"Використання власного освітнього курсу і блогу для вивчення хімії та біології дистанційно і за моделлю "Перевернутий клас".

Про матеріал

Матеріал містить теоретичні та методичні рекомендації по організації змішаного навчання за моделлю "Перевернутий клас", посилання на Інтернет-ресурси, що можуть бути використані за такою формою навчання.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

"Використання власного освітнього курсу і блогу для вивчення хімії та біології дистанційно і за моделлю "Перевернутий клас". Вчитель хімії та біології НВК № 148 “Планета Щастя” Рогожнікова Ольга Володимирівна

Номер слайду 2

Модель змішаного навчання «Перевернутий клас» це інноваційний сценарій навчання - теоретичний матеріал вивчається самостійно до початку уроку, а вивільнений час на уроці направлено на рішення проблем, співробітництво, взаємодію з учнями, застосування знань і умінь у новій ситуації, і на створення учнями нового навчального продукту.

Номер слайду 3

"Перевернутий клас" -   це те розвивальне середовище, що забезпечує умови для формування ключових компетентностей зазначених в Концепції Нової української школи: створення умов для набуття досвіду постановки і досягнення мети; діяльнісний характер навчання, тобто включення учнів в реалізацію будь-якої діяльності – дослідження, проектування; орієнтація навчального процесу на розвиток самостійності і відповідальності учня за результати своєї діяльності, організація продуктивної групової роботи; обов’язкове включення в зміст уроку завдань розвивального характеру. 

Номер слайду 4

Блог - him148.blogspot.com

Номер слайду 5

Розробки уроків хімії 10 клас

Номер слайду 6

Розробки уроків біології 8 клас

Номер слайду 7

Тести для контролю знань на платформі https://videouroki.net

Номер слайду 8

Вікторини на платформі http://www.triventy.com

Номер слайду 9

Пазли на платформі jigsawplanet.com

Номер слайду 10

Власний навчальний курс на платформі https://university.raccoongang.com

Номер слайду 11

Теоретичний блок

Номер слайду 12

Відео до уроку

Номер слайду 13

Інтерактивні ігри для тренування на платформі learningapps.org, quizlet.com

Номер слайду 14

Тестова частина

Номер слайду 15

Для контролю виконання тестів існує журнал з поточними оцінками за домашні завдання (курси) та виставляється оцінка середня за обрану кількість домашніх завдань. Оцінювання ведеться у відсотках і конвертується у 12-бальну систему. Шкала оцінювання і наповнення курсу - моя авторська розробка.

Номер слайду 16

Така модель навчання дозволяє під час уроку приділяти більше уваги і часу на виконання практичної частини, створенню міні-проектів.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Давайте людям більше, ніж вони очікують, і робіть це радісно. Діліться своїми знаннями з дітьми. На сьогодні це єдиний відомий спосіб досягти безсмертя. З повагою, Ольга Рогожнікова

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Семікіна Олена Леонідівна
    Дякую за презентацію таких простих для застосування на практиці та ефективних ресурсів, які цікаві підліткам. Я вчителька англійської мови, використовую багато онлайн ресурсів. Ви ознайомили мене з новими. Дякую
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Нагорна Людмила Ярославівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
27 серпня 2019
Переглядів
1968
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку