Сценарій "Новорічний КВК"

Про матеріал
Сценарій "Новорічний КВК". Вечір для старшокласників 8-11 класів включає в себе конкурсну програму для глядачів. Також змагання між старшокласниками "Представлення команди", "Домашнє завдання" та "Музичний".
Перегляд файлу

Новорічний КВК (вечір 2019)

ВЕДУЧИЙ: Доброго дня, шановні колеги-старшокласники, дорогі наші вчителі і довгоочікувані гості!


ВЕДУЧА: Новий рік ось уже стукає всім нам в двері, в сторіночки соціальних мереж, на білбордах і вітринах вулиць. Дійсно, це свято з давніх часів вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим, його з нетерпінням і надією на чудо чекають всі - наївні і завжди юні дорослі, не по-дитячому серйозні малюки, і, звичайно ж, старшокласники, адже для частини з вас це - останнє новорічне свято в рідній школі.


ВЕДУЧИЙ: Але ми не станемо сумувати, адже є можливість всім разом загадати заповітне бажання і вірити, що воно неодмінно здійсниться в наступному році!


ВЕДУЧА: Новий 2020 неодмінно принесе з собою душевне тепло і гармонію в кожну сім'ю.


ВЕДУЧИЙ: Здоров'я - як найбільший скарб.


ВЕДУЧА: Удачу - щоб щастило весь рік у всьому.


ВЕДУЧИЙ: Любов - щоб серце наповнилося ніжністю і милосердям.


ВЕДУЧА: Величезний згорток подарунків і новорічних побажань!


ВЕДУЧИЙ: Ми зібралися тут гуляти, тож свято час починати!

 

ВЕДУЧА. І зараз до вашої уваги розважальний КВК 2019. У ньому братимуть участь чотири веселі команди. Що це за команди ми зараз побачимо.

ВЕДУЧИЙ.  Тож запрошуємо наших учасників.

 

Ведучий. Ось тепер можна і розпочинати. Перший наш конкурс «Представлення команди» ( 10 хвилин) Запрошуємо до виступу команду  8 класу «____________________», 9 класу «____________________________________»

10 «___________________________» 11 «____________________________»

 

Ведучий. Конкурс для глядачів "Яблуко"

 Потрібна пара гравців, їм зав'язуються очі, вони встають один напроти одного і, тримаючи кожен в руці по яблуку, намагаються нагодувати ними один одного. Перемагає та пара, яблука у якої були з'їдені швидше, а пальці не були відкушені. В ході гри бажано слідкувати, щоб учасники не їли яблука, які знаходяться у них в руках.

Обладнання: хустки – 2 шт., яблука – 4 шт.

 

Ведуча. Отже розпочнемо другий конкурс КВК «Домашнє завдання». Запрошуємо команду 8 класу «_____________________». 9 класу «_______________________» 10 класу «_________________________» 11 класу «_______________________»

Ведуча. Конкурс для глядачів (Лавка і 6 хустинок для  зав’язування очей) на сцену запрошуємо 6 хлопців. Конкурс називається «Взувайка». Ви сідаєте на лавку і повністю роззуваємось. Ми завязуємо вам очі і  все ваше взуття зносити в одну кучу. Ваше завдання із зав’язаними очима знайти своє взуття і взутися. На все про все у вас є хвилинка. Хто першим взується, той і виграв. Можна підказувати, куди йти.

Ведучий. Дякуємо вболівальникам. Народна мудрість говорить: «Стався до всіх так, як хотів би, щоб ставитися до тебе». Тож поважайте своїх суперників – і ви заведете нових друзів. Наступний конкурс нашого КВК – «Музичний».

(15 хвилин).

Ведуча. До виступу запрошується команда

8 класу «_________________________»

9 класу «________________________»

10 класу «________________________»

11 класу «_________________________»

Ведуча. «Відгадай мелодію» (конкурс для глядачів)

Ведучий. Глядачі  слухають уважно мелодію. Хто здогадався мелодія з якої пісні звучить підіймає руку і називає назву пісні. Відповідає хто перший підняв руку. Хто найбільше відгадав мелодій нагорода цукерки (мандарини)

Ведучий. Конкурс для глядачів «Пісні» 

У капелюсі перебувають маленькі шматочки паперу, на яких написано  слова (Кожен по черзі дістає записки з капелюха і виконує пісню — обов'язково новорічну або зимову, в якій зустрічається слово, написане на його листочку!

(Ялинка, Новий рік, минає, наступає, Снігуронька і т.д.)

НАГОРОДЖЕННЯ

Ведуча. На цьому наше свято підходить до завершення.

Ведуча. Вітаю вас з наступаючим! Хочу побажати вам викинути все старе і непотрібне перед зустріччю Нового Року! Так прийнято в багатьох країнах. Давайте і ми викинемо образи і смуток, брехню і ненависть, заздрість і корисливість, все, за що так соромно ... Але все найкраще, що можна згадати і уявити давайте дарувати один одному з усмішками не тільки в новорічну ніч, а весь рік! Нехай це стане нашою хорошою традицією

 

1

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Сценарії
Додано
9 квітня 2020
Переглядів
545
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку