Сценарій військово-спортивних змагань учнівської молоді “ Ігри Патріотів “ для учнів 6-7 класів, присвячених Дню Збройних Сил України

Про матеріал
Мета: створити атмосферу свята в грі-змаганні; виховувати любов до фізкультури та спорту; розвивати пам'ять, увагу, організованість, самостійність, уміння узгоджувати інтереси, долати труднощі; зміцнювати здоров’я; виховувати в учнів почуття дружби, патріотизму, колективізму.
Перегляд файлу

Сценарій  військово-спортивних змагань учнівської молоді “ Ігри Патріотів “ для учнів 6-7 класів, присвячених Дню Збройних  Сил України.

 

Мета: створити атмосферу свята в грі-змаганні; виховувати любов до фізкультури та спорту; розвивати пам'ять, увагу, організованість, самостійність, уміння узгоджувати інтереси, долати труднощі; зміцнювати здоров’я; виховувати в учнів почуття дружби, патріотизму, колективізму.

Обладнання: спортивний інвентар (обручі  9шт., 2 скакалки, 2 баскетбольні м’ячі, 2 гранати, фішки, конуси, канат) технічні засоби, грамоти.

До спортивної зали  під звуки військової-патріотичної музики заходять команди шикуючись в одну шеренгу.

ВСТУПНЕ СЛОВО

Ведуча- Вітаємо вас на військово-спортивних змаганнях “Ігри патріотів” присвячених Дню Збройних Сил України ! 

Сьогодні будуть змагатися  учні 6-х та 7-х класів. Учасники  будуть змагатися в силі, в спритності та витривалості. Сподіваємось що всі присутні у цій залі , отримають задоволення від змагань, та масу позитивних емоцій. Бажаємо командам великих перемог, значних досягнень ! Будьте сильними і мужніми !

Зустрічайте команди 6-х, та 7 А класів

 

Команди вітають одна одну, капітани рапортують вчителю фізкультури про готовність до змагань.

Рівняйсь! Струнко! Рівняння на на державний прапор України стояти струнко! (лунає гімн )

 

Перед початком змагань команди запрошуються на розминку.(розминка під музичний супровід)

 

Команди перешиковуються по 4

Лунає патріотична музика

(Учні 7 класу проводять розминку для команд.)

 -Запрошуємо наших учасників зайняти свої місця на старті, та побажаємо їм успіхів.

 

Конкурс 1  - “Спритні іноземці” ( Кожен гравець команди має карточку з надписом англійською мовою , де написано види спорту .По команді вчителя учасник біжить до банера , та шукає даний вид спорту ,знайшовши вид спорту накриває своєю картою та повертається назад  передавши естафету наступному гравцю. Перемагає та команда , яка швидше та правильно надала відповіді.)

Конкурс 2 - “Хрестики нулики” (гра в обручах для усієї команди. На кожному ході гравці мають ставити фішку в обруч . Гравець, який першим поставив три однакових фішки в горизонтальному, вертикальному чи діагональному ряду, виграє партію.  Грають 2 рази , якщо однаково кількість перемог , дається 3- раз вирішальний.)

 Конкурс 3 -”Сильні та влучні” (Гравці по сигналу рухаються до конусів “павуком” від конусів підіймаються , та виконують біг до гранати і метають її в ціль — учасник повертається назад , та передає естафету наступному.)

Конкурс 4- “Найспритніші стрибуни” (За сигналом учителя кожен гравець бере скакалку і стрибає до фішки. Назад повертається бігом зі скакалкою у руці .)

Конкурс 5 — “Віджимання всієї команди” ( по черзі гравці виконують 10 відтискань та передають наступному учаснику. Виграє та команда яка швидше справиться з завданням.

Конкурс 6 — “Перетягування каната.”(Учасники які перші перетягнули канат за червону лінію здобувають перемогу.)

Підведення підсумків “ Ігри Патріотів “ для учнів 6-7класів , присвячених Дню Збройних  Сил України.

-Ось і закінчились наші військово- патріотичні змагання “Ігри Патріотів”

-Слово для підведення підсумків та нагородження надається

_____________________________________________________

 

Організований вихід зі спортивної зали під музичний супровід.

doc
Додано
29 листопада 2023
Переглядів
432
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку