Словникові слова. "Абрикос"

Про матеріал
Презентація створена для опрацювання словникового слова "абрикос". Матеріал містить цікаві завдання для запам'ятовування словникового слова.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Словникові слова3 клас Абрикос

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Прочитай текст. Допиши слова, подані в рамках, у речення. Ти можеш вживати в своєму мовленні слова абрикос у чоловічому роді та абрикоса в жіночому роді. Подбай про те, щоб у одному тексті траплялися слова в одному з родів. Абрикос, абрикоса, абрикосу, абрикосом, на абрикосіПро ______________________ . У саду росте _______________ . Навесні в ___________________з’являються квіти. Влітку _____________________ смакують діти. Абрикоси, абрикосі, абрикосу, абрикосою, на абрикосіПро ______________________ . У саду росте _______________ . Навесні в __________________з’являються квіти. Влітку _____________________смакують діти.

Номер слайду 4

Прочитай вірші. Запиши словосполучення, використовуючи слова кожного вірша. Абрикос (який?) ароматний - Абри – абри – абрикос, Абрикос духмяний. Абри – абри – абрикос, Абрикос солодкий,Абрикос жовтенький. Абри – абри – абрикос, Абрикос смачненькийкористуйся зразком. Абри – абри – абрикос, Абрикос високий. Абри – абри – абрикос, Абрикос гіллястий,Абрикос молодий. Абри – абри – абрикос, Абрикос квітучий.

Номер слайду 5

Допоможи Карлсону підписати етикетки банок. Допиши слова абрикосовий, абрикосова, абрикосове.

Номер слайду 6

Визнач правильно написане слово. Виправ помилки в словах. АБРЕКОС АБРКОС ОБРИКОС АБРИКОЗ АБРИКОС

Номер слайду 7

pptx
Додано
23 квітня 2021
Переглядів
1934
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку