Саморобна розвиваюча гра "Попади у лунку".

Про матеріал
Саморобна розвиваюча гра "Попади у лунку"для розвитку дрібної моторики, окоміру, координації, влучності.
Перегляд файлу

Розвиваюча  гра  «Попади у лунку» для  розвитку дрібної  моторики, координації, окоміру, влучності.

Для виготовлення  гри вам знадобиться картона коробка з кришкою, ножиці або канцелярський ніж, маркер чи малюнок на якому можна вирізати одну або декілька лунок. Приклейте малюнок до кришки бортиками догори. Якщо у вас немає  малюнка намалюйте лунки маркером ( кількість за вашим бажанням) і виріжте іх. Зробіть з паперових серветок та скочу маленькі кульки по кількості лунок.

Для цих ігор ми використовуємо коробку з покладеною зверху кришкою.

Правила гри №1: Гравці по черзі однією рукою хитають кришку з кулькою до тих пір, поки вона не впаде у лунку.  Спочатку правою рукою, потім лівою. Починаємо з зоровим орієнтиром, коли добре і швидко виходить граємо з заплющеними очима. Виграє той, хто швидше попадає.

C:\Users\foxqq\Downloads\IMG_3921.jpg

Починати слід з однієї кульки, поступово можна збільшувати кількість.

Правила гри №2: виготовляємо по 3-5 кульок для кожного гравця. По черзі кожен гравець кидає свої кульки у лунку, або лунки. Починати з маленької відстані, поступово її збільшуючи. Спочатку правою рукою, потім лівою. Починаємо з зоровим орієнтиром, коли добре і швидко виходить граємо з заплющеними очима. Виграє той, хто швидше і влучніше попадає.

C:\Users\foxqq\Downloads\IMG_3922.jpg

 

 

 

Правила гри №3: виготовляємо по 3-5-10 кульок для кожного гравця та перетинки з картону. По черзі кожен гравець кидає свої кульки у лунку, або лунки. Починати з маленької відстані, поступово її збільшуючи. Спочатку правою рукою, потім лівою. Починаємо з зоровим орієнтиром, коли добре і швидко виходить граємо з заплющеними очима. Виграє той, хто швидше і влучніше попадає. Для дітей, які вміють рахувати можна рахувати очку за влучне попадання. Наприклад : перший рядок - одне очко, другий - два. Третій - три.

C:\Users\foxqq\Downloads\IMG_3938.JPG

 

 

 

Розробила та виконала вчитель-реабілітолог ІРЦ ЮМР Гришина І.О.

03.04.2020 рік

docx
Додано
10 квітня 2020
Переглядів
428
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку