Сценарій свята "Міс табору" в стилі шоу "Холостяк"

Про матеріал

Даний сценарій - це оригінальна версія проведення конкурсу Міс на сучасний лад. Свято побудоване за стилем програми "Холостяк" і тому має певну популярність. З власного досвіду можна сказати, що саме свято потребує багато часу на підготовку та насичене емоціями, тому це свято назавжди запам"ятається учасницям.

Перегляд файлу

Холостяк

Доброго вечора, Веселко! Вітаю вас на шоу-програмі «Холостяк». На програмі, яка нікого не залишить байдужим. Програмі, яка є популярною у семи країнах світу.

Холостяк  - це шоу, яке змушує затамувати подих. Дівчата відчайдушно борються за серце холостяка. Їх чекає нелегкий шлях, щоб привернути його увагу. Наш холостяк гарний, успішний, та завжди йде до поставлених цілей. 6 років займається боксом, та неодноразово був переможцем чемпіонатів та турнірів з цього виду спорту. І вже спробував себе в ролі тренера. Любить готувати та читати книги. На шоу-програмі «Холостяк» сподівається знайти свою другу половинку та провести з нею найкращі моменти цієї табірної зміни.

Отже, настав час познайомитись з головним холостяком  Веселкової країни, увага на екран. (відео представлення)

А тепер перейдемо до правил нашої програми:

Під час конкурсів дівчата повинні сподобатись холостяку, щоб зацікавити його і позбутися конкуренток. Кількість претенденток на серце холостяка зменшуватиметься на церемонії троянд, яка відбуватиметься після кожного конкурсу. Холостяк разом із своїми помічниками Олександром Миколайовичем та Ігорем Анатолійовичем вирішують, хто залишається, а хто, на жаль, покидає нашу програму. У фіналі залишаються 2 учасниці, але лише одна з них завоює увагу нашого холостяка.

А поки наші дівчата готуються до першого випробування під назвою представлення, пропоную вам послухати гарну пісню у виконанні ________________________________

ХУДОЖНІЙ НОМЕР

Оплески! Ще гучніше, адже перша учасниця уже готова покорити нашого холостяка. (2,3,4, 5, 6, 7, 8)

ПРЕДСТАВЛЕННЯ

(червона троянда першого враження)

На мою думку всі дівчата просто бомбезні. І позбутися конкуренток буде, ой як тяжко. Але вирішує звісно ж холостяк із своїми помічниками.

Для першої церемонії троянд на сцену запрошуємо Холостяка та наших учасниць. (стілець, піднос,5 рожевих троянд)

ЦЕРЕМОНІЯ ТРОЯНД

Отже, залишилось лише 6 учасниць і їх чекають наступні випробування.

Думаю, ні для кого не буде новиною, що всі дівчата актриси. І так різко змінювати свої емоції можуть лише вони.

Отже, завдання наступного конкурсу таке: всі дівчата повинні прочитати один і той же вірш, але з різними емоціями, які вони оберуть методом жеребкування.

А наш ___________________ спостерігає за учасницями та за тим, як вправно кожна з них керує своїми емоціями. Запрошуємо дівчат на сцену.

ПОЕТИКА

Всі дівчата впоралися із завданням. А які емоції найбільше розтопили холодне серце нашого Холостяка, ми зараз дізнаємось.

ЦЕРЕМОНІЯ ТРОЯНД

(5 рожевих троянд)

І на жаль, наш проект залишила ще одна учасниця. А ми продовжуємо далі.

Звісно, що говорити такі гарні слова та ще з такими емоціями, які продемонстрували наші дівчата, це просто талант. Але людей більше оцінюють за їхні вчинки. А як би вчинили дівчата в тій чи іншій ситуації ми зараз зможемо дізнатися.

Так що умови наступного конкурсу такі: я кожній із учасниць зачитую ситуацію, а ви говорите, як би вчинили ви.

Холостяк спостерігає, як розкриваються наші дівчата, шукаючи вихід з нелегких поставлених завдань.                    .

СИТУАЦІЇ

Ось так дівчата показали себе у 3 конкурсі. І хто ж наступним залишить нашу програму, зараз дізнаємось.

ЦЕРЕМОНІЯ ТРОЯНД

(4 червоні троянди)

А боротьба за нашого холостяка стає ще більш запеклою. Наступним випробуванням, в якому зустрінуться наші дівчата, буде музична вікторина.

Умови конкурсу такі: вмикається пісня, коли вона призупиняється, ви піднімаєте руку, якщо знаєте продовження. Хто перший підніме руку, той і доспівує пісню. Отже поїхали!

МУЗИЧНА ВІКТОРИНА

… І це була остання пісня. Настав час дізнатися, чий ніжний, милозвучний голос зачарував нашого холостяка. Просимо його на сцену.

ЦЕРЕМОНІЯ ТРОЯНД

(3 червоні троянди)

Ми за крок до фіналу. З кожною церемонією стає все цікавіше й хвилююче, хто ж все-таки отримає титул «Міс» та романтичний вечір з Холостяком.

А на дівчат вже чекає наступний конкурс під назвою танцювальний.

Танці завжди показували красу, витонченість та граціозність людини. Саме під час танцю можна продемонструвати те, що відбувається у душі, розкритися на повну і бути таким, яким є насправді.

Отже, завдання наших учасниць та їх партнерів ввімкнути імпровізацію та затанцювати той танець, який вони оберуть шляхом жеребкування. До речі, тривалість виступу лише 1 хвилина. (жеребкування)

 

Танго – старовинний аргентинський танець з чітким ритмом. Рухи партнерів синхронні і виразні. Цей танець про кохання, пристрасть, ревнощі і знову про кохання. Краще за всіх сказав про нього Хуан Карлос Копес:»Танго – це чотири ноги, дві голови і одне серце». Отож запрошуємо _________________ та її партнера до пристрасного танцю.

Ча-ча-ча – грайливий, веселий, і дуже ефектний танець. Вивчивши навіть кілька рухів цього танцю, можна вже складати малюнки і дивувати друзів своїм умінням танцювати. Це наймолодший з латиноамериканських танців, можливо, тому він такий заводний і легковажний. І дивувати нас таким ефектним танцем поспішає _________________ зі своїм партнером.

Сальса – парний латиноамериканський танець, він експресивний і багатий імпровізацією. Танець-флірт, танець-гра, він несе неповторні емоції та відчуття. А які ж емоції подарує нашому холостяку _____________________

зі своїм експресивним танцем, скоро дізнаємось.

ІМПРОВІЗАЦІЯ ТАНЦЮ

А зараз остання церемонія троянд. І ми дізнаємось імена учасниць, які дійшли до фіналу. Зустрічаємо Холостяк _____________________  та наші учасниці.

ЦЕРЕМОНІЯ ТРОЯНД

(2 червоні троянди)

Нарешті довгоочікуваний, хвилюючий фінал. Дві найталановитіші, найгарніші та найчарівніші дівчата приготували сюрприз для нашого холостяка. А який саме, ми зараз побачимо. Запрошуємо на сцену учасницю __________________ (холостяк залишається на сцені)

СЮРПРИЗ

Дівчата пройшли всі випробування, але лише одна з них змогла по-справжньому зацікавити нашого холостяка. Кого він обере, дізнаємось за декілька хвилин.

ХУДОЖНІЙ НОМЕР

РІШЕННЯ ХОЛОСТЯКА

(корона міс та романтичний вечір з холостяком)

Кохання – це те почуття, яке підкошує ноги, забирає здатність говорити, окрилює і замінює сон. І скільки б нам не було б років, ми завжди підвладні йому. Отже не переставайте мріяти про кохання та насолоджуватись ним!

І це був 1 сезон «Холостяка» країни Веселки. Гарного всім вечора!

 

docx
Додано
4 серпня 2018
Переглядів
1600
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку