STEM-проєкт у 4-а класіШПШ «Паросток»«Ідеї-винаходи-відкриття»
Для дослідження діти підготували різні продукти харчування:картоплю;яблуко;банан;майонез;творог;плавлений сирок;сметану;молоко.
Розклали всі продукти по тарілках.
Накрапали в середину тарілки йод.
Розпочали дослід. Йодом накрапали на всі продукти.
Виявили крохмаль в майонезі.
Яблуко та сметана без крохмалю.
Творог, плавлений сирочок гарної якості – крохмалю не виявлено. А ось картопля та банан – посиніли так як і мало бути).
Молоко, також, гарної якості.
Діти задоволені дослідом!
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект