! Бажаєте ви, бажаю вам я!

Номер слайду 6

Мотивація навчальної діяльності Попелюшка, Сіндерелла – у різних країнах ця героїня відома під різними іменами. Які казки ви знаєте? Яка ваша найулюбленіша? Чи знаєте казку Попелюшка? Давайте згадаємо цю казку Попелюшка. Попелюшка - казка українською мовою (youtube.com)

Номер слайду 7

5. Засвоєння нових знань. Перегляд та аналіз готового виробу. 6. Виконання практичної роботи Поетапне виконання вчителем практичної роботи.

Номер слайду 8

3. Повідомлення теми і мети уроку Сьогодні ми будемо виготовляти персонажів цієї казки. Послідовність виконання зображено на ст.20 альбома-посібника . Деталі поробки потрібно вирізати з ст.21.

Номер слайду 9

7.Інструктаж з ТБ при роботі з ножицями та клеєм

Номер слайду 10

8. Руханка з Патроном. Руханка з Патроном - You. Tube

Номер слайду 11

10. Демонстрація виробів(фотосесія)11. Рефлексія. Сьогодні я дізнався …На уроці я навчився …Мені було важко …Мені було незрозуміло …Тепер я знаю, що …Мене здивувало …Я б хотів дізнатися, чому … 

pptx
Пов’язані теми
Трудове навчання, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
9 жовтня
Переглядів
213
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку