Сценарій зустрічі випускників "Кінотеатр "TELEPORT""

Про матеріал
Сценарій зустрічі випускників для ювілейних випусків. Включає у себе номери художньої смодіяльності, різні форми опитування для випускників, відео із шкільних фотографій.
Перегляд файлу

Комунальний заклад

«Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. с. Лудин»

 

Сценарій зустрічі випускників

  Кінотеатр

 «TELEPORT»

Підготувала:

педагог-організатор

Киричук Ю.В.

1Режисер: Дами та добродії, леді та джентльмени, бешкетні хлопці  та кокетливі дівчата! Ми раді вітати вас у нашому кінотеатрі «Телепорт»!

2Сценарист: Послухай, __________, а чому саме « Телепорт»?

3Кінокомпозитор: Та тут і так все ясно! Саме сьогодні до школи сходяться випускники усіх років та згадують час, коли були юними та безтурботними. Вони ніби переносяться у той час  – телепортуються, так би мовити.

4Режисер: Адже зустріч з дитинством, зі шкільними роками – це приємні спогади і довгожданне свято для кожного із вас! Тож теплої вам зустрічі!

5Сценарист: В народі кажуть, що двічі в одну річку не ввійдеш, та сьогодні можливо усе! Спеціально для вас ми відкриваємо чарівні  двері і запрошуємо ще раз увійти у свою юність!

6Кінокомпозитор: До вашої уваги пропонуємо переглянути кіноафішу, яку ми склали спеціально для вас!

7Режисер: Вітаємо у нашому закладі випускників 1989 року і пропонуємо їм провести час за переглядом документального фільму «Мільйон років до нашої ери», який ми почали транслювати ще 30 років тому!

8Сценарист: Раді бачити  випускників 1994 року, які переступили шкільний поріг 25 років тому!  Спеціально для вас ми підібрали драму «Джерело молодості»!

9Кінокомпозитор: Наші вітання випускникам 1999 року, які востаннє танцювали шкільний вальс20 років тому! Рекомендуємо вам історичний кінофільм «Віднесені вітром»!

10Режисер: Сердечний привіт шлемо випускникам 2004 року, які вилетіли із сімейного гнізда 15 років тому! Будемо раді транслювати для вас феєричний фільм «Люди Ікс: дні минулого»!

11Сценарист: Шлемо найщиріші вітання випускникам 2009 року, які на шкільній лінійці стояли 10 років тому! Спеціально для вас ми продемонструємо сімейну кінострічку «Щасливі разом»!

12Кінокомпозитор: Палкий привіт передаємо випускникам 2014 року, котрі востаннє списували домашнє завдання 5 років тому! А поки ви розбираєтесь із сесіями, армією та весіллями, ми покажемо вам фантастичний екшн «Месники»!

13Режисер: Раді бачити і наших наймолодших випускників , яких останній дзвінок 1 рік тому сповістив про закінчення останнього уроку минулого 2018 року! Тому саме для вас ми продемонструємо молодіжну комедію «Селфі-паті»!

14Сценарист: Отож, для вас, шановні глядачі, подарунок від нашого режисера __________________________________________________________

15Кінокомпозитор: 30 років – це так багато! Здається, що це половина життя! Саме 30 років тому наші найповажніші випускники закінчили своє шкільне навчання. Їх було 20 веселих, юних та таких допитливих хлопчиків та дівчаток, яких об'єднала усіх в однин дружній колектив класовод Герасімова Лариса Сергіївна, а потім чого тільки не було! Та випустила їх усіх з такого рідного другого дому Волочай Ольга Федорівна.

16Режисер: Як і обіцяли – увага на екран!

(відео)

17Сценарист: Далеко позаду навчання, іспити, реферати. Та сьогодні ми проведемо ще один іспит. Підійдіть до столу, витягніть екзаменаційний білет, зачитайте запитання та дайте відповідь.

18Кінокомпозитор: Іспит, безперечно, ви здали на найвищий бал! Дякуємо вам! Проводжаємо ювілярів оплесками!

19Режисер: А чи пам'ятаєте ви, чим закінчилось ваше навчання у школі? Звичайно ж випускним вальсом. Отож, трішки уяви – і вам знову 17 і ви кружляєте на своєму балу…

20Сценарист:

Друзі, вам пісня лунає, як згадка,

Знайома мелодія лине для вас!

Полиньте в цю мить у юнії роки –

Згадайте школярський свій вальс!

21Кінокомпозитор: Для вас звучить музичне вітання! _________________________________________________________________

22Режисер:

Дзвінок відзвучав, 25 вже минуло,

Вирішили зібратись і згадати минуле

Нахлинуло дитинство і щастя зітхнуло…

О, школо! Тебе згадати любо!

23Сценарист: Як ви вже здогадались, ці рядки звучать в адресу випускників 1994 року. У казковий світ знань їх повели і Турчинюк Зінаїда Володимирівна, і Груй Світлана Василівна, і Рябоконь Лілія Кирилівна, а у старших класах їх завжди підтримувала добра порадниця, вірна товаришка та просто чудовий класний керівник – Бута Євгенія Григорівна.

 

24Кінокомпозитор: У кожного із вас зараз своє життя, у кожного свої турботи, вас віднесло у різні куточки світу, проте є місце, куди ви завжди хочете повертатись, місце, котре завжди приймає вас, місце, котре залишає вашу душу завжди молодою – і назва йому – школа… Саме вона є справжнім джерелом молодості…

 

25Режисер: Саме тому ми пропонуємо вам повернутись у дивовижний час вашої юності та переглянути уривки із кінофільму «Джерело молодості».

(відео)

26Сценарист: Пригадали, посміхнулись… А щоб ви дійсно відчули, що побували у такому джерелі, ми підготували для вас одне завдання.

 

27Кінокомпозитор: Даруємо вам кульки, але вони незвичайні – у кожній з них міститься певне запитання. Витягніть його і дайте відповідь.

 

28Режисер: Ми вдячні вам за таку щирість та теплоту спогадів! Проводжаємо вас зі сцени та даруємо вам наступний номер_____________________________________________________________

 

29Сценарист:

Двадцять літ, а то й більше минуло,

Двадцять літ, двадцять весен і зим…

І ви зову сюди повернулись,

Щоб зустрітися і залі оцім!

 

30Кінокомпозитор: Шановні випускники 1999 року! Згадайте вашу першовересневу лінійку, свої тремтливі руки, хвилювання і першу вчительку, яка зустріла вас із ніжністю та турботливістю – __________________________________________________. Посміхніться вашому завжди енергійному та творчому класному керівнику – Волочай Ользі Федорівні, яка точно знала, куди подіти вашу невичерпну енергію!

 

31Режисер: Отож, пропонуємо вам телепортуватися у ваші роки юності, високих і низьких оцінок, у роки першого несміливого кохання – у ваші шкільні будні та свята.  До вашої уваги кінокартина «Віднесені вітром»!

(відео)

32Сценарист: Ми віримо в те, що ви стали хорошими людьми, адже життєва дорога – найсуворіша . Запрошуємо вас на сцену для сердечної розмови!

 

33Кінокомпозитор: Дайте відповіді на запитання:

  1. Кого ви вперше завели у 1 клас?
  2. Скільки учнів було у вашому 10 класі?
  3. Який був ваш улюблений предмет?
  4. Кого з вчителів ви найбільше боялися? Чому?
  5. Кого з вчителів ви запам'ятали найбільше і чому?
  6. Як змінилась школа з того часу, коли ви її покинули?
  7. Який епізод шкільного життя вам найбільше запам'ятався?
  8. Які пісні були популярні у ваш час?
  9. Хто був вашим першим шкільним коханням?
  10.                      На яких уроках ви найчастіше списували?
  11.                      Які цікаві спогади у вас виникають, коли зустрічаєте своїх однокласників?
  12.                      Скільки коштував найдорожчий обід в їдальні і з чого він складався?
  13.                      Ким ви хотіли стати і ким стали?
  14.                      Чи збулись ваші дитячі мрії?
  15.                      Що б ви побажали сьогоднішнім випускникам?

 

34Режисер: Ви дійсно стали справжніми людьми, не розгубили чесності, щирості, гумору. Дякуємо вам!

 

35Сценарист: Прийміть у подарунок  ________________________

 

36Кінокомпозитор: А зараз вітаємо випускників, які закінчили школу 15 років тому!

 

37Режисер:

15 років, як розправили ви крила,

15 років, як залишили свій клас.

Ці роки, мовби мить, пролетіли,

І сьогодні ми вітаємо вас!

Ми хочемо нагадати якими ви були, тому запрошуємо вас на перегляд кінофільму «Люди Ікс: дні минулого».

(відео)

38Сценарист: Багато допитливих малят завітало до школи і маленькими ручками тримали величезний букет. Що ж вони очікували від школи? Куди поведе їх Ніна Іванівна?

 

39Кінокомпозитор: Це був великий клас, який вражав своєю позитивністю, дисципліною та згуртованістю. Мабуть цього вони навчились від класного керівника – Сівер Лариси Сергіївни. Здається, всього декілька тижнів назад ви стояли на лінійці, вчили уроки, списували домашні завдання. Та все змінилось… Час пролетів немов вітер і ось ви зустрілись. Давайте ми разом з вами пригадаємо ваші незабутні шкільні моменти!

 

40Режисер: Але зробимо це в ігровій формі. Будучи дітьми, ви уі вірили у магію та чудеса. Ось перед вами чарівна квітка. Виберіть кожен собі пелюстку, прочитайте запитання та дайте відповідь.

 

41Сценарист: Щиро вдячні вам! З любов'ю даруємо _____________________________________________________________

 

42Кінокомпозитор: Впевнені в собі, колись мужні хлопці, а тепер серйозні чоловіки; кокетливі дівчата, а нині – турботливі жінки, випускники 2009 року, сидять в очікуванні свого кіносеансу  «Щасливі разом»

(відео)

43Режисер: Здається, ніби вчора збиралися разом з Волочай Ольгою Федорівною у похід чи на екскурсії…

 

44Сценарист: Брали участь та вболівали на спортивних змаганнях…

 

45Кінокомпозитор: Разом їздили на автосправу та пхали мотоцикл з болота…

46Режисер: Прогулювали уроки на медпункті…

 

47Сценарист: Надзвонювали до вчителя фізики…

 

48Кінокомпозитор: А з уроків йшли, не прощаючись…

 

49Режисер: Та як би не плинув час, шкільна сцена чекає на вас завжди. Запрошуємо вас!

 

50Сценарист: Для кожного з вас у нас є конверт із запитаннями. Виберіть конверт, витягніть запитання, зачитайте його та дайте відповіді.

 

51Кінокомпозитор: Щиро вдячні вам! Оплесками проводжаємо вас зі сцени!

 

52Режисер: Із хвилюванням сидять випускники 2014 року, які не знали , чого від  цієї зустрічі очікувати!

 

53Сценарист: На першовересневу лінійку вони йшли з гордістю, адже з такими класоводами як Грибчук Ніна Іванівна, Шарлай Галина Тадеївна та _______________________________________ годі чого боятись!

 

54Кінокомпозитор: А в 5 класі їх зустріла вольова, завжди щиро усміхнена та мудра Матвійчук Раїса Володимирівна.

 

55Режисер: Чого тільки вони не виробляли у свої буденні дні ! І безбожно списували на контрольних, і трощили підвазонники, і грали в карти, і майстерно виступали на сцені, і в навчанні встигали! Саме завдяки їхній харизмі та щирості вчителі прив'язувались до них!

 

56Сценарист: Запрошуємо вас на сцену для перегляду екшну «Месники»

 

(відео)

57Кінокомпозитор: Ваші знання зі школи ще зовсім свіжі, а вміння ховати шпаргалки ви ніколи не розучитесь!

 

58Режисер: Тож ми пропонуємо вам такий міні-квест. Перед вами стоїть стілець, а на ньому заховані шпаргалки. Віднайдіть їх, зачитайте запитання і дайте на них відповіді.

 

59Сценарист: Молодці! Ви чудово впорались із цим завданням. Попереду у вас ще багато сесій, адже ви – студенти багатьох ВУЗів. Тож вдалих вам сесій та  високих оцінок!

 

60Кінокомпозитор: Дякуємо вам! Проводжаємо вас  зі сцени! На згадку про цей вечір даруємо вам _______________________________________________

61Режисер: Юність.. Це справді найкраща пора життя людини. І проходить вона в школі. Юність захоплює дружбою, мріями, першим коханням. Але… Все має початок і кінець. Закінчилась шкільна юність наймолодших випускників 2018 року.

 

62Сценарист: Товариськість, колективізм, відчуття відповідальності та щирість – саме такі риси виховав у них класний керівник Гладчук Роман Петрович. Запрошуємо вас на сцену!

 

62Кінокомпозитор: А як же проходили шкільні будні, ми дізнаємось із уривків молодіжної комедії «Селфі-паті».

(відео)

63Режисер: Усі ви зараз студенти, усі старанно навчаєтесь, вчите матеріал із мільйону різних підручників і посібників.

 

64Сценарист: Тому ми вирішили не порушувати процес навчання і підготували для вас спеціальне завдання.

 

65Кінокомпозитор: У цьому підручнику між сторінками заховані папірці із запитаннями. Погортайте сторінки, віднайдіть питання та дайте на них відповідь.

 

66Режисер: Ви старанно попрацювали, дякуємо вам! Проводжаємо вас зі сцени!

 

67Сценарист: На теплу згадку ми даруємо вам _________________________

 

68Кінокомпозитор:

Ти памˈятаєш дитинство своє босоноге,

Стежки, що до школи тебе привели,

І перші тривоги, і перші щасливі дороги,

І тих, хто за руку повів у світи.

 

69Режисер:

Учитель! Що в імені цьому?

Відкрийте!

Тут погляд твоїх і моїх оченят.

Учитель! Він друг назавжди! Та мрій тих

І років не повернеш назад…

70Сценарист:

Згадай! Скільки прощених нас, не забутих…

А вийшли зі школи і стали людьми,

Бо перші у світі свої інститути

Ви тут починали малими дітьми.

 

71Кінокомпозитор:

Вклонімося низько учительській долі

І шану святу крізь роки пронесем.

Серця подаруєм в дитячих долоньках

І щедру любов принесем.

 

72Режисер: У нашій школі працюють найкращі педагоги! Вони  добрі порадники, мудрі наставники, творчі та товариські. А скільки медалістів вони випустили! А скільки порядних людей виховали!

 

73Сценарист: У кожного покоління були свої вчителі, а на даний час наш педагогічний колектив виглядає наступним чином…

 

(відео про вчителів)

74Кінокомпозитор: Слово для привітання надається директору школи Гладчук Людмилі Володимирівні та заступнику директора Сівер Ларисі Сергіївні.

 

(виступ)

75Режисер: Та, на жаль, на нашу зустріч не змогли прийти ті вчителі, які вчили і виховували старші покоління. Це:

Куцай Іван Андрійович,

Зосяк Іван Григорович,

Півак Надія Денисівна,

Літвинчук Степан Михайлович,

Літвинчук Ганна Дмитрівна,

Киричук Степан Йосипович,

Куцик Світлана Олександрівна,

Соколовська Галина Анатоліївна,

Замлинський Микола Єрофійович,

Турчинюк Михайло Никифорович,

Воробей Микола Гнатович,

Лущевич Галина Володимирівна,

Хандрук Михайло Стахович,

Киричук Григорій Петрович.

 

75Сценарист: А також згадаймо тих наших однокласників, які назавжди залишаться у наших серцях:

Киричук Світлану Сергіївну, Стецюка Олега Олександровича, Бобак Людмилу Іванівну та Дидосюка Костянтина Вікторовича.

 

76Кінокомпозитор: Вшануємо памˈять дорогих серцю людей хвилиною мовчання.

(хвилина мовчання)

77Режисер:

Я звертаюсь ночами до Бога,

Та молюся за твоє життя.

Щоб скоріша була перемога,

Прошу Господа кожного дня.

 

78Сценарист:

Я благаю, щоб ти повернувся,

До родини своєї, живим!

Та в бою, щоби не спотикнувся,

Ангел став охоронцем твоїм!

 

79Кінокомпозитор:

Ти солдат і тепер захищаєш

Рідний край від ворожих катів,

Нечисть бісівську геть проганяєш,

Що зі зброєю вдерлася в дім!

 

80Режисер: На нашому святі присутні ті, хто захищав нашу незалежність на Сході України. Це:

Рудницький Віталій Євгенович,

Куцай Роман Іванович,

Баранович Володимир Васильович,

Панасюк Володимир Сергійович.

 

81Сценарист: У подарунок для вас ____________________________

 

 

82Кінокомпозитор: Дорогі наші випускники! На цьому наша урочиста зустрі добігає кінця. Ви знову розˈїдетесь, знову займетесь роботою та буденними справами. Але знайте – школа завжди гостинно відкриє вам двері!

 

83Режисер: Коли випускники зустрічаються через рік  – вони заново беруть номери телефонів.

 

84Сценарист: Коли зустрічають через 5 – міцно обіймаються.

 

85Кінокомпозитор:  Через 10 років широко посміхаються і кажуть: «О-о-о, які люди!»

 

86Режисер: Через 15 років – збираються і кажуть: «Скільки літ, скільки зим!» і зацікавлено обмінюються новинами.

 

87Сценарист: Через 20 років – на бігу вітаються і говорять: «Треба якось зустрітись!»  і розбігаються, так і не домовившись про зустріч.

 

88Кінокомпозитор: Через 25 років – майже щиро говорять «Чудово виглядаєш!» і розпочинають говорити про пенсії.

 

89Режисер:  Через 30 років – широко відкривають очі і у відповідь на привітання запитують «А ти хто?».

 

90Сценарист: Від усієї душі бажаємо вам миру, здоровˈя, наснаги та любові!

 

91Кінокомпозитор: До нових зустрічей!

1

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Колос Людмила Василівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Сценарії
Додано
30 січня 2019
Переглядів
1187
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку