Школа має талант. В Жміївській школі народжується зірка.

Про матеріал
Цікавий сучасний конкурс допоможе відкрити творчий потенціал учнів... Діти полюблять це свято, і воно стане вашою традицією....
Перегляд файлу

 

                              «В Жміївській школі народжується зірка»

      Конкурс «Школа має талант»  нещодавно відбувся серед учнів Жміївської ЗОШ І-ІІст.. На думку спало провести цей конкурс, бо з кожним роком число бажаючих проявити свої таланти зростає.  Тому цього року вирішили запровадити традицію проведеня конкурсу «Школа має талант».  Кількість учасників була наскільки великою та різноманітною що журі ледве визначилася з переможцями. Оцінювали таланти школярів: перша леді школи директор Єщенко І.М, вимоглива та непідкупна вчителька біології та хімії Кравець С.В. та нещадний і пронизливий Кравець В.І.

 Масу задоволення та шквал позитивних емоцій отримали глядачі і судді конкурсу. Місця вистачило всім здібним та талановитим, обдарованим та успішним дітям майже з кожного класного колективу. Для когось виступи на шкільній сцені були вже звичним явищем та були і досить успішні дебюти. Звісно, всі трішки хвилювалися, але це не завадило народженню «нових зірочок».

   Школярі від другого по дев'тий клас представляли свої таланти в трьох номінаціях: вокал ( виконання пісень), хореографія ( танець) та театральна мініатюра( сценка). Діти добре підготувалися: підібрали костюми, підготували відеоряд, танці, якими ілюстрували пісні. Тож журі зовсім непросто було визначити переможців. Номінація « Найкращий вокал» дісталася 9 класу,які майстерно виконали пісню «Вишиваночка». Номінація «Найкраща хореографія» отримали учні 8 – го класу завдяки Горват Моніки ( хіп- хоп) та Горват Андрія (крамп). Номінація «Найкраща театральна мініатюра» дісталася учням 5 – го класу Севрук Юлії та Горват Саміру «Шкільний урок» 

  Журі відзначило яскравих, обдарованих, активних  і непередбачуваних учнів нашої школи. Одним з таких став Балог Рустам учень 6 класу та Вароді Іван 5 клас які затанцювали так, що «зірвався шквал» оплесків в залі. Це було дивовижно!

  Кожен  з учасників приніс із собою неоціненний скарб — любов до  музики,  хореографії, мистецтва тощо. А ще — доброзичливість у серці, бажання творити. Велика подяка вчителям, які відповідально поставилися до проведення конкурсу та гідно підготували своїх вихованців.

 Я була приємно вражена проведенням внутрішкільного конкурсу та величезною кількістю талантів. Розвиток та підтримка творчих здібностей у дітей, учнівської молоді, сприяння розвитку культури серед юного покоління – перше завдання, що стоїть перед сучасним вчителем.

Тож конкурс переконливо засвідчив: Жміївська ЗОШ І-ІІст. має таланти і саме тут народжується зірка. Та неважливо якої ти національності бо мову мистецтва розуміє кожен.

Дякуємо всім учасникам конкурсу за незабутню демонстрацію багатогранних талантів. Зичимо Вам творчої наснаги та злетів до нових висот!

                                                                                               Педагог – організатор

                                                                                 Шевчук Олена Олександрівна

 

 

docx
Пов’язані теми
Мистецтво, Сценарії
Додано
12 травня 2020
Переглядів
414
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку