Стаття "Незабутня зустріч з українським письменником Максом Кідруком"

Про матеріал
З вересня 2019 року розпочався масштабний тур українського письменника Макса Кідрука, цього разу на підтримку його нової книги «Доки світло не згасне назавжди» — першого його роману з доповненою реальністю.
Перегляд файлу

Незабутня зустріч з українським письменником 

Максом Кідруком

 

З вересня 2019 року розпочався масштабний тур українського письменника Макса Кідрука, цього разу на підтримку його нової книги «Доки світло не згасне назавжди» — першого його роману з доповненою реальністю.

У центральній міській бібліотеці зібралися чимало охочих поспілкуватися з автором. Учням 7-А класу Бахмутського НВК № 11 разом з учителем літератури  Оленою Подопригорою теж пощастило зустрітися з відомим українським письменником, задати питання, які їх цікавили. Семикласникам, які є шанувальниками письменника Макса Кідрука, пощастило взяти довгоочікуваний автограф та зробили фото на згадку про незабутню зустріч.

Макс Кідрук - український письменник, мандрівник, автор романів «Зазирни у мої сни», «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», а також низки тревелогів. Два з трьох його останніх романів — входили до короткого списку премії «Книга року ВВС». Твори перекладено польською, російською, німецькою та чеською мовами.

Нова книга Кідрука «Доки світло не згасне назавжди» є інтерактивною, вона має доповнену реальність, а через спеціальний мобільний додаток читач може поспілкуватися з персонажами книги, запитати про те, що цікавить або турбує.

  Учні подякували письменнику за приємну та цікаву зустріч. Ця зустріч залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування та щиро вдячні за надану можливість спілкування з письменником.

 

docx
Додано
4 лютого 2020
Переглядів
482
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку