Сучасні українські лицарі

Про матеріал
У розробці представлені матеріали для години спілкування, присвяченій темі лицарства в сучасній Україні
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: “Сучасні українські лицарі”1 ВЕРЕСНЯ

Номер слайду 2

Лицар — середньовічний шляхетний титул у Європі. Саме лицарям були притаманні такі чесноти, як віра, добродійність, далекоглядність, справедливість, поміркованість, рішучість, звитяжність, шляхетність. До кожної з цих чеснот необхідно було прагнути, постійно працювати над собою, тож лицарський характер завжди залишався ідеалом.

Номер слайду 3

Сьогодні лицарями є ті, хто захищають українську державу на всіх фронтах гібридної війни: гуманітарному, інформаційному, економічному, політичному та в зоні бойових дій. Це ті, кому не байдужа доля України і вони готові працювати для неї. МАДЯР Ю. Ф.-полковник Збройних Сил України, учасник російсько-української війни 2014—2017. Від серпня 2022 року — командир 28-ї ОМБр.

Номер слайду 4

Найзапекліші бої за Україну тривають. Щодня гинуть найкращі сини, наші мужні захисники, які ціною власного життя виборюють для нас мирне життя.

Номер слайду 5

Символом пам’яті захисників України став сонях. Трагічні події російсько-української війни з 2014 року розгорталися на полях соняхів. Під соняхами сотні захисників України поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни.

Номер слайду 6

Пропоную вам продемонструвати шану та повагу Героям, які загинули, захищаючи Україну і прикрасити свій одяг символічним “Соняхом” https://youtu.be/snns. NYPcmgw

pptx
Додано
1 вересня 2023
Переглядів
857
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку