Сценарій " 1 Вересня"

Про матеріал
Сценарій до свята 1 Дзвоника, нестандартне. Розраховано не більш ніж на 30 хвилин.
Перегляд файлу

     1 вересня 2020 рік

 

  І Вед.                                                                                                                            Дорогі друзі,  вітаємо всіх, і дорослих, і малих зі святом Першого дзвоника, з початком нового навчального року, з майбутніми новими перемогами, досягненнями, з майбутніми неповторними враженнями.                                                                     

        І Вед.                                                                                                                                                                   Знову вулиці  нашого мальовничого Слов'янська  розквітли  від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Скоро  ранок  першого  вересневого  дня  наповниться  мелодійними звуками  шкільного  дзвоника.  День знань - справжнє  всенародне  свято  мудрості,  доброти і  людяності.

ІІ Вед.                                                                                                                     Прекрасна і світла у нас Батьківщина
Великий і спільний наш дім.
Щоб дітьми пишалася вся Україна,
Нам треба учитися всім.

І Вед.                                                                                                                                                      Орино. Глянь, що за дива

           Поясніть мені , будь ласка. Чом гостей у вас багато? Що за свято у цей час    ?                                                                                                                           

І Вед.                                                                                                                                               Свято Знань сьогодні в школі,                                                                                                                         Свято зветься Перший Дзвоник.

І вед.                                                                                                                                                         Покажіться, ви які,
Новобранці школярі.                                                                                                                           Вас запрошуєм гостинно,                                                                                          Радість ллється через край.                                                                                               Зустрічай їх Україно!                                                                                            Школо рідна, зустрічай!

    (На лінійку заходять першокласники)

І Вед.                                                                                                                                          Привітаємо оплесками юних школярів 1класу!                                                                                            Двері в Країну Знань вам відкриє  перша вчителька  Котенко Олена Миколаївна- талановита, творча,розумна, мудра, невтомна чарівниця дитячого настрою і святкових розваг! Вона навчить вас бачити світ в надзвичайно чудових, яскравих  кольорах.

 Вед. (Гимн)

 

   Татьяна Алексеевна - Дорогі наші першокласники! Вітаємо вас у нашій шкільній родині.

       Вчителі нехай з вами не знають турбот!                                                                 Хай  з маленьких людей виростає народ!                                                                   

 

        1Вед.

       А тепер,                                                                                                                                        Шановний наш директоре, вам слово!                                                                                                                                                          

 

 І Вед.

       Так, головні дійові особи на нашому святіце маленькі першокласники, наші малюки-новачки.  Тріпочуть їхні серденята, адже сьогодні вперше пролунає для них шкільний дзвоник, вперше сядуть вони за шкільні парти.

 

 І Вед.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Які ж вони, наші наймолодші братики та сестрички?

 

        ІІ Вед

       Напевне, розумні, працелюбні, веселі, а які ж вони симпатичні.  Поглянь, поглянь, щось вони хочуть нам розказати.

 

       І Вед.   Друзі, давайте дружними оплесками запросимо малюків до мікрофону.                       (Першокласники виходять до мікрофону)

            Виступ першокласників

З дитсадком ми розпрощались.                                                                                      В нас канікули були.                                                                                                              А сьогодні ми зібрались                                                                                                   І у перший клас прийшли.

                                                                                                                                              Я ще звечора збирався
Йти до школи в перший клас!
Одягався, узувався,
І портфель складав сто раз!

 

Всі книжки, пенал і папку…
І кота свого поклав…
Він виймав із ранця лапки,
Виповзав і виповзав…

                              

 

   А от я машину маю,
   Тільки ви вгадайте де?
   Так маскую, так ховаю,
   Навіть мама не знайде!
   (Виймає з рукава машинку),?..    

        Як воно у школі буде?
     Як пройдуть тут наші дні?
     Але вийдуть із нас люди,
     Навіть дуже видатні!                                                                                                                         
                             Рідна школо, нас стрічай!
                             Вчитися сюди ідемо
                             Ширше двері відчиняй!              

(Танец)

 

ІІ Вед.                                                                                                                                                          На нашому святі  присутні люди, які хвилюються по особливому, тому що вони теж сьогодні йдуть у перщий клас …зі своїми дітьми. Так, це батьки наших першокласників.

        З напутнім словом до наймолодших школярів звертається……

 (Виступ батьків першокласників)

 

                                                                                             

Егор (врач)

Доброго дня, діти. Найкращі ліки від усіх хвороб - це танці.

 

...флешмоб

 

9 клас - На зміну нам , випускникам ,сьогодні прийшли першокласники.

Любі першокласники. ви сьогодні іменинники, бо народились у новій якості – стали школяриками. А на день народження, як водиться, без подарунків не приходять.

  Ось і ми принесли вам подарунок.

(Песня Україна єдина )

 

 

 Байкери

( под песню Its my life)

Каністру знань, першокласники я вам вручаю                                                              Хай щастить вам на довгій  цікавій дорозі,                                                                  

 

 

 

                     І Вед.                                                                                                                                                     Ціле літо школа нас чекала,

       Чепурилась, щоб зустріти нас.

       Так багато знань приготувала -

       В добру путь! Настав навчання час.                                                                                   

ІІВед.                                                                                                                                                    А право подати перший дзвінок надається учениці 1класу…                                                       та учню 9-ого класу

              (Дзвенить  Перший Дзвоник)         

 

Вед. А зараз, запрошуємо учнів 1 класу на їх перший урок .

 

Завантаження...
docx
Додано
11 квітня 2021
Переглядів
282
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку