Сценарій урочистості вручення атестатів

Про матеріал
Вручення атестатів учням дев'ятих класів розрахований на 30 хв. Захід, у якому дотримано усі традиції, при тому мінімалізовано багато деталей. Можна при бажанні додати декілька художніх номерів. Ми обмежилися тільки одним номером.
Перегляд файлу

Ведучий: Ми сьогодні зібралися з вами 
Проводжати дитинство своє. 
Відлітає в замріяні далі 
Сьогодення твоє і моє. 

 

Ведуча: Все вирує, цвіте і буяє, 
Червень вішає квіти в саду. 
9 років шкільних проминає,
Я на зустріч із юністю йду. 

 

Урочиста лінійка з нагоди вручення свідоцтв учням 9-их класів оголошується відкритою.

(гімн)

 

Ведучий: Доброго й щасливого тобі дня, рідна школо! Сьогодні ти вітаєш у своїх стінах учнів 9-их класів і цей день для них є особливим. Адже саме зараз відбудеться кульмінація їхнього дев’ятирічного навчання у стінах рідного закладу.

Ведуча: Саме сьогодні учні 9-их класів отримають свій перший документ зрілості й свідомості того, що стали дорослими. Багато із них покинуть стіни рідної школи, а інші – продовжать навчання в рідному закладі ще 2 роки. Тому сьогоднішній день стане особливим для тих, хто востаннє стоїть на урочистій лінійці і прощається з рідним закладом, завершуючи навчання.

Ведучий: На зустріч із юністю вирушають 4 дев’ятих класи. Тож вітаємо учнів 9-А і їхнього класного керівника. 9 років ви намагалися разом подорожувати країною знань, досліджуючи, навчаючись, міркуючи та пізнаючи. У цьому вам допомагала вона – ваш класний керівник!

 

Ведуча: Вітаємо учнів 9-Б класу! Класний керівник –         . За весь час ви зуміли стати справжньою сім’єю, навчившись не лишень базових дисциплін, а й вмінню допомагати, підтримувати, й бути Людьми з великої літери.

 

Ведучий: Вітаємо 9-В клас і їхнього класного керівника. Дорогі випускники, не забувайте тих прекрасних 9 років життя, які ви провели у цій школі! Хай запам’ятаються вам усі найпрекрасніші моменти, а в майбутнє візьміть із собою усе добре, корисне й прекрасне, чого вас навчили тут.

 

Ведуча: Вітаємо також випускників 9-Г класу і їхнього класного керівника! Дружні, веселі, активні та добродушні! Дорогі діти, пам’ятайте завжди тих людей, які вам у всьому допомагали і підтримували вас! Адже школа ніколи вас не забуде!

 

Ведучий: Слово для зачитання наказу  __________ надається___________

виступ

 

Ведуча: Настає урочиста мить!

 Має бути тихо, як ніколи!

Щоб свідоцтва вам вручить –

слово має директор школи!

виступ

 

Ведучий: У кожної людини є два береги. Від одного вона відпливає, а до другого, обов'язково, має припливти. На цій дорозі завжди трапляється багато труднощів, перешкод, є зупинки надії, юності і любові.

Ведуча: І де б ви не зупинялись, які б перешкоди не ставали на вашому шляху, далеким теплим вогником світитиме вам берег маленької країни – країни Дитинства. Тому сьогодні вас із цим прекрасним світлим святом вітає  _________!

пісня

 

Ведучий: На такій позитивній музичній ноті ми завершуємо наше урочисте дійство. Вітаємо вас, наші випускники!

 

Ведуча: Йдіть впевнено у доросле життя, крокуючи під Господнім благословенням, з любов’ю, повагою та підтримкою один одного!

 

Ведучий: Хай вам щастить у всьому!

 

 

docx
Додано
18 серпня 2019
Переглядів
1549
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку