Сторітелінг- дієвий мотиваційний метод.

Про матеріал
У презентації розкриті дієві мотиваційні сучасні методи пов'язані із застосуванням сторітелінгу та інших інтерактивних методик на уроках основ здоров'я.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер – клас. Дієві мотиваційні методи та інструменти активізації пізнавальної діяльності учнів.1.https://www.youtube.com/watch?v=P60bb7 YBl. Kk

Номер слайду 2

Іноді нам всім потрібно почути правильні слова у потрібний момент. Якщо влучно їх підібрати, то можна допомогти людині побачити ситуацію під іншим кутом та досягнути мети.2.

Номер слайду 3

- зробити урок цікавим;- викликати інтерес до навчання;- увімкнути креативність;- уникнути одноманітності на уроках;розвинути комунікативну компетентність дітей нового покоління . ЯК Мотивація3.

Номер слайду 4

Інтерактивні активності Онлайн- подорожіМапа думок. Сторітелінг 4.

Номер слайду 5

Ресурс «Canva»5.

Номер слайду 6

6.6.

Номер слайду 7

Word. Art7.

Номер слайду 8

Онлайн - подорожіhttps://museum-portal.com/ua/muzeyi8.

Номер слайду 9

9.https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=x. KBRIY8 RNPY9.

Номер слайду 10

Сторітелінг…10.

Номер слайду 11

Сторітелінг – технологія створення історії та передачі за її допомогою необхідної інформації з метою впливу на емоційну, мотиваційну, когнітивну сфери слухача. ФункціїМотиваційна. Об'єднуюча. Комунікативна. Виховна11.

Номер слайду 12

Особливості сторітелінгута його види Культурний. Соціальний. Сімейний. Особистісний. Jump story. Міфи та легенди. Пасивний та активний12.

Номер слайду 13

. Створення власної історії…Створення власної історії…13.

Номер слайду 14

Існує п'ять основних сюжетів сторітелінгу, які можна використовувати, змінюючи основну лінію згідно з вашими потребами. Перемога над монстром. ... Класичний. . Попелюшка. ... День бабака. ... Квест.14.

Номер слайду 15

Сервіси для сторітелінгу. Toony. Tool – безкоштовний онлайн-ресурс для створення мультфільмів та коміксів. За допомогою цього ресурсу можна розмальовувати різні картини, додавати свої фото в інші картинки, створювати колажі, хмари слів тощо. Toony. Tool – безкоштовний ресурс для створення мультфільмів та коміксів. За допомогою цього ресурсу можна створювати колажі, хмари слів та власні історії.15.

Номер слайду 16

16.

Номер слайду 17

Створення історій за допомогою кубиків…. Ресурс Story Dice.17.

Номер слайду 18

Створимо власну історію18.

Номер слайду 19

Соціально-емоційне та етичне навчання– інструмент розвитку м’яких навичок або “soft skills”. Як-от, уміння комунікувати,співпереживати собі й іншим, керувати своїми емоціями, працювати в команді, креативно й критично мислити. Вимоги сучасної освіти. Створюйте історії навчаючись, виражайте емоції, комунікуйте, подавайте власний приклад, критично мисліть та вмотивовуйтенаших дітей до здорового способу життя!19.

Номер слайду 20

Дякую за увагу!20.

pptx
Додав(-ла)
Кирилюк Зоряна
Додано
19 березня
Переглядів
45
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку