Соціальний проект: "STOP - СНІД"

Про матеріал
Майбутнє кожної країни залежить від здоров’я нації - з цим фактом зараз, на даному етапі розвитку нашої держави, не може сперечатися ніхто. Також, ніхто не сперечатиметься із тим фактом, що однією з самих загрозливих епідемій ХХІ століття є ВІЛ/СНІДу. Тому, сучасна політика нашої держави у напрямку подолання епідемії ВІЛ-інфекції та СНІДу, передбачає консолідацію зусиль усіх соціальних інституцій , спрямованих на подолання кризової ситуації , бо, нажаль, Україна продовжує лідирувати, щодо рівня поширення ВІЛ/СНІДу серед країн Європи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

“STOP – СНІД”Соціальний проект

Номер слайду 2

Актуальність проекту : Майбутнє кожної країни залежить від здоров’я нації - з цим фактом зараз, на даному етапі розвитку нашої держави, не може сперечатися ніхто. Також, ніхто не сперечатиметься із тим фактом, що однією з самих загрозливих епідемій ХХІ століття є ВІЛ/СНІДу. Тому, сучасна політика нашої держави у напрямку подолання епідемії ВІЛ-інфекції та СНІДу, передбачає консолідацію зусиль усіх соціальних інституцій , спрямованих на подолання кризової ситуації , бо, нажаль, Україна продовжує лідирувати, щодо рівня поширення ВІЛ/СНІДу серед країн Європи.

Номер слайду 3

Актуальність цієї роботи підтверджується сумною статистикою: Більшість ВІЛ-інфікованих людей в Україні - це молодь, віком від 15 до 29 років. Згідно з офіційними даними : щомісяця в Україні реєструють близько 1000 нових випадків ВІЛ-інфікування; 38 інфікувань щодня, щодоби 8 осіб помирають від СНІДу. За даними ВООЗ чисельність людей , які живуть з ВІЛ-СНІД в Україні, вже становить близько 1% дорослого населення країни.

Номер слайду 4

Мета проекту: Привернути увагу молоді до загрозливої ситуації , щодо розповсюдження ВІЛ/СНІДу в Україні;Виховувати відповідальне ставлення до власного життя і здоров΄я ;Розвивати соціальну і полікультурну компетентність ,а також творчі здібності у учнів;Формувати активну життєву позицію , щодо проблеми розповсюдження СНІДу і наркоманії в Україні;Розвивати у учнів знання про шляхи інфікування ВІЛ та про правила поведінки , які його попереджають.

Номер слайду 5

Завдання проекту: Формування позитивного іміджу проекту серед учнів і вчителів школи;Проведення презентаційних тренінгів , мистецьких і вуличних акцій з залученням учнів старшого шкільного віку ;Створення інформаційно-ресурсного центру «Стоп-СНІД»;Організація науково-методичного супроводу проекту.

Номер слайду 6

Тип проекту : змішаний з елементами соціально-педагогічного,практично-орієнтованого, інформаційного. Колективний і довготривалий. Термін дії : 2017-2018 навчальні роки. Учасники проекту: вихованці гуртка . Можливі партнери :  психолог школи , лікарі .

Номер слайду 7

Очікуванні результати: Поглиблення знань учнів про шляхи боротьби із ВІЛ-СНІД. Толерантне ставлення молоді до ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД. Активна життєва позиція юнаків по відношенню до сучасних проблем в українському суспільстві. Відмова від шкідливих звичок, незахищених статевих відносин. Відповідальне ставлення до власного життя і здоров’я.

Номер слайду 8

Результати роботи:

Номер слайду 9

pptx
Додано
25 січня 2019
Переглядів
2008
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку