Сценарій казки "Ріпка OT VINTA "

Про матеріал
Сценарій музичної казки, створений на пісню українського гурта "OT VINTA Ріпка" для театрального гуртка дошкільного підрозділу.
Перегляд файлу

                      «РІПКА» на текст пісні гурту «OT VINTA»

Керівник: Був собі дід Андрушка, була в нього баба Марушка, а в них була внучка Мінка, у Мінки собачка Фінка, у Фінки була кицька Варварка, а в Варварки мишка Сіроманка. Пішов дід на город, скопав грядку, зробив в землі дірочку дрібку, посадив туди ріпку.

Виросла ріпка велика-превелика! Гуп-гуп-гуп, взяв дід ріпку за чуб, вперся в землю ногами, тягне і тягне руками. Мучився, мучився цілий день, мучився, мучився цілий день, а ріпка сидить, як пень!

Кличе дід бабу: Бабо, годі спати! Треба ріпку витягати!

Гуп-гуп-гуп, взяв дід ріпку за чуб, баба діда за сорочку, стала вище на горбочку. Мучилися, мучилися цілий день, мучилися, мучилися цілий день, а ріпка сидить, як пень!

Кличе баба внучку: Внучко, годі спати! Треба ріпку витягати!

Гуп-гуп-гуп, взяв дід ріпку за чуб, баба діда за сорочку, внучка бабу за торочку. Мучилися, мучилися цілий день, мучилися, мучилися цілий день, а ріпка сидить, як пень!

Кличе внучка собачку Фінку: Фінко, годі спати! Треба ріпку витягати!

Гуп-гуп-гуп, взяв дід ріпку за чуб, баба діда за сорочку, внучка бабу за торочку, собачка внучку за спідничку зубами, бо така вже звичка. Мучилися, мучилися цілий день, мучилися, мучилися цілий день, а ріпка сидить, як пень!

Кличе собачка кицю Варварку: Варварко, годі спати!Треба ріпку витягати!

Гуп-гуп-гуп, взяв дід ріпку за чуб, баба діда за сорочку, внучка бабу за торочку, собачка внучку за спідничку, а киця собачку за стрічку. Мучилися, мучилися цілий день, мучилися, мучилися цілий день, а ріпка сидить, як пень!

Кличе киця мишку Сіроманку: Мишко, годі спати! Треба ріпку витягати!

Гуп-гуп-гуп, взяв дід ріпку за чуб, баба діда за сорочку, внучка бабу за торочку, собачка внучку за спідничку, а киця собачку за стрічку, мишка  кицю за хвоста, треба разом, бо біда. Мучилися, мучилися цілий день, мучилися, мучилися цілий день, мучилися, мучилися цілий день, витягнули ріпку!

Упав дід Андрушка на бабу Марушку, баба Марушка на онучку Мінку, онучка Мінка на собачку Фінку, собачка Фінка на кицю Варварку, а мишка- шусть у шпарку!

docx
Пов’язані теми
Музичне мистецтво, Сценарії
Додано
15 листопада 2021
Переглядів
526
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку