“Створення PDF - документів”.

Про матеріал
“Створення PDF - документів”. Перетворення файлу на PDF-документ за допомогою команд меню Acrobat.
Перегляд файлу

Урок № 71

Тема: Створення PDF - документів.

Перетворення файлу на PDF-документ за допомогою команд меню Acrobat

  1.   У меню «Файл» програми Acrobat виберіть команду «Створити» > «PDF із файлу».
  2.   У діалоговому вікні відкриття знайдіть файл, який потрібно перетворити. Можна переглянути файли всіх типів або ж обрати певний тип файлів за допомогою розкривного меню «Файли типу».

Acrobat відображає всі документи Microsoft Word у вибраній папці

Acrobat відображає всі документи Microsoft Word у вибраній папці.

 

  1.              Крім того, за перетворення зображення на PDF-файл можна змінити параметри перетворення за допомогою кнопки «Параметри». Залежно від типу файлів можна буде вибрати ті чи інші параметри.

Примітка. Якщо вибрано опцію «Усі файли» або для вибраного типу файлу немає жодних параметрів перетворення, то кнопка «Параметри» буде недоступна. (Наприклад, кнопка «Параметри» недоступна за вибору файлів Microsoft Word і Microsoft Excel).

  1.              Щоб перетворити файл на документ PDF, натисніть кнопку «Відкрити».

Залежно від того, який саме тип файлу перетворюється, або автоматично запускається програма, де було створено файл, або ж відкривається діалогове вікно прогресу виконання. Якщо вибрано файл, формат якого не підтримується, на екрані з’явиться повідомлення про те, що цей файл неможливо перетворити на формат PDF.

  1.              Після відкриття нового PDF-файлу виберіть «Файл» > «Зберегти» або «Файл» > «Зберегти як», укажіть ім’я PDF-файлу й виберіть папку для збереження.

Примітка. У разі, якщо PDF-файл планується розповсюджувати електронними засобами, його ім’я має складатися не більше ніж із 8 символів (без пробілів) і мати розширення .pdf. Це гарантує, що поштові програми або мережеві сервери не скоротять ім’я файлу, і PDF-файл можна буде відкрити належним чином.

Поданий матеріал законспектувати в зошит.

docx
Додано
30 травня 2020
Переглядів
969
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку