Семінарсько-практичне заняття "Ресторан. Блюда національної кухні"

Про матеріал
Методична розробка заняття на тему: "Ресторан. Блюда національної кухні". Розробка насичена різими методами навчання та видами роботи. Це розширює знання теми, яка вивчається, збагачує словниковий запас, розвиває творчий потенціал, кмітливість, логічне мислення, мовленнєву реакцію, готовність до участі в іншомовному спілкуванні.
Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Товстік Жанна Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0