Сценарій проведення шкільного радіо

Про матеріал
Сучасний світ не можливий без нововведень. Тому хочу поділитися з вами сценарійєм проведення шкільного радіо Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17 "School 17"
Перегляд файлу

СЦЕНАРІЙ

проведення шкільного радіо

Лунає музична заставка

 

Ведуча: Доброго ранку, шкільна родина! Вас знову вітає шкільне радіо «School 17» та його постійні ведучі – Червінська Марія, Карпенко Вероніка та музичний редактор – Єрмакова Анастасія. Бажаємо вам приємного дня та чудових оцінок на уроках.

Лунає Гімн школи

Лунає музична заставка

Ведуча 1: Завершився перший урок, і ми розпочинаємо рубрику «Вітання з Днем народження».

Вітання з Днем народження

Лунає музична заставка

 

Ведуча: Вітаємо Вас знову. Зараз розпочинається рубрика «Цей день в історії».

 

Ведуча 1: У цей день запровадили податок на носіння бороди, прийняли рекордну кількість іммігрантів, створили гелікоптер-амфібію, випустили "Ford Mustang", "У світі тварин", і ще й відкрили палац "Україна".

 

1941-го американський інженер Ігор Сікорський (походженням з України) створив перший гелікоптер-амфібію.

 

1964-й американський автогігант Ford Motor випустив новий "Ford Mustang"  по ціні 2368 доларів. Завдяки своїй невисокій ціні і успішній рекламі чотиримістний "Мустанг" став найпопулярнішим − лише протягом перших 100 днів було продано 100 тисяч автомобілів. У 1996 експертами цю модель визнано найпопулярнішою машиною тридцятиріччя.

 

У 1968-му в СРСР уперше вийшла в ефір телепрограма "У світі тварин".

 

1970 рік − у Києві відкрили палац "Україна".Палац мистецтв має форму трапеції і вміщує в комплексі понад 300 різних приміщень. Основний концертний зал розрахований на 3,714 місць. Палац був споруджений на місці колишнього ринку на Червоноармійській вулиці.. У 1996 році був виконаний капітальний ремонт, побудований новий прес-центр. У 1998 палац отримав статус "національного палацу". На сцені концертного комплексу палацу виступали такі виконаці: Крістіна Агілера, Енріке Іглесіас, Лучано Паваротті, Софія Ротару та інші.

 

Лунає музична заставка

Ведуча: Ну що, шкільна громада?! Ви готові до здоровязберігаючої рубрики – «Фізкультхвилинка!» Розпочинаємо!

Ведуча 1:

Руки в боки.
Нахились вперед,
Нахились назад.
І направо, і наліво,
Щоб нічого не боліло.
Раз, два, три, чотири –
Набираємося сили.
Нахились, повернись,
До товариша всміхнись.

Ведуча:

Раз – підняти руки вгору,
Два – нагнутися додолу.
Не згинайте, діти, ноги,
Як торкаєтесь підлоги.
Три-чотири – прямо стати,
Здорові учні швидко стали.

Лунає музична заставка

 

Ведуча 1: Привіт усім. До вашої уваги лунає рубрика «Інтерв’ю». Ми нагадуємо, якщо ви цікава та незвична особистість і вам є, що розповісти всій школи – ми чекаємо на вас кожної п’ятниці. А сьогодні про себе розкаже учень 8-Б класу Чуйко Давид.

Лунає музична заставка

 

Ведуча: Вітаємо. Оголошуємо останню рубрику «Цікаві шкільні події».

Минулого тижня в Часів Ярі пройшли районні змагання з легкої атлетики. Учні нашої школи посіли почесне перше місце. Учасниками змагань стали учні з п’ятих та одинадцятий клас. Вітаємо нас усіх з перемогою!

Також минулого тижня весь світ відзначав свято Великої перемоги. До цієї події ми оголосили конкурс «Допомога ветеранам». В рамках цього конкурсу учні 6-Б класу відвідали та привітали із святом трьох ветеранів нашого міста. Так, відвідавши їх, було зрозуміло, що наші ветерани потребують соціального захисту та постійного піклування.

 

Ведуча 1: Давайте робити так, що заклик «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!» не був лише пустий звук з наших вуст.

 

Учора до Дня вишиванки пройшла акція «До школи в вишиванці». Дякуємо усім, хто почув нас та прийшов на навчання та роботу в українських вишиванках.

Дякуємо за увагу!

 

docx
Додано
25 березня 2020
Переглядів
1321
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку