Сценарій "У ЧАРАХ КОХАННЯ"

Про матеріал
Сценарій для старшокласників до Дня Святого Валентина. День Святого Валентина — щорічне свято, яке припадає на 14 лютого. Сценарій допоможе вчителю успішно поєднати проведення тематичного заходу із ознайомленням дітей зі звичаями святкування Дня Святого Валентина. Матеріал передбачає активну участь школярів у проведенні дійства. Взявши активну участь у святкуванні, діти зможуть розвивати мовленнєві навички та логічне мислення, продовжать формувати власне естетичне сприйняття світу.
Перегляд файлу

У чарах кохання

(ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА)                    Пісня ,,Два лебеді,, Р.Дутко

Вед.1. Добрий вечір, дорогі друзі!

Вед.2. Вітаємо всіх закоханих!

Вед.1. Кохання вже старе, як світ,

Але, хто з’явиться на світ,

Той змінить його заповіт.

Вед.2. Саме так. Ми з вами маємо чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя.

Вед.1. Адже сьогодні – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому продовжується життя на землі.

Вед.2. Кохання – це не тільки почуття людяності й шляхетності. Воно має в собі дуже велику силу.

Ведуча 1. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є, є такий день. Він відзначається  особливо,  майже по всьому світу 14 лютого.

 ВЕДУЧА  2: Важко встановити, коли на землі з’явилося кохання. Воно існує стільки ж часу, скільки існують люди.

ВЕДУЧА 1: Так що ж таке кохання? Яке воно, як відрізнити його від усіляких «копій» і «підробок»?

ВЕДУЧА 2: Кохання – це, мабуть, самий високий плід на дереві людських почуттів.

ВЕДУЧА 1:Ось уже багато століть поспіль закоханні всього світу відзначають найромантичніше свято року –День Святого Валентина або День закоханих                                                                                        ПІСНЯ,,Наворожи кохання,, М.Годенко, З.Кучерява

 

ВЕДУЧА 2: Цього дня навіть повітря сповнене коханням. Амури поспішають поєднати пари,почуття яких перевіренні часом ,і допомагають зустрітися половинкам ,які загубилися серед юрби . А зараз вам до уваги сценка»АМУР»

   Сценка «АМУР»

----Конкурс м\’ячик опустити на підлогу

Пари встають спиною один до одного, трохи нахилившись вперед. Між спинами (трохи нижче) затиснуте яйце. Завдання – акуратно опустити його на підлогу. Виграє пара, у якої яйце залишилося цілим. Яйце можна замінити гумовим м\’ячиком. При цьому конкурс виграє та пара, м\’яч у якій, торкнувшись підлоги, не покотився в бік.

Пісня ,,Для мене,, І Юрковський

Інсценування пісні «А ми удвох в одне дівча закохані»

-----КОНКУРС (для хлопців )   «ВГАДАЙ ЖІНОЧІ ШТУЧКИ»

Перед хлопцями такі предмети(хайлайтер ,пудра,тіні для брів,спонж,масочка для обличчя,підводка,консилер,тіні для повік,кисточка для хайлайтора,помада).Хлопці мають назвати предмет і для чого він призначенний.

 

   Пісня,,Як я тебе люблю,,М.Мода , М.Ваньо

Ведуча 1. А чи знаєте ви які традиції святкування Дня закоханих у інших країнах, наприклад у Англії у цей день ворожать. Дівчата пишуть на папірцях чоловічі імена, заліплюють їх в глину і кидають у воду. Кулька, що спливає першою, і приносить дівчині ім’я судженого.

 

 

Ведучий 1. Француженки у ніч перед 14 лютого пришивають листки лавра до подушки, тоді можна побачити увісні нареченого.

 

Ведуча 2. В Америці, Англії у день святого Валентина не зустрінете жодної жінки без букета квітів.

 

 Ведучий 2. Один з британських звичаїв такий: 4-5 хлопців на папірцях пишуть імена дівчат, кидають їх у кепку і витягують. Дівчина, чиє ім’я витягне хлопець, стає його «Валентинкою». А хлопець, стоячи на одному коліні, читає їй сонет Шекспіра.

 

 Ведуча 1. День святого Валентина в Італії називають «Солодким днем», бо тоді прийнято дарувати своїм коханим переважно солодощі.

 

 Ведучий 1. А поляки цього дня ходять до костьолів, моляться до ікони святого Валентина в надії на щасливе кохання.

 

 Ведуча 2. Як на мене, найбільш неординарно День усіх закоханих святкують в Японії. 14 лютого на головній площі Токіо відбувається щось незвичайне: кілька дівчат та хлопців, стоячи на сцені, голосно вигукують свої побажання та освідчуються в коханні. Хто зробить це голосніше, той отримає сюрприз.

     СЦЕНКА»Валентинка»                                                                                   КОНКУРС (для дівчат ).Висвітлюються  фото машин а дівчата повинні вгадати марку машин ….

       ПІСНЯ,,Кохана , коханий,, З.Красуляк

СЦЕНКА   ,,  Перше  побачення,,

Пісня ,,Карі очі ,, М.Березутський , О.Ольхова-Покатило

ВЕДУЧА 1:Одним з найпрекраснішим зізнанням у коханні є вальс.Вальс пропитанний романтикою ,яка відчувається в кожному русі танцю.Не дарма він виступає головним танцем на весіллі.

  ВАЛЬС ………………. (пара танцює вальс )                                                                                                                                                        Сценка ,, Телеграма ,,                                                                                                                                  Пісня ,, А любов як квіти ,, Н.Фаліон

Ведучий 1. Кохання- це істина, яка не тільки вчить, а й перевертає все життя.

Ведучий 2 . У відомого естрадного співака  є хороші слова: “Кохання варте того, щоб чекати,  життя варте, щоб жити ВЕДУЧА 1: Сьогодні ви почули прекрасні слова і чудесну музику. Якщо ви слухали з відкритим ”.          І я хочу, щоб ваше життя було великим, прекрасним, радісним.                                  Сценка,,Квіти для коханої ,,                                                                                                         Пісня ,,Білі троянди ,, І.Жовнірів

Ведучий 1 . Живіть! Живіть довго і щасливо!

І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до землі любов одне до одного.

Ведуча 1. Чекайте світлого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею.

Разом: З днем святого Валентина Вас!!!

Пісня ,,Коханий ,, А Чайковський, Т.Бученко

docx
Пов’язані теми
Мистецтво, Сценарії
Додано
28 січня 2022
Переглядів
903
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку