Структура проектної та дослідницької роботи

Про матеріал
"Проект та дослідження – два методи однієї технології. Дослідження, яке виконує учень, для його керівника (вчителя) являється педагогічним проектом". В матеріалі висвітлені основні етапи роботи над проектом та розглянуті відмінності між дослідженням та проектом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Структура проектної та дослідницької роботи ПРОЕКТ. Проект та дослідження – два методи однієї технології. Дослідження, яке виконує учень, для його керівника (вчителя) являється педагогічним проектом

Номер слайду 2

ДОСЛІДЖЕННЯ. Негативний результат в дослідженні – це результат. Негативний результат при виконанні проекту чи написанні реферату – це провал.

Номер слайду 3

Освітній проект “Створення навчальних ігрових вправ на основі електронного ресурсу http://learningapps.org/” Автор: Рогожнікова Ольга Володимирівна, вчитель хімії, біології КЗО “СЗШ № 69” Індустріального району м. Дніпропетровська. Характеристика проекту: за метою проектної діяльності – творчий; за кількістю учасників – груповий; за тривалістю – довготривалий.

Номер слайду 4

Анотація проекту «Гра – це іскра, що запалює вогник допитливості і любові до знань» В.Сухомлинський  Створення навчальних ігрових вправ – особлива форма самостійної діяльності учнів, у грі починається моральний та розумовий розвиток дитини, а головне – становлення творчої, креативної особистості. 

Номер слайду 5

Опис проекту Проект спрямований на створення електронної бази різноманітних ігрових вправ на основі електронного ресурсу Цільова аудиторія – учні 7 – 11 класів.

Номер слайду 6

Мета та завдання Активізувати пізнавальну активність учнів під час уроків та в позаурочний час шляхом використання навчальних ігрових вправ. Стимулювати творчий потенціал учнів та залучати їх до створення навчальних ігрових вправ. Створення різноманітних за формою та завданнями вправ до кожної теми, що розглядається при вивченні хімії.

Номер слайду 7

Технологія досягнення цілей Проведення майстер-класу з творчою групою учнів. Планування роботи. М’яке, демократичне керівництво діяльністю творчої групи учнів.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Тривалість та план реалізації Проект розрахований на 2 роки

Номер слайду 10

Проміжний результат

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Бюджет проекту Електронний ресурс БЕЗКОШТОВНИЙ Шаблони для створення нових вправ прості у використанні. На виконання роботи затрачується мінімальна кількість часу. Результат своєї роботи ви зможете запропонувати іншим користувачам, опублікувавши його.

Номер слайду 14

Давайте людям більше, ніж вони очікують, і робіть це радісно. Діліться своїми знаннями з дітьми. На сьогодні це єдиний відомий спосіб досягти безсмертя. З повагою, Ольга Рогожнікова.

ppt
Додано
27 серпня 2019
Переглядів
707
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку