«СЕРЦЯ ВІДДАЄМО ВЧИТЕЛЮ»

Про матеріал
СЦЕНАРІЙ ДО СВЯТКОВОГО КОНЦЕРТУ: «СЕРЦЯ ВІДДАЄМО ВЧИТЕЛЮ» Сценарий до святкового концерту до дня вчителя,розроблений для виступу учнів школи-интернат.Діти з особливими потребами самі проводять концерт,готовлять вітальні номера.
Перегляд файлу

СЦЕНАРІЙ ДО СВЯТКОВОГО КОНЦЕРТУ: «СЕРЦЯ ВІДДАЄМО ВЧИТЕЛЮ»

ВЕД.(МИКИТА)Доброго дня, дорогі друзі та шановні гості! Ми вітаємо вас на святковому концерті, присвяченому Дню працівників освіти.

ВЕД.(НІКА) Ось так непомітно пройшов цілий рік з нашої останньої зустрічі.

ВЕД.(І.М.)- Вітаємо з Днем працівників Освіти-вчителів,вихователів,викладачів нашої школи!Нехай світло,яке Ви вкладаєте в серця своїх учнів,запалює зірки і яскраво освітлює Ваш життєвий шлях,а Ваша доброта повертається  до Вас у вигляді успіхів і благополуччя!

ВЕД.(МИКИТА)- Ми  зустрічаємося  з нашими  вчителями  щодня.  Нам 

 

здається,  що  вони  наші  добрі  знайомі,  що  ми  знаємо  про  них  все.  Так чи-

 

це?  Можливо  нам  відома  лише  одна  половинка  їх  душі  та  серця. 

 

Сьогодні  ми  постараємося  відкрити  другу  половинку  душі  наших 

 

наставників…

 

ВЕД.(НІКА)- Тому  наш  святковий  концерт  ми  і  назвали  «Серця  віддаємо 

 

вчителю»

 

Музичний подарунок   ………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

ВІТАННЯ ДЛЯ АДМІНІСТРАЦІЇ ШКОЛИ

 

ВЕД.(І.М)- Завжди спокійна, стримана, вишукана, елегантна, з гарною зачіскою,  милою усмішкою на устах. З  нею хочеться порадитися, з нею просто хочеться поговорити і про земне, і про високе, поділитися радістю, турботами... Чому? Тому що О.Г., вміє не лише слухати, й чути, підтримати, розрадити і заспокоїти. Тому що має велику світлу душу. Але найбільша її краса – розум  і надзвичайне працелюбство, любов до професії. Шановна,О.Г.,прийміть напам*ять від наших учнів почесну грамоту.                                                                                                                                             Люба,О.г.,для вас  звучить цей музичний дарунок…………………………………….

ВЕД.(І.М.)Жовтень нам дарує чудову можливість привітати вчителів і подякувати їм за нелегку,але таку важливу працю. Свої слова вдячності ми хочемо висловити завучу нашої школи –С. В. Шановна С.В.,приміть щиросердечні побажання,нехай Ваше життя буде чистим,як джерельна вода. Міцного Вам здоров*я,хороших друзів і завжди гарного настрою. Нехай Ваш досвід,Ваша мудрість завжди буде хорошим прикладом для нас! Шановна,С. В. прийміть на пам*ять від наших учнів почесну грамоту.

НОМЕР………………………………………………………………………………………………………………………………………

ВЕД.(І.М.) -  У  душі  кожної  людини,  якою  б  вона  серйозною  не  була,  чим  би  вона  не  займалася,  є  куточок,  де  живе  дитина,  маленький  хлопчик  чи  дівчинка,  а  для  декого  таким  куточком  є  школа.                                                                                                            Широ вітаємо  з професійним святом,завуча нашої школи Л. О.                                                                                                                                      Нехай ця осінь золота

Вам подарує вік щасливий,

Щоб не згасала доброта,

Здоров'я, радощів і сили вам.

Щоб ваш важкий, почесний труд

Був плідним, як багата осінь.

І кожен день, що йде новий,

Хай тільки щастя вам приносить.

Шановна Л. О.,прийміть на пам*ять від наших учнів почесну грамоту.

 

НОМЕР…………………………………………………………………………………………….

 

ВІТАННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ.

ВЕД.(НІКА)-27 вересня вся країна святкувала дуже незвичайне свято – День дошкільника, тому ми вирішили привітати всіх працівників дошкільної освіти.

ВЕД.(МИКИТА)-Як-то кажуть, життя в д/с – штука складна, але дуже цікава. І ми з впевненістю можемо сказати, що в нашому закладі працюють найнадійніші вихователі,найрозумніші логопеди,умілі повара,найдобріші няні,талановиті музичні керівники!

ВЕД.(І.М)-Шановні працівники  нашого дошкільного закладу, ми впевнені, що ваша доброта та педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців дитячого садку на день радості та щастя. Шановні вихователі та вчителі «дошколята» прийміть на згадку почесні грамоти від наших учнів.

НОМЕР  (1кл.танок)……………………………………………………………………………………

ВІТАННЯ ДЛЯ ВИХОВАТЕЛЕЙ ШКОЛИ ТА ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ.

ВЕД.(І.М)Кожна людина схожа на веселку – така ж різнокольорова, тільки сяє різними кольорами – кожен має свою палітру. І вона теж. Вона - жінка, вона  - мати, вона - дружина, вона – вчитель,вона-вихователь. Вона  дуже любить  своїх  учнів. А ще світ народжує у ній різні думки, відчуття, мрії...                                                                                          ВЕД.(НІКА)-Куди ведуть її мрії?                                                                                      ВЕД.(МИКИТА)-Звичайно, до нас, промінчиків світлих, ясних. Це – її Місія, її Покликання.  Шановні вчителі навчальних класів та вихователі нашої школи,  прийміть  щирі  вітання  любові  і  поваги  від  ваших  учнів та почесні грамоти.

НОМЕР(Танок 3.4-Б класів «художники»)

ВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРЕДМЕТНИКІВ.

ВЕД.(МИКИТА)-Без природничих наук,ніяк нам не прожити. Тож хімію та біологію ми обіцяємо вчити.

ВЕД.(НІКА)-Історія та географія відкриває нам світи і цим допомогає впевненно по життю іти.

ВЕД.(МИКИТА)-Зате,що добрі Ви до нас і терпеливі. Спасибо,дорогі учителі.

ВЕД.(І.М)-Дорогі,вчителі приміть почесні грамоти та жартівливий музичний подарунок.

НОМЕР («ЧОЛОВІК ТА ВЧИТЕЛЬКА»)……………………………………....................

ВІТАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ КЛАСОВОДІВ.

ВЕД.(МИКИТА) -  День учителя, на перший погляд,— звичайне професійне свято. Але насправді він унікальний. Погодьтеся, не приходять вітати кондитера в його день усі ласуни, механіка — всі власники автомобілів, а адвоката — всі його колишні підзахисні. Лише до вчителів у цей день іде юрба учнів — різних років випуску, з різних міст і країн.

ВЕД.(І.М.)- Я знаю: учителями не стають, ними народжуються. Хоча, звичайно, учитель – це не тільки Божий дар, а й дуже відповідальна та наполеглива праця і серце віддане чужим дітям.Дорогі вчителі-класоводи,прийміть на згадку почесні грамоти та цей  жартивливий подарунок.

НОМЕР………………………………..(Дзвінок вчительки додому.)

ВЕД.(НІКА)Спасибі, дорогі учителі. Талантами повниться наша школа.
Але про це не дізналися б ми ніколи,
Якби не вчителі фізкультури, малювання,
Музики і праці,
Ніколи б не знали ми удачі.
ВЕД.(МИКИТА)Нам школи іншої не треба,
Не треба інших вчителів,
Хай спів наш лине аж до неба
Для наших любих вчителів.

ВЕД.(НІКА)-любі вчителі,прийміть від учнів нашої школи-ці почесні грамоти.

ВЕД.(І.М.)- Шановні педагоги!
Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.
Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.
Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.
Бажаємо Вам, дороги вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті.


НОМЕР……(Шлешмоб.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Сценарії
Інкл
Додано
23 березня 2019
Переглядів
671
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку