Сценарій "День Валентина"

Про матеріал
Свято до Дня Валентина у вигляді французької замальовки - це незвичайно і дуже романтично. Уявіть - кафе, 4 пари розігрують зустріч-побачення, офіціант подає круасани і чай, грає французька мелодія...
Перегляд файлу

Харківський республіканський ліцей –інтернат спортивного профілю

 

 

 

Сценарій до Дня Закоханих

«Ода любові»

 

 

 

                          Розробила

                                                                   вихователь Младших Ю.О.

 

 

 

 

 

Харків

2019

 

Вечір для закоханих «Ода любові»

Виходять ведучі (Микита  - В1, Марина – В2)

Ведучий1. Здрастуйте, дорогі друзі! 

Ведучий2. Вітаємо Вас пані та панове!

Ведучий1. Сьогодні 14 лютого, і як ви вже здогадалися, зібралися ми з приводу найромантичнішого і світлого свята – Дня святого Валентина!

Ведучий2. Мільйон люблячих сердець з нетерпінням чекають День усіх закоханих протягом всього року.

Ведучий1. А чи знаєте ви вельмишановні глядачі символ цього свята?

З залу – Валентинка!

Ведучий2. Так, Валентинки – це листівки на День Валентина, вироблені власноруч. У 1415 році герцог Орлеанський, в період перебування у в’язниці в Тауері, надіслав своїй дружині першу валентинку в історії людства. Досі ця карточка зберігається в Британському музеї. З 1797 року в Англії з’явилося керівництво з виготовлення валентинок. Агенство займалося складанням віршів на допомогу закоханим, щоб зробити оригінальне освідчення в почуттях.

Ведучий1. Хм, мені в голову не приходило, що валентинки – настільки давня форма освідчення в коханні. Цікаво, як відзначають День Валентина на територіях інших країн?

Ведучий2. Святкування 14 лютого в Японії тісно пов'язаний з виробництвом шоколаду. Фішка в тому, що в Японіїї в цей день даруют шоколад чоловікам. А через місяць в Білий день, чоловіки навпаки презентують своїм коханим білий шоколад і зефір. А в Німеччині пари, які бажають одружитися, в цей день обов’язково відвідують церкву або заручаються. А ще Подивись навкруги, на цю Ейфелеву вежу. Франція – а саме Париж – є символічним для закоханих. Це місце притягує безліч поглядів та є найбажанішим серед мандрівників. Тому сьогодні ми зануримося в світ, де існують тільки кохання і почуття, де нема місця обману, зраді та брехні.

 

Ведучий2. Так, Микито, уяви затишне французьке кафе, де кожного дня відбувається безліч знайомств і застрічей. Тут завжди аромат круасанів і запашної кави. Місце, де поєднуються серця, місце, де можна знайти справжнього друга або коханого.

Зустрічайте наші учасники і замальовка «4 побачення». Найкращі, найталановитіші і справжні романтики!!

Замальовка . Грає музика (Ів Монтан «Під небом Франції)

Учасники сідають на стільці 

Ведучий2. Поглянь на них. Ці хлопці і дівчата дуже завзяті. Відчуваю сьогодні будуть запеклі бої. Бо саме тут, саме сьогодні, одна з наших пар-учасників отримає головний приз - квитки у кіно!!! Тож починаємо!

Ведучий1. Чи ти знаєш, Марино, що не тільки дорослі, а й діти багато чого знають про кохання.

Ведучий2. Так, в деяких ситуаціях навіть більше за дорослих розуміють у почуттях. Ми опитали наших маленьких експертів і ось що з цього вийшло! Увага на екран!

На екрані відео «Діти про кохання»

Ведучий1. Цікаво, а що знають наші учасники один про одного.

Ведучий2. Зрозуміло що багато! Вони навчаються разом. В них є одна спільна риса – вони серйозно займаються спортом.

Ведучий1. Це все добре, але чи зможуть вони зазирнути у саме серце і зрозуміти один одного? Запрошуємо учасників до 1 конкурсу – «Чи знаєш ти мене»?)

Ведучий1. Дівчата Вам потрібно підійти до Марини і записати відповіді на декілька питань. А ми з Вами хлопці трошки пофантазуємо. Які дівчата Вам подобаються гарні чи розумні? (Учасники відповідають). Дівчата готові. Хлопці вже чекають. Так, тепер Вам, хлопці потрібно відповісти на питання і якщо відповідь співпаде з відповіддю вашої партнерки, журі нараховують 1 бал!

Ведучий1. Поїхали!

На екрані питання для хлопців

Ведучий2. Хлопці ваша черга. Вам потрібно підійти до Микити і записати відповіді на декілька питань. А ми з Вами дівчата трошки ппоговримо, про своє дівоче. Як ви вважаєте – яким чином хлопець може проявити свої почуття до вас, щоб вас вразило? Можливо подарунок якийсь чи вчинок, наприклад зірку з неба (Учасники відповідають). Хлопці вже готові. Так, тепер Вам, дівчата потрібно відповісти на питання і якщо відповідь співпаде з відповіддю вашого партнера, журі нараховують 1 бал!

Ведучий2. Поїхали!

На екрані питання для дівчат

Ведучий1. Слово журі. Оцінки  за 1 конкурс

Ведучий2. 8 клас - , 9 клас - , 10 клас - , 11 клас - .

Ведучий1. Гарні результати. А зараз не сцені авторський чуттєвий танець від Вероніки і Влади.

Танець

Вірш Костенко

Ведучий2. Микито, як ти гадаєш, чи існує кохання на відстані. Чому закоханим інколи потрібно бути на відстані, щоб зрозуміти, що це справжні почуття.

Ведучий2. А що таке справжнє кохання? В мене багато запитань.

Ведучий1. Тут потрібен фахівець. Ходімо я тобі розповім, до кого потрібно звернутись. А доки наступний конкурс – 2 конкурс « Учасники як зірки Домашнє завдання».

Ведучий2. Увага на екран!  (відходять до дверей)

Відео учасників

Ведучий1. Слово журі. Оцінки  за 2 конкурс

Ведучий2. 8 клас - , 9 клас - , 10 клас - , 11 клас - .

Ведучий2. А зараз на сцені нашого французького кафе, наша спеціальна гостя, у якої турне по Франції – зірка українського шоу-бізнесу –зі своєю командою! Зустрічайте оплесками! Вєрка Сердючка!

Музика «Вєрка Сердючка»

фон

Ведучий2. Гарний вечір, але давайте не забувати, що в нас попереду ще 1 конкурс. Наступний конкурс складається з 2 завдань. Потрібно з серця-заготовки зробити вітальну листівку-освідчення. Для цього ви маєте обрати номер конверту, в якому перелічені слова для складання рифми. Вірш потрібно скласти і написати на листівці, а потім прикрасити її додатковими елементами. На все у вас 5 хвилин.

Ведучий1. Підтримаємо наших учасників оплесками!

Ведучий2. А доки учасники готують листівки, ми пограємо з вами, глядачами. Для гри потрібні 2 хлопця і 2 дівчини. Вам потрібно зібрати пазл з розбитого серця.

Гра з глядачами_1

(переможці отримують солодкі подарунки)

Ведучий1. Ще одна гра для бажаючих. Потрібні 4 учасники. Поділіться на пари. Зараз буде лунати музика. Хто з вас швидше здогадається, як під неї потрібно танцювати, тому приз.

Гра з глядачами_2

(переможці отримують солодкі подарунки)

Відео  вірш

Ведучий1.+ Ведучий2.  5,4,3,2,1 Стоп!

Ведучий2. Покажіть нам ваші листівки і зачитайте вірш! Починає 8 клас.

Ведучий1. Для оцінювання, передайте листівки журі.

Ведучий2. Журі підбивають підсумки конкурсу та загальні результати конкурсів. Учасників просимо на середину залу.

 

1

 

docx
Додано
26 вересня 2019
Переглядів
478
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку