Спортивний захід "Тато, мама, я-спортивна сім'я."

Про матеріал

Сценарій спортивного свята "Тато, мама, я-спортивна сім'я" з батьками та учнями початкової школи. Метою є пропаганда здорового способу життя, зміцнення сімейних цінностей.

Перегляд файлу

Спортивний захід

«Тато, мама, я – спортивна сімя»

В.1          Хлопчики та дівчатка, а так само їх батьки

      У світлий хол спортивний швидше поспішіть ви!

В.2          Тут будуть змагання діточок, тат і мам,

     Хто буде переможцем, потім розповімо вам.

В.1          Тато, мама і дитя –

      Вся спортивна сімя!

      З фізкультурою, спортом дружать,

     Лікар їм зовсім не потрібен!

В.2          У сьогоднішніх стартах беруть участь родини:…

В.1          У кожної команди є назва та девіз. І зараз ми дізнаємося, як же називаються наші команди. (Молодці)

В.2          За нашими змаганнями спостерігатиме незалежне журі:

В.1          На майданчик, по порядку, стаєте швидше в ряд!

           На розминку, на зарядку запрошуємо всіх учасників!

І ми починаємо I  конкурс наших змагань «Всією сімєю на зарядку». Давайте поглянемо, як це у них виходить. (Молодці)

В.2          Змагання тривають. І  ІІ-м конкурсом нашої програми буде естафета зі скакалкою. Ваше завдання – проскакати зі скакалкою до фішки, оббігти її та продовжуючи скакати повернутися в команду, передавши скакалку іншому учаснику. Враховуються стрибки на скакалці і час.

В.1          Молодці учасники. Але наші змагання лише розпочалися. Все ще попереду. Запрошуємо команди до наступного конкурсу, який називається «Коники». Ваше завдання виконати потокові стрибки один за одним всією командою. Переможе та команда, яка стрибне далі за всіх.

В.2          Закінчився ще один конкурсі, і зараз ми просимо підготуватися вас до наступної гри. Яка називається «Самий влучний». Ваше завдання потрапити в ціль 2 рази кожен. Перемога присуджується команді, у якої сума влучень буде більше.

В.1          А наступний конкурс буде дуже цікавий.І беруть участь у ньому  татусі. Називається він «Рибалка». Ваше завдання наступити на рибку, яка привязана до вашого суперника. І перемога присуджується тій команді, у якої риба залишиться привязаною. Удачі Вам!

В.2        Ну що ж. Наші тата дуже втомилися на риболовлі. Нехай відпочинуть. А ми подивимося виступ учениці нашої школи.                                                         

В.1          А тепер свою спритність і кмітливість продемонструють наші мами. Конкурс називається «Миттєве прибирання». Ваше завдання, дорогі наші матусі, за допомогою віника доставити мячик, обводячи фішки до кінця залу і назад до своєї команди. Переможе та, яка швидше і правильніше вирішить цю важку задачу.

В.2          Ну і нарешті, наші милі дітлахи. Прийшла і ваша черга позмагатися. Наступний конкурс називається «Юний тенісист». Ваше завдання пробігти або пройти до кінця залу і назад набиваючи тенісною ракеткою мячик.

В.1          Татусі грали, мами грали, діти грали. А тепер залишилося зясувати, чи дружні  наші сімї. Попереду комплексна естафета. Ваше завдання пройти по купинах, не заступивши за них до кінця залу, як тільки вся команда збереться на протилежній стороні, ви беретеся за руки в такій послідовності: дитина, мама, тато і ланцюжком добираєтеся на свою вихідну позицію. Перемагає  команда, яка прийшла першою.

В.2          Молодці. Дружні сімейки. Підійдіть будь-ласка до нас. У нас залишилося два конкурси і нам хотілось би дізнатися результати перед фінішною рискою. Шановне журі! Оголосіть, будь ласка, попередній результат.

В.1         Результат є. А тепер можна поборотися і за перемогу. Ще є два конкурси. Один з них називається «Весела грядка». Ми всі знаємо, що овочі та гриби – це дуже корисно. І знання в цій справі відіграє важливе місце. Кожна команда отримує 4 картки. На 2-х картках написані по два слова. Потрібно так переставити букви, щоб вийшла назва овочів. Ці овочі потрібно знайти в нашому лісі і забрати їх звідти. На двох інших картках будуть написані загадки про гриби. Вам потрібно відгадати їх і теж знайти в нашому лісі. Коли ви впораєтесь із завданням, вам потрібно вишикуватися і підняти руки вгору. Перемагає команда, яка правильно і швидко виконає завдання. Капітани команд, підійдіть до суддівського столику.

В.2         Молодці. Останній конкурс в наших змаганнях традиційний. Називається він «Художники». Командам належить створити шедевр образотворчого мистецтва. І тема нашого малюнка «Дружна сімейка». Виграє той, хто швидше, гарніше і зі змістом створить цей шедевр.

В.1     Молодці, справжні художники! (Пауза) Шановні гості та вболівальники! Наші змагання підходять до кінця. Як ви думаєте, яка команда переможе? Поки судді підраховують остаточні результати фінальних зустрічей, давайте подивимося виступ спортсменів нашої школи

                                                                                                                           .

В.2     А тепер журі оголосить нам результати наших змагань. Нагородження.

В.1     Свято спорту вдалося на славу!

Ми думаємо, всім воно прийшлося до вподоби.

Нехай вам сьогоднішні ігри запамятаються.

Нехай  усі негаразди пройдуть стороною.

Нехай всі бажання ваші виконуються,

А фізкультура стане рідною!

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. прохода катерина
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    3.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Васильченко Іван
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. корячко олексій петрович
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
doc
Додано
4 лютого 2018
Переглядів
1265
Оцінка розробки
4.3 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку