Шкільна новорічна Ліга Сміху

Про матеріал
Сценарій -розробка шкільної новорічної Ліги Сміху .Презентація виступу кожного класу ,сам виступ може бути довільним,опираючись на таланти і особливості класу( танці ,інсценізації ,пісні ).
Перегляд файлу

Новорічна ліга сміху

 

ВЕДУЧА: Доброго дня, шановні  учні, дорогі наші вчителі і гості нашого Новорічного свята гумору!  Сьогодні ми з вами зануримося в світ жартів ,кумедних курйозів та веселого сміху . Тому в цьому залі жарти не знатимуть  меж, тому ви можете бути серйозно кумедними чи кумедно серйозними, яскравими жартівниками чи елегантними дотепниками.

ВЕДУЧИЙ: Новий рік ось уже стукає всім нам в двері, в сторіночки соціальних мереж,телебачення  , вітринах вулиць.

ВЕДУЧА: Дійсно, це свято з давніх часів вважається найдовгоочікуванішим, найулюбленішим, його з нетерпінням і надією на диво  чекають всі - наївні і завжди юні дорослі, не по-дитячому серйозні малюки, і, звичайно ж, ми, учні Борщівської школи №2

ВЕДУЧИЙ:Сьогодні є можливість всім разом загадати заповітне бажання і вірити, що воно неодмінно здійсниться в наступному році!

ВЕДУЧА: Новий 2019 рік  неодмінно принесе з собою душевне тепло і гармонію в кожну сім'ю.

ВЕДУЧИЙ:  Здоров'я - як найбільший скарб.

ВЕДУЧА:Удачу - щоб щастило весь рік у всьому.

ВЕДУЧИЙ: Любов - щоб серце наповнилося ніжністю і милосердям.

ВЕДУЧА:Величезний згорток подарунків і новорічних побажань!

ВЕДУЧИЙ: Щопятниці ввечері ми з задоволенням дивимося веселу і сповнену  жартів і гумору передачу «Ліга Сміху».Для багатьох з нас вона стала улюбленою і ми вже навіть маємо свої команди за які вболіваємо.То ж ми подумали і вирішили,чому б і нам ,в нашій школі не провести новорічну Лігу Сміху.

Тому головними героями нашої шкільної Ліги Сміху стануть учні нашої улюбленої  Борщівської  школи  №2.

ВЕДУЧА:Сьогодні день, коли можливе все, У наших учасників є шанс проявити свої таланти: артистичні здібності, кмітливість, швидкість реакції і, звичайно, неабияке почуття гумору! Оцінювати ці таланти буде найсправедливіше журі в усьому світі. Це -ви,шановні глядачі,своїми оплесками та щирим сміхом .

ВЕДУЧИЙ : У нашій новорічній грі бере участь 6 команд.

Ці  команди – це щось неймовірне.Вони щирі , веселі,дотепні ,безпосередні і дуже смішні . 

 І так сьогодні грають команди 6-10 класів ………………………………(команди представляють за назвами?)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ВЕДУЧА Варто зазначити що тему для виступів команди обирали самі,ЦЕ виступ у якому буде поєднано і танці і пісні ,і звісно акторська майстерність наших учнів .

ВЕДУЧИЙА ми запрошуємо до виступу нашу першу команду .

Сьогодні вперше на новорічній сцені дебютують наші 6-ти класники.Вони:веселі ,безпосередні,шумні настільки ,що під час перерви можуть перевернути школу з ніг на голову .вони можуть пертворити ламінат на каток,помити один одним підлогу ,.То ж запрошуємо дебютантів  учнів 6 класу.

Виступ учнів 6 класу

ВЕДУЧА Вони:завзяті,артистичні ,і вважають себе вже досвідченими і дорослими.Але насправді вони зовсім ніжні і тендітні як Покемони.Зауважте ,вони тренуються від листопада ,кожної перерви в класі  музика і запальні танці .Запрошуємо команду 7 класу»Покемони» .

 Виступ учнів 7 класу

ВЕДУЧИЙ Про цю команду можна говорити довго і багато.Адже вони невловимі ,вони креативні ,вони кмітливі,а ще іноді вони на уроках як  прибульці з інших планет)).Можливо ,доводити теореми та добувати корені виходить не у всіх,але бути артистичними ,танцювати ,веселитися у них виходить на всі 100%. Зустрічайте команду учнів 8 класу «Інопланетні Зайці».

Виступ учнів 8 класу

ВЕДУЧА Ці учні стоять за півкроку до початку дорослого життя,вони вважають себе зовсім досвідченими і всезнаючими. А ще в них є талант..до танцю. Своїм креативом , нескореною харизмою,і юнацьким максималізмом  вони підкорюють з легкістю усі танцполи школи .Зустрічайте най танцювальну команду школи ……

Виступ учнів 9 класу

 

ВЕДУЧИЙ На зміну 20 Петрикам Пяточкінам  клас Лесі Михайлівни цього річ поповнився і донечками –принцесами.Вони запальні і веселі ,настільки, що з легкістю підготували хлопців до новорічного виступу в Лізі Сміху.

Толерантні ,виважені ,розумні ,але трішки ліниві як коали десятикласники сьогодні спробують в новому амплуа..Тим більш ,що у хлопців зявилися красуні однокласниці ,які додають їм запалу і азарту .  Зустрічайте команду …… Виступ учнів 10класу

 

ВЕДУЧА Сьогодні,востаннє на шкільній новорічній сцені виступатимуть наші 11 класники,з ностальгією та мріями про майбутнє…Коли годинник пробє 12 для усіх ,то для них це звучатиме по-особливому ЗНО,ЗНО,ще раз ЗНО..»Але це не зупинить їх ,бо вони вміють ВСЕ:І грати ,і співати ,і танцювати.Зустрічайте команду SCHOOL LIVERS/

Виступ учнів 11 класу

ВЕДУЧИЙ Ось і підійшла до завершення наша новорічна Ліга Сміху .Дякуємо  всім командам які так чудово виступили.Хочемо  побажати вам  викинути все старе і непотрібне перед зустріччю Нового Року! Так прийнято в багатьох країнах.

ВЕДУЧА Давайте і ми викинемо образи і смуток, брехню і ненависть, заздрість і корисливість, все, за що так соромно ... А  все найкраще, що можна згадати і уявити давайте дарувати один одному з усмішками не тільки в новорічну ніч, а весь рік! Нехай це стане нашою хорошою традицією!

ВЕДУЧИЙ  Новорічно –різдвяна казка розпочалася ,маленькою планетою починає крокувати яскраве свято ..відчуття тепла ,ніжності і добра має огорнути кожного .Хай радість відчує дитина від того ,що у неї люблячі батьки ,мама з татом хай пишаються своїми синами і донечками.

ВЕДУЧА Бабусі і дідусі хай будуть оберегом для кожної родини.Миру нашій землі і ласки від Бога .Різдво хай запалить вогники віри ,надії і любові .Живімо ,радіймо ,любімо і шануймося!

З Новим роком !

 

docx
Додав(-ла)
mykytenko lili
Додано
24 березня 2020
Переглядів
370
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку