Сценарій Нового року в ганстерському стилі

Про матеріал
Сценарійц Нового року в ганстерському стилі, відповідна конкурсна програма під стиль, розваги і цікаві завдання
Перегляд файлу

Сценарій нового року в стилі мафія

Вед.: Я всіх вітаю на нашому щорічному зібранні клану … Цілий рік всі ви гарно працювали і примножували свої статки. Сьогодні в честь Нового року ми хочемо нагородити найвідчайдушніших учасників нашого клану! Але для цього вам потрібно згадати все, чого вас вчили найкращі вчителі школи!

Завдання 1. «Спробуй - не помилися».

Вед.: Справжній мафіозі повинен бути дуже розумним, кмітливим, хитрим та уважним. Перевіримо, наскільки уважні ви! Чи зможете ви зараз повторити за мною три коротенькі фрази? Ніхто, звичайно, в цьому не сумнівається. "Два на два – чотири", - каже ведучий. Всі впевнено повторюють цю першу фразу.

"Три на три –  дев'ять", - говорить він.

Помилки знову немає, все повторили.

"Ось ви і помилилися", радісно заявляє провідний. Учні в подиві: "Чому?". Вед.: "Ось ви і помилилися" - це і була моя третя фраза.

(Ніхто її не повторив. Ну а, якщо знайшовся дуже уважний і повторив її, то йому належить приз)

 «Перевтілення в образ»

Вед.: Всі знають, що бути мафіозі дуже небезпечно. Потрібно вміти перевтілюватись в різних людей і замітати сліди, щоб не опинитись в поліції. Те ж саме має бути зараз Вам. Я зачитую опис людини, ви уважно слухаєте,  а потім вдаєте цю людину.

  1. Його ходу не можна було сплутати, ні з якою іншою, так як він пересувався якось стрибкоподібно, а голова була завжди нахилена трохи  вправо. І ще він постійно наспівував: «А я дівчат люблю ...»
  2. У нього була чарівна посмішка. Він трохи накульгував на ліву ногу. Слабкістю в його характері було те, що він постійно розстібав і застібав ґудзики на комірі сорочки.
  3. Ходу його можна було назвати тарганів крок. Одна штанина була загорнена вище колін. Перше, що впадало в очі при зустрічі з ним, це те, що він трусився як осиковий лист і бурмотів щось собі під ніс.
  4. Це був високий чоловік з гордо піднятою головою і широкими грудьми. Руки він постійно тримав в кишенях і лише зрідка виймав ліву руку, щоб почухати потилицю. При цьому його очі бігали в різні боки.

Естафета

Вед.: Що ж, бачу, наша мафія має гарне молоде покоління! Ви прекрасно виконали завдання. Переходимо до наступного етапу – естафета. Ви скажете – і навіщо це нам в світі криміналу?! Я відповім – щоб вміти знаходити контакт з різними людьми, швидко вмовити когось зробити якесь свавілля і ще швидше накивати п’ятами! До вашої уваги найпростіша естафета – автограф.

Вед.: Стаєте в шеренгу один за одним. Вам потрібно поставити підписи на цих аркушах, яка команда швидше виконає завдання – та й перемогла! 

(Потім ліcток з підписами перевертається, - а там обіцянки «зобов'язуюся вести себе гарно, примножувати статки мафії і т.д.)

 

«Новорічний шифр»

Вед.: Кожному з вас потрібно вміти відкривати будь-які кодові замки, розгадувати шифри. Саме з цим пов’язане наступне завдання. Перед вами різні ключі і замки. Потрібно підібрати правильні комбінації.


C:\Users\user\Desktop\нг\7dca1971f795c8cb997d907c5d7bacf7.jpg C:\Users\user\Desktop\нг\8fc521185d7a43a80697d17eb0580e71.jpg

«Гроші на вітер»

Вед.: В нашому житті бувають різні ситуації, то ж справжній кримінальний елемент повинен вміти отримати гроші і передати їх, якщо йому щось загрожує. Зараз учасники (скільки завгодно) встають в лінію на деякій відстані один від одного. На підлогу біля ніг кожного з вас я кладу по деякій купюрі. Учасники повинні дути на свої гроші так, щоб вони полетів якнайдалі. Чий грошовий папірець швидше виявиться за фінішної рискою, той і переможець.

«Джаз бенд»

Вед.: Мені потрібно 5-6 добровольців. Кожен з вас дуже талановитий та артистичний учень. Зараз я хочу перевірити ваші музичні здібності та вміння підлаштовуватись під ситуацію. Уявіть що кожен з вас має музичний інструмент. Наприклад: скрипка, саксофон, фортепіано, бас гітара, барабани і т.д. Під музику ви маєте зобразити кожен свій інструмент. Перемагає найартистичніший учасник.


"Новорічний-постер".

 Вед.: Ось і підійшов час до останнього завдання. Вам потрібно намалювати  за 5 хвилин новорічний вітальний плакат. Приз за перше, друге і третє місце (300, 200,100 $) на думку глядацьких симпатій.

Вед.: Підводимо підсумки (оголошення результатів). А ми бажаємо вам щасливого Нового Року!!!

 

docx
Додано
18 квітня 2021
Переглядів
707
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку