Новорічний сценарій "Дід Мороз у пошуках особистого щастя"

Про матеріал

Сценка на Новорічний вечір, у якій дітям потрібно показати свої акторські здібності, не промовивши й слова. Адже за них все скаже пісня та ведучий, що читає слова автора.


Перегляд файлу

"Дід Мороз у пошуках особистого щастя"

(Лунає композиція"Нeppy new year")

Автор: "Ця історія трапилась напередодні чудового свята, від якого кожен чекає чудес: бідний мріє про багатство, хворий - про здоров'я, а одинокий мріє зустріти свою любов. Адже говорять, що під Новий рік  можливо все. І так, наша казка розпочинається."

Дія І

(Фонова музика "У лісі, лісі темному".)

Автор : "Всі ми знаємо, що Дід Мороз особа незамінна на всіх новорічних ранках, вечорах та дискотеках. Ніхто собі не уявляє свята без нього, без ялинки, Снігурки та подарунків. Але що ж  ми насправді знаємо про цього чарівника поза святом?

(Заходить втомлений Дід Мороз, кидає мішок на підлогу, вішає шубу на стілець, втомлено сідає, зітхає, проводить руками по обличчю, ніби вмивається.)

 Що ховається під цією шубою, бородою? Що робить Дід Мороз решту 364 днів року? Ми відкриємо таємницю: після новорічних свят, Снігурка поїде на навчання, а він залишиться сам. Сам один. З року в рік. І так все життя. "Невесела перспектива," - подумав Дід Мороз. - "А що, як зламати систему?! А от візьму, та й одружусь, знайду собі наречену, влаштую сімейне життя! От тільки де ж наречену шукати? Знаю, піду на дискотеку! Влаштую собі канікули!" Сказано - зроблено. (Звучить "Вихідний"  Дзідзьо. Дід Мороз вдягається на дискотеку.) Покликав Дід друзів - старих парубків Гномиків, і всі дружно пішли на пошуки пригод."

Дія ІІ 

Дискотека.

(Лунає "Патамушка" Мевел. )

Автор: "Дідусь наш казковий, тому й на танці він пішов не звичні, а фантастичні. Сказати, що дискотеки дуже змінилися, коли Дідусь востаннє був на них - нічого не сказати. (Композиція "ХХДД" Мамаріки.) Але, побачивши на танцполі зграйку рожевощоких молодичок, наш Дідусь, підбадьорений друзями, підтягнувся і рушив вперед. Підійшов до першої і запропонував  потанцювати. (Музика "Пчела".) Але придивився і виявив, що то не дівчина, а інопланетянка. (Лунає "OMG".)

 (Гномики готують Діда Мороза , як на рингу перед боєм. Музика з фільму"Рокі Більбоа".) Мороз попрямував далі й побачив нову кандидатуру на роль дами його серця. І, відчувши як забилося серце, рушив вперед. (Лунає "Обійми" ОЕ. ) Дідусь почав запрошувати дівчину потанцювати, але не так сталося як гадалося... (Композиція "Марічка" Пацики з Франківська. Заходить конкурент, влаштовує розбірки під музику "Bad gay", забирає за руку дівчину). Дідусь був дещо засмучений. Але ось ще одна спроба. Вона стояла спиною і виглядала просто чудово. (Лунає "Я і Сара" Дзідзьо) Але коли дівчина обернулася - виявилося, що то ніяка не дівчина, а Баба-яга. "( Звучить "О, Боже, какой мужчина".  Баба-яга рухається на Діда з наміром обійнятися, Дід тікає. Тоді Баба-яга посилає повітряні поцілунки під музику.  Лунає "Відпусти" ОЕ, Дід благає не зачіпати його.  Баба-яга стає посеред сцени і красується під музику "Фантастична жінка" Таяни. Дід махає руками та тікає під музику "Охрана, отмена". )

Дія ІІІ

Автор: "Дідусь був дуже засмучений тим що сталося ("Холодно" ОЕ, Дідусь сидить засмучений), але наша казка не була б казкою, якби не закінчилася щасливо. Друг пізнається в біді. Наші Гномики згадали про ту, яка в щасті та в холоді завжди була з Дідом Морозом поруч, але  він її не помічав. Згадали про Ялинку. (Гноми вносять Ялинку, лунає "Я закохався" з 1 хв.) Скоро весь зимовий ліс дізнався про нову казкову пару. (Дід і Ялинка тримаються за руки, на сцену виходять усігерої.Лунає "Нeppy new year".)

Дорогі друзі, ми бажаємо, щоб казка у вашому житті ніколи не закінчувалася і кожен наступний Новий рік приносив тільки добро, радість і щастя."

Усі разом: "З Новим роком!"

docx
Додано
16 березня 2020
Переглядів
867
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку