Сторіборд до повісті Ч.Діккенса "Різдвяна пісня в прозі" (6 клас)

Про матеріал
Завдання до уроку узагальнення за повістю Ч.Діккенса "Різдвяна пісня в прозі" - створення сторіборду (зображення послідовних (ключових) малюнків за літературним твором).
Перегляд файлу

           Завдання. Розташувати ілюстрації до повісті Ч.Діккенса «Різдвяна пісня в прозі» в хронологічній послідовності. Дати назву кожній з них.

    Ч. Діккенс «Різдвяна пісня у прозі». Значення образу Різдва у творі. |  Конспект. Зарубіжна література Истории о привидениях для детей?    Чарльз Діккенс, "Різдвяна історія": огляд, короткий зміст та аналіз Реальне і фантастичне у повісті Ч.Діккенса ''Різдвяна пісня у прозі''.  Жанрові особливості різдвяного оповідання. Композиція твору. | Конспект.  Зарубіжна література  Дидактичний матеріал до вивчення "Різдвяної пісні у прозі" Ч. Діккенса  Дидактичний матеріал до вивчення "Різдвяної пісні у прозі" Ч. Діккенса  Різдвяна історія, Чарльз Діккенс - замовлення книжки в магазині книг Наш  Формат Ч. Діккенс "Різдвяна пісня в прозі" | Тест з зарубіжної літератури – «На  Урок»Реальне і фантастичне у повісті Ч.Діккенса ''Різдвяна пісня у прозі''.  Жанрові особливості різдвяного оповідання. Композиція твору. | Конспект.  Зарубіжна література  Різдвяна пісня в прозі (1843) - Чарльз ДІККЕНС 1812-1870 - ПРИГОДИ I  ФАНТАСТИКАРіздво в західноєвропейській літературній традиціїРіздвяна пісня в прозі (1843) - Чарльз ДІККЕНС 1812-1870 - ПРИГОДИ I  ФАНТАСТИКА

docx
Додано
22 жовтня 2021
Переглядів
1058
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку