Сценарій Зустрічі Випускників

Про матеріал
Сценарій Зустрічі Випускників. Певні матеріали не додала, при необхідності можете написати в коментарі, скину все.
Перегляд файлу

Вечір  зустрічі з випускниками – 2015

1. (Звучить мелодія «Вечір школьних друзів». Випускники займають свої місця в залі)

Слайд №1 Школа

Ведуча І: Доброго дня, дорогі вчителі, випускники !

 

Ведуча ІІ : Доброго дня,  дорога  наша  шкільна  родино !

 

Ведуча І:  Приємного вам свята, дорогі друзі!

                  Ми  завжди  раді  бачити вас дорогі  випускники ,

                  вчителі та всі,   кому не байдужа  сьогоднішня зустріч .

Ведуча ІІ:  Тож нехай  голубими птахами у цьому залі злітають сьогодні задушевні, щирі  слова,  струшує  спокій  маревне мерехтіння спогадів, що бентежать  думку, чарують душу, навівають згадку про прожиті роки.

Слайд № 2

Ведуча І :

             Шановні випускники! Ваші стежки – дороги злилися сьогодні в одну-єдину, яка вас повернула в дитячо-юнацькі роки, привівши до храму науки, до рідної школи! Тут все, як колись: дзвінко щебече дітвора, заклопотані вчителі... Та ви вже не ті. За вами – дороги життя, такі різні і такі нелегкі... Ніхто не в силах зупинити час.

Ведуча ІІ: Та сьогодні вам належить творити диво: ви не тільки зупините час, ви повернете його назад, в ті найщасливіші роки, коли світ переливається кольорами веселки, пробуджуючи в кожному серці веселкові надії. То ж бажаємо вам приємної мандрівки в шкільні роки! ( демонстрація презентації  "Історія розвитку освіти с. Веприк")

Презентація історія.

3.Музика лірична 

Ведуча І: Кожен з вас знайшов своє місце в житті. Та в кожного бентежно стукає серце при згадці про шкільні роки, які літами пливуть від вас у вічність. З’являється бажання відшукати пристань, пройти шкільним коридором, посидіти за своєю партою, зустрітися в рідному класі.

Ведучі дзвонять у дзвоник

Ведуча ІІ:  

               Продзвенів  шкільний дзвінок

Щиро, любо і сердечно,

Під який ви кожен раз

Йшли у школу, в рідний клас…

Ведуча І: Пролунав шкільний дзвінок, але тепер, дорогі гості-випускники, він кличе не в шумний клас, не на уроки. Він просить пригадати шкільні роки, такі багаті на прекрасні спогади.

 5.Музика на демонстрацію слайдів.

Слайди №________

 Ведуча ІІ: Давайте згадаємо випускників, які навчалися  у приміщенні нашої "старої школи", цього року святкують ювілей, такі роки випуску: 1955р. - класний керівник ВЕРЕМІЇВ, 1960р.- класний керівник ТАРГОНЯ ,  1965р. випускники неповної середньої школи – класний керівник  КОВАЛЬОВА                ,1970р. класний керівник ___________________, 1975р.- класні керівники Скрипченко Марія Дмитрівна, Законов, 1980р.- класний керівник Ведмеденко Поліна Данилівна.

Ведуча І. Роки летять, але ми пам’ятаємо всіх своїх випускників. Ми пишаємось, що  випускники нашої школи це люди праці, які чесно виконують своє призначення людини, серед них прості робітники, багато лікарів, вчителів, викладачів ВУЗів, юристів і економістів,  перекладачів і просто хороших людей. Відомий український лікар Пирогов говорив, "Що усяка школа славна не числом, а славою своїх учнів", тому
ми пропонуємо пригадати тих випускників, які прославили рідне село своїми справами ..(презентація "випускники Веприцької школи")

7.Музика на демонстрацію слайдів

Ведуча ІІ: У 1980 році було збудовано приміщення  нової школи по вулиці Стеценка,3. Найстаршими  ювілярами цього року, які закінчили  школу є випуск 1985року, які  святкують 30 років, випуск 1990 року святкує  25 років,    випуск 1995  року -  20 років, випуск  2000  року -  15 років, випуск - 2005  року - 10 років, випуск -  2010  року святкує 5 років

.Ведуча І: Дякуємо, що  ви не забуваєте свою школу і прийшли сюди, щоб

                      зустрітися зі шкільними друзями і вчителями.   І знову в пам’яті

                      спливають спогади давно минулих днів і озиваються 

                      такою незабутньою мелодією шкільного вальсу..

   Ведуча ІІ.  Опановувати світ науки вам допомагали вчителі, які є серед нас і яких вже немає, які тепер працюють в інших школах і які вже на заслуженому відпочинку. Завжди з теплотою в серці будемо згадувати вчителів: добрих, терплячих, неспокійних, завжди з іскорками любові в очах. Давайте привітаємо учителів, присутніх на нашому святі.  То ж привітаємо всіх їх бурхливими, вдячними   оплесками .     

 

Ведуча ІІ: Доля вносить свої зміни в людське життя, і сьогодні не змогли прийти на зустріч ті ваші однокласники й вчителі, які відійшли у вічність.

Ведуча І

Вшануємо пам'ять про дорогих серцю людей,  учителів та ваших однокласників, яких немає серед нас, хвилиною мовчання.                 

 

9.Звук метронома /хвилина мовчання/

Ведучий ІІ : Шановні  друзі!  Цінуйте,  шануйте  своїх  друзів,  однокласників,  тих   незабутніх  учнів.  У  своїх  серцях  навіки  закарбуйте  священні  імена  вчителів.            

 

Ведуча ІІ: Ідуть роки. Час змінює землю, суспільство, людей. І тільки школа залишається незмінною частиною життя кожної людини. Змінюється й сама школа, вчителі, директори, учні.  Згадаємо директорів, які свого часу стояли біля  керівництва школою:

  Директорами школи в різні роки були:

  • Станкевич Василь Федорович - 1937-1949рр
  • Бідненко Іван Флорович - 1950-1960 рр.
  • Скрипченко Василь Петрович - 1960-1972рр.
  • Литвиненко Ілля Тимофійович - 1973-1974 рр.
  • Фастівець Олексій Маркович -1975-1986 рр.
  • Ковальчук Галина Григорівна - 1987-2001 рр.
  • Янковський Олег Миколайович - з 2001 -2014 рр.

                  Ведуча І: Шановні  гості,  зі  словом-привітання  до  вас  звертається   нинішня господарка школи, директор - Халюк Валентина Володимирівна.

                                              (виступ директора)

 

 

Ведуча І. До дошки спогадів, до парти відповідей запрошуються учні випуску  1985 року де класним керівником був Шульга Віктор Петрович. Зараз ми зробимо перекличку випускників. /проводиться перекличка/

Ведуча ІІ: Дозвольте вас запитати:

  • Як змінилася наша школа із тих пір, як ви покинули її стіни?
  • Щоб ви хотіли побажати теперішнім учням нашої школи?

(виступи випускників, слово класного керівника).

Ведуча І. Спасибі,  вам , присідайте на свої місця. Вас вітають молодші учасники танцювального ансамблю "Пролісок" . Танець "Козачок"

Ведуча ІІ : 1990р.  життєвий  шлях  учнів  цього  випуску,  як  і  всіх 

                  випускників  нашої  школи  починався  зі  шкільної  парти,  з  мрій,   

                 сподівань,  непередбачених  обставин.

Ведуча І  : Скільки  прекрасних  справ  на  рахунку  випускників,  які  25-років 

                тому  успішно  закінчили  10-й  клас  нашої  школи. За плечима багато прожитого і пережитого, пронесеного і перенесеного, побаченого й почутого. Але думками ви сьогодні повернулися в юність, безтурботну і відповідальну, радісні шкільні

свята й буденний вир життя.

Ведуча ІІ. До дошки спогадів, до парти відповідей запрошуються учні випуску  1990 року. Зараз ми зробимо перекличку випускників./проводиться перекличка

Ведуча І: Дозвольте вас запитати:

  • В які азартні ігри ви грали на перервах?;
  • Щоб ви хотіли побажати вчителям, які працюють сьогодні в школі?

Ведуча ІІ:  Прийміть в  дарунок  танок від  учнів старшої танцювальної групи ансамблю "Пролісок"

    Ведуча І:   20-ть років тому на своєму випускному вечорі танцювали шкільний вальс молоді, завзяті, енергійні і трішки сумні через прощання з рідною школою, хлопці і дівчата  випуск 1995р. А  проводжали їх в самостійне доросле життя їх класний керівник Ревун Людмила Іванівна. Зараз ми зробимо перекличку випускників.  

                          /перекличка, /

Ведуча І: Дозвольте вас запитати:

  • Найкумедніша  історія вашого шкільного життя?;
  • Яких змін  ви бажаєте школі?

Ведуча І.Шановні випускники жартівливою піснею "Цвіркунчик" вас вітають учні нашої школи.

Ведуча ІІ  : Кожна  людина  народжується  для  добра,  для  того,  щоб  

                     залишити  після  себе  слід  на  землі,  слід  у  серцях  людей.

Ведуча І:  Вже 15 літ, як не кличе на уроки шкільний дзвінок, не виходять до дошки відповідати, не сидять за шкільною партою  8 учнів, випускників 2000 року. Незвідане, загадкове, майбутнє чекало їх попереду .

Ведуча ІІ: До дошки спогадів, до парти відповідей запрошуються учні випуску  2000 року. Право зробити перекличку випускників надається класному керівнику  Коноваленко Наталія Володимирівна

Ведуча І: Дозвольте вас запитати:

- Що найбільше з того, що вчили вас у школі, пригодилося вам  у житті?

-  Ваша улюблена казка, герої якої вам найбільше сподобались і запам'ятались з дитинства? Дякуємо вам за відповіді, прийміть вітання від учасників ансамблю "українська  Полка" виконують Єльченко Каріна та Орловський Сергій

             Ведуча ІІ:   10-ть років тому на своєму випускному вечорі танцювали шкільний вальс молоді, завзяті, енергійні і трішки сумні через прощання з рідною школою, хлопці і дівчата. Які в школі були дружною, веселою класною родиною,  такими  залишилися й сьогодні. Ніби вчора збиралися разом в похід чи на екскурсію.  Їх було  лише 9 учнів.  А  проводжала їх в самостійне доросле життя їх класний     керівник Мирончук Віталій Валентинович. Зробимо  перекличку  учнів.  

                          /перекличка, виступ класного керівника/

Ведуча І: Дозвольте вас запитати:

  • Найкумедніша  історія вашого шкільного життя?;
  • Яких змін  ви бажаєте школі?

Запальним танцем "Квіточка", вас вітають учасники ансамблю.

Ведуча І.Лише приємні і щасливі спогади, мрії мають чарівну здатність повертати нас у дитинство. Ми пропонуємо вам повернутися разом з випускниками 2010 року. Вони святкують свій перший ювілей, лише  5 років минуло, як вони закінчили школу.

Ведуча ІІ: До дошки спогадів, до парти відповідей запрошуються учні випуску  2010 року зі своїм класним керівником.  Право зробити перекличку випускників надається  першій вчительці Вороновій Н.П.

Ведуча І: Вам повезло, адже у вас було аж два класних керівники. Останній класний керівник -  вчитель математики, і зараз ми дізнаємось хто ж найкраще знав серед вас математику. Ми пропонуємо вам легку задачку,  слухайте уважно, повторювати двічі не будемо.

Ведуча ІІ. Трамвай вийшов із депо у 6 годин ранку. На першій зупинці в нього сіло 8 пасажирів. На наступній – 12. Тепер будьте уважні! Потім сіло семеро людей, а вийшло 3. На наступній зупинці зійшло 6 людей, а сіло 12. І на останній зупинці сіло 3 пасажири , а вийшло 2. Ось і вся задача. Тепер, той із вас , хто уміє добре рахувати, хай дасть відповідь на нескладне питання: скільки всього було зупинок? (5).

Ведуча І.Ми  хочемо  нагадати  вам,  шановні  наші  наймолодші  гості,    що  й  у  вас  на  уроках  було  всього                 вдосталь:   і  радощів,  і  смутку,  перемог,  злетів,  невдач, курйозів.   І  хоч  вас  нині  немає  в  школі,  але  життя  в  ній  не  змінилося,  за  5 років.

Ведуча ІІ. Нам цікаво знати  й про ваше  сьогодення. Дозвольте вас запитати:

- Чи користувалися ви шпаргалками і коли?
- Який вірш із шкільної програми ви пам’ятаєте?
Ведуча І.   Спасибі прошу присісти на місця.

. Ведуча ІІ.Школа… Скільки спогадів навіює вам це слово. Давайте пригадаємо перший клас, перший урок у школі. пригадайте день, як із сльозами на очах ви йшли за своєю вчителькою, боязко оглядаючись, чи чекає вас мама.

Ведуча І.  І якими зажуреними можна було побачити в перший день навчання в першому класі хлопчиків, яких посадили з дівчатками. Та страх швидко залишав, бо добрі, лагідні очі і добра, чуйна усмішка вчительки підбадьорювали вас. І ви, як могли, розказували, що вмієте читати віршики, рахувати, розповідати казки.

Ведуча ІІ.  Йшли роки… Збігали, мов весняні струмочки… Коли день приносив нове пізнання світу, нові успіхи і радість. І перша важка книга Буквар, і Читанка, і перші малюнки, і перші ноти – все це ви засвоїли з допомогою вашої першої вчительки.

Ведучий І.  А зараз слово надається першій вчительці.

/Виступ першої вчительки/

Ведуча І : 10, 20, 30 років – багато чи мало? Для нинішніх учнів школи – це ціла епоха, а для наших ювілярів – вони здаються короткою миттю. Цікаво, що чим старшою людина стає, тим швидше пролітає час. Неначе  вчора ходили до школи, рахували дні до канікул, отримували оцінки і зауваження, а ось сьогодні зібралися на свій ювілей. Тож давайте ще раз привітаємо оплесками людей, що пронесли шкільну дружбу через стільки років!

 

Ведуча ІІ : Шановні  випускники ! Ми завершуємо наше свято-зустріч і хочемо  від щирого серця, від усієї душі побажати вам доброго здоров’я, щастя, успіхів, веселих зустрічей з колишніми однокласниками.

 

Ведуча І : Пам’ятайте! Ви завжди бажані гості в нашій школі. До нових зустрічей.

 

 

19.Музика про школу Скрябін

 

doc
Додано
9 жовтня 2019
Переглядів
631
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку