Сценарій свята Останнього дзвоники

Про матеріал
Сценарій свята Останнього дзвоника містить патріотичні елементи виховання: зустріч із воїнами ЗСУ, подяка усім воїнам ЗСУ за можливість проводити подібні заходи та низький уклін усім тим, хто життя віддав за незалежність своєї держави.
Перегляд файлу

Cценарій свята Останнього дзвоника – 2024

Останній дзвоник

Cценарій свята останнього дзвоника

Ведучий 1:Слава Ісусу Христу!

ВітаємоусіхприсутніхнасвятіОстанньогодзвоника!

 

Ведучий2:

Всечесний отче, шановні батьки, учителі, гості, дорогі учні! Ось і завершився ще один навчальний рік – рік напруженої праці. І сьогодні у нашій шкільній родині свято. Незабаром пролунає останній дзвоник, який сповістить про завершення навчального року і про те, що ще одна сходинка в житті наших дітей пройдена.

 

Заступник:

Життя досить цікаве, але і таке непередбачуване. Воно може грати веселковими барвами, а може бути закутаним сивим туманом горя , сліз і смутку.

Сьогоднішні події в Україні навчили нас бути сміливими, терплячими, цінувати спілкування з рідними та близькими , поважати один одного, а головне любити свою Батьківщину і відчувати гордість за те, що ми Українці!

Але ми впевнені, що все лихе мине, і все буде Україна.

 Ведучий 1:Тож розпочинаємо і радо запрошуємо на врочисту частину тих, кому присвячується ця подія, заради кого ми тут всі зібралися, для кого це свято – перша сходинка у самостійне життя!

Ведучий 2:

Вітаємо випускників 11-А класу на чолі з турботливим класним керівником Оксаною Михайлівною Ходонович. …Найкмітливіші учні в школі, позитивні, запальні, оптимісти, розумні, прямолінійні та імпульсивні!

Ведучий 1. Зустрічаймо випускників 11-Б класу добрим словом, поглядом світлим разом із класним керівником Надією Іванівною Гаращук…..Ось вони красиві, неповторні, дорослі особистості з власними мріями, переконаннями та надіями.

Ведучий2:Вітаємо гучними оплесками учнів 11-В класу та їхнього наставника Галину Степанівну Литвин!... Найдружніші, креативні, талановиті, вольові, енергійні,та самодостатні.

Ведучий2Та сьогодні серед нас є ще одні випускники - дев*ятикласники. Вони здобули базову середню освіту, з чим ми їх вітаємо. Серед них також є випускники, які сьогодні востаннє зайдуть з своїм учителем на останній урок.

 

Заступник: Дорогі наші випускники! Школа і навчання в ній поволі відпливає у минуле. І чим тривалішою буде відстань, тим чарівнішими й милішими серцю здаватимуться її обриси.

 Але сьогодні ви ще ви тут, любі наші!  Тож-  це Ваше свято!

 

Ведучий 1: Яка прекрасна й сильна наша шкільна родина,

І саме вами: діти, вчителі, батьки, і славиться соборна Україна!

Завершився навчальний рік, настає урочиста хвилина –

Наш прапор гордо майорить, і гімн держави лине!

 

( піднімає прапор Лихолат Владислав, Рак  Остап)

(звучить гімн України)

Ведучий2Ми живемО в особливий час… Війна змусила нас привчитися до нових реалій, забравши в нашому житті щось дуже важливе для нас: живе спілкування, зустрічі, прогулянки, спокій, домівки і найцінніше -- життя…

 Ведучий 1:Гіркою сторінкою історії нашої школи є загибель випускників: Володимира-Василя КулянА, Дениса ОденцЯ, Віталія ІшмАтова, Миколу СОмика, Олега ШевчукА, Сергія ЖерукА, ТарАса КУца, Володимира ЗаЇчека, Петра Шавалу, Андрія Хімку, Ореста КішаЯ, Григорія ЗАхідного, Віталія ЯвОрського, Павла ПЕцюха…Але вони з нами і зараз нагадують кожному з нас, що поклали життя, аби ми жилИ в мирній, квітучій Україні.

Заступник:Вшануймо борців за волю України! Лицарів Небесного Воїнства-випускників нашої школи, усіх Героїв-українців, що віддали своє життя за мирне небо над головою, нашу з вами свободу та незалежність хвилиною мовчання.

(хвилина мовчання)

Заступник.Право покласти квіти до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні та усім воїнам, полеглим за суверенітет нашої держави надається випускникам школи:( Вадиму Скорпаду, Марії Ольшанській,ТетяніСтанько, Святославу Павліву.)

Ведучий 1:

Господнє благословення через окроплення святою водою посилає отець____________з храму_____________________________________

 

Заступник:Уже десятий рік поспіль ми продовжуємо відстоювати свою незалежність, свою цілісність. Тож вимолюймо благословення для України, для її захисників у нашої заступниці Матері Божої. Свої молитви звертаймо до Неї, просімо ласки й опіки.

(покладання квітів до каплички )

(Богатюк Каріна11-Б, ЗеновійЧмара11-Б. ОленнаСкобало 11-В, ДоменікаБайорок11-В

 

Ведучий 2: Найкращий наставник для дитини той, хто духовно спілкується з нею, забуває, що він учитель, і бачить у своєму учневі друга, однодумця. Такий учитель знає найпотаємніші куточки серця свого учня, і слово в його устах стає потужним знаряддям впливу на молоду людину, що формується. Саметаким учителем, наставником, керівником є директор нашої школи Ганна Никанорівна Вань.

Тож просимо Вас, Ганно Никанорівно, до слова

(Виступ директора)

ВЕДУЧИЙ 1:Звичайно, приємно, коли тебе вітають рідні, друзі, знайомі.Сьогодні  до нас на свято завітали секретар Новояворівської  міської ради Іванна Романівна Попик, провідний фахівець відділу освіти Новояворівької міської ради Леся Романівна Кабан, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Іванна Іванівна Абатурова, вони завжди готові надати підтримку і висловити найщиріші слова подяки.

Свої вітання для випускників зсилає_____________________________

ВЕДУЧИЙ 2:Також особливо радісно почути вітання людей, не менш добрих, щедрих, привітних. Людей, які стали на захист нашої Батьківщини! Людей, які в найжахливіших умовах вміють щиро посміхатись, вміють ділитись останнім, що у них є. Вміють просто любити життя. Із своїми особливими настановами звертається до вас  воїн ЗСУ______________________

Заступник:Цей рік для усіх став особливим, цікавим, жахливим, нестерпним, несподіваним. Проте усі ми сьогодні перегортаємо ще одну сторінку шкільного літопису. Ще один навчальний рік позаду.

Ведучий2 :

За цей рік ми з вами створили безліч цікавих та наукових проєктів

Змагались у різних видах спорту

Здобували перемоги у різних конкурсах

Плели маскувальні сітки

Влаштовували благодійні акції на підтримку ЗСУ

 

Заступник .Тож настав час підвести підсумки та нагородити наших талановитих учнів дипломами, грамотами, подяками за особливі досягнення. Слово для зачитання наказу надається заступнику директора  з навчально-виховної частини Людмилі Іванівні Кішай.

(нагородження)

Ведучий1: Немов птахи, у вирій відлітають

Звабливі весни кличуть в майбуття.

І вирушають …Вже вирушають

У своє самостійне життя.

Ведучий2:Слово для привітання надаємо тим, хто покидає поріг шкільної домівки. Своїми  спогадами від першого до одинАдцятого класу поділиться президентка учнівського парламенту, ініціаторка багатьох подій у нашій школі, сценаристка вистави «Кайдашева сім’я на новий лад», Вероніка Струсінська.

(Учні дарують квіти)

Ведучий 1 Усі ми мріємо «достукатись до небес» нашими бажаннями, мріями чи молитвами. Сьогодні у нас одна мрія на всіх-«ПЕРЕМОГА». Тож дозвольте символічно запустити своє омріяне, з паперовими крильми вище-вище аж до хмар, нашу «Мрію», яку ми неодмінно відбудуємо!

(несе «Мрію»_Мідик Маріян_)

Заступник: Настала найочікуваніша та найсумніша подія цього навчального року – пролунає останній дзвоник! Який сповістить учнів про початок самостійного життя, учителів про те, що час підбити підсумки та продумати плани на майбутнє, батьків, про те, що діти подорослішали. Нехай цей дзвоник пролунає у серцях кожного з вас!

 Ведучий2 Дорогі одинадцятиклАсники! Послухайте востаннє звучання дзвінка і збережіть у своїй пам’яті ці неповторні хвилини прощання зі школою.

 ( дзвонять у дзвоник: Митка Анна(11-А),Комендант Олена (11-Б),Воловецький Дмитро(11-Б), Кушнір Юрій (11-В), Качмар Денис (11-А), Альбіна.Радейко.11-А

 

 

 Ведучи1 Ось і підходить хвилююча мить. Мить, якої ви чекали усі одинАдцять років. Бо ж саме зараз прозвучить для вас, дорогі випускники, прощальний вальс. І понесе він у ваше життя жовтий колір сонця і світла  та блакитний колір мрії !

(Прощальний вальс)

Ведучий1: Любі випускники! Щоранку протягом одинАдцяти років кожного з вас велА стежина  до шкільного порогу. А тепер поведе вона вас у самостійне життя.

Ведуча 2:  І все життя поруч із вами йтиме ваша доля. Якою вона буде, залежить від вас. Ми ж бажаємо вам тільки мирного неба та жити й творити у вільній, непоборній, квітучій державі. Дорогі класні керівники , сьогодні вам надається право відпустити своїх вихованців у доросле життя, символічно відрізавши стрічки з побажаннями.

(відрізання стрічок)

Заступник:  Без сонця не квітнуть квіти, без любові немає щастя, без батьків немає ні поета, ні героя!

Погляньте, дорогі діти, на своїх батьків, їхні очі сяють щастям, а десь у глибині затаїлась тривога. Бо попереду ще стільки випробувань! І батьки переживають у кілька разів більше, ніж ви самі. Любіть своїх рідних, будьте завжди гідними їх, дайте їм можливість гордитися вами! Тож запросіть найдорожчих вам людей на святковий  танець. 

(танець з батьками)

Заступник: Дорогі батьки ,візьміть своїх дітей за руки та відведіть на останній у їхньому житті шкільний урок. Вишикуйтесь кожний клас за своїм класним керівником як 11 років тому у першому класі ,пройдіться шкільними коридорами, сядьте за свою парту та востаннє відчуйте себе, одинадцятикласники, учнями нашої школи.

Ведучий 1: Навчальний рік завершився успішно. Ми щасливі, що ви мужньо та сумлінно ставились до навчання у цей непростий для усіх час.

Ведуча2  Попри умови сьогодення, хочемо, аби ви гарно відпочили, набралися сил, вступили  в омріяні заклади освіти ,були просто щасливі та здорові.

Заступник  Пишаємось вами та сподіваємось дуже скоро усіх тут побачити! До зустрічі!

 

 

docx
Додано
11 вересня
Переглядів
23
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку