Словник термінів з теми "Служби інтернету"

Про матеріал
роздатковий матеріал: Словник термінів з теми "Служби інтернету" для друку
Перегляд файлу

Фішинг — це спроба викрасти ім’я користувача, облікові дані, наприклад, деякої людини, переконавши її, що вона спілкується з кимось, кому довіряє.

Спам — небажані рекламні електронні листи, і повідомлення на форумах, телефонні дзвінки чи ! текстові повідомлення, що надходять без згоди користувача.

Хмара — це деякий сервер або мережа розподілених центрів опрацювання даних, де зберігаються дані та програми, які використовують користувачі за допомогою глобальної мережі.

Хмарні технології — це інформаційні технології, що передбачають віддалене опрацювання та зберігання даних.

Електронна пошта — це сукупність засобів, призначених для обміну електронними листами між користувачами комп’ютерної мережі.

Список розсилки — це сервіс електронної пошти, який створює можливість об’єднати певну кількість людей у єдину групу для спрощення процесу розсилання листів.

Адресна книга — це список адрес електронної пошти та імен користувачів, з якого вибирають одержувачів повідомлення.

Посилання це адреса іншого мережевого інформаційного ресурсу у форматі URL (англ. Universal Resource Locator), який тематично, логічно або будь-яким іншим способом пов’язаний з документом, у якому це посилання визначене

доступ до файлу

Google Диск- сховище даних, яке належить компанії Google Inc., що дозволяє користувачам зберігати свої дані на серверах у хмарі і ділитися ними з іншими користувачами в Інтернеті.             

 

 

docx
Додано
23 лютого 2022
Переглядів
493
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку