Стаття «Новому поколінню-нова освіта»

Про матеріал
Стаття на тему онлайн навчання «Новому поколінню-нова освіта» У статті міститься,приклади роботи онлайн викладача з перукарської справи та моделювання зачіски
Перегляд файлу

Новому поколінню – нова освіта!

  Дистанційне навчання в нашому учбовому закладі є високотехнологічною формою отримання якісної освіти в професійно-технічній підготовці майбутніх фахівців, відповідно до державного стандарту України, незалежно від місця проживання/тимчасового перебування здобувача освіти, стану здоров'я, особливих потреб, політичної ситуації. Отримувати освіту на дистанційному навчанні можна з будь-якого місця світу за індивідуальним графіком, на своїй швидкості сприйняття, без будь-яких обмежень.
  Сьогодні дистанційне навчання постає все більш актуальним і затребуваним. Ми пропонуємо учням отримувати знання з нами завдяки сучасним інноваційним технологіям у сфері професійно - технічноі освіти. Ми доводимо, що інтернет – це не тільки розваги. Інтернет, передусім, – це найбільші сучасні можливості інтерактивного пізнання наук і світу!
  Якість, доступність і зручність – базові критерії освіти, яку ми пропонуємо.

  У своїй професійній діяльності з професійно-теоретичної підготовки викладання  предметів «Перукарське мистецтво» та «Моделювання зачіски»,я застосувала багаторічний позитивний європейський досвід дистанційної освіти з урахуванням особливостей національного українського законодавства, державного стандарту освіти. Розробила для кожного класу мультимедійне наповнення предметів на платформі Classroom відповідно до навчальних програм Міністерства освіти і науки України, а також презентували багато додаткової корисної та цікавої навчальної інформації до кожного уроку у формі схем, аудіо- та відеоматеріалів з метою надати учню порівняно більший навчальний простір, з урахуванням його особистих вподобань та інтересів. Висока ефективність дистанційного навчання майбутніх перукарів досягнута завдяки використанню інтерактивних інструментів. Перш за все мова йде про презентації, тести, відео, чат, показ екрана і можливість багаторазового перегляду уроку. Обов’язковим інструментом в моїй професійній діяльності є синхронна дистанційна освіта (Zoom, Google Meet), за умови якого учні присутні біля моніторів комп’ютерів чи інших гаджетів одночасно зі мною за розкладом. Використання такої форми навчання сприяє індивідуалізації процесу професійного становлення майбутніх фахівців. 

  Запорука мого викладання у індивідульному підході до кожного здобувача освіти з урахуванням його здібностей і талантів, що забезпечується включно й різноманітними формами індивідуальних консультацій: онлайн-консультації з кожного предмету щотижня, консультативний чат Viber,Telegram та телефонні консультації за індивідуальною потребою.

  Електронне навчання має як свої недоліки, так і безперечні переваги. Що дійсно важливо, так це те, що завдяки онлайн-освіті студенти курсів можуть ефективно, зручно та доступно навчатися. На сьогодні онлайн-заняття іноді стають єдиною можливою формою навчання. Тому важливо пристосовуватися, опановувати нові способи викладання, щоб забезпечити безперервність та ефективність освітнього процесу.

 

 

docx
Додав(-ла)
Олеся Кравцова
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
23 червня 2022
Переглядів
158
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку