СПОРТИВНИЙ КВЕСТ «ДО ВЕРШИН ОЛІМПІЙСЬКОГО УСПІХУ»

Про матеріал
СПОРТИВНИЙ КВЕСТ «ДО ВЕРШИН ОЛІМПІЙСЬКОГО УСПІХУ» 5-9 класи Квест проходить на шкільному подвір’ї. Учасники квесту - 2 команди. На кожній станції працює координатор. Команди рухаються від станції до станції за маршрутним листком-путівником, який потрібно відшукати на місцевості за записками, які заздалегідь заховані на території школи. Для переходу на наступну станцію учасника потрібно пройти завдання-випробування і завдання-перепустку. 5 станцій.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала: вчитель фізичної культури Березівської гімназії Божко Ліліана Юріївна

Номер слайду 2

Мета: формувати свідоме ставлення до здорового способу життя, збереження та зміцнення особистого здоров'я; поглибити знання учнів про Олімпійські ігри; виховувати в молоді почуття свідомого та дбайливого ставлення до свого здоров'я.

Номер слайду 3

Очікуваний результат: усвідомлення великого значення фізичної культури та спорту у житті людини.

Номер слайду 4

Завдання:Вкажіть, хто із спортсменів зображений на фотографіях? Завдання-перешкода:всією командою оббігти 1 раз навколо школи . Завдання-перепустка: сфотографуватися усім разом із вчителем фізкультури.

Номер слайду 5

Завдання:визначте, який колір відповідає певному континенту. Завдання-перешкода:кожний учасник команди крутить обруч 15 разів. Завдання-перепустка: сфотографуватися командою з 5-ма обручами, створивши олімпійську емблему.

Номер слайду 6

Завдання: дайте відповідь на питання. Завдання-перешкода: усією командою стати в коло, взяти один одного за руки, разом присідати 10-ть разів, вигукуючи: «Ми – олімпійські чемпіони». Завдання-перепустка: сфотографуватися із заступником директора так, щоб у всіх було видно посмішки.

Номер слайду 7

Завдання: намалюйте малюнок на тему: «Спорт у моєму житті». Завдання-перешкода: кожному учаснику пострибати на скакалці 10 разів. Завдання-перепустка: сфотографуватися усією командою на лавочці так, щоб у всіх було видно праву ногу.

Номер слайду 8

Завдання: на листку написати як найбільше видів спорту. Завдання-перепустка: сфотографуватися усією командою із директором школи так, щоб у всіх було видно посмішки. Завдання-перешкода: усією командою пройти спортивну естафету.

Номер слайду 9

підраховування кількості балів та визначення переможців. Нагородження грамотами.

Номер слайду 10

ppt
Додав(-ла)
Божко Лилиана
Додано
25 листопада 2022
Переглядів
585
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку