Свято нагородження переможців конкурсів та олімпіад

Про матеріал
Сценарій нагородження переможців конкурсів та олімпіад. Розрахований на 2-х ведучих середньої ланки.
Перегляд файлу

Свято вшанування відмінників

Ведучий: Доброго дня, шановні гості, учні та вчителі! Ми раді вітати вас у цьому залі, у цей прекрасний день на святі вшанування творчо обдарованих учнів та їхніх наставників-вчителів.

Ведуча: Сьогоднішнє свято – це підсумок праці, яка вже приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості. Сьогодні відбудеться нагородження найкращих учнів школи, переможців різних конкурсів, спортивних змагань, олімпіад.

Ведучий. Сьогодні ми вітаємо учнів

Що вміло над собою працювали,

Багато мали помислів, ідей

І їх зуміли реалізувати.

Ведуча:

Ви з шаною ідете на урок,

Щоб вогник знань завжди палав незгасно,

Щоб в майбуття упевнений був крок,

А кожен день насиченим, прекрасним.

В. До вітального слова запрошується директор школи _______________

В. Участь в олімпіадах – це щоденна робота на уроках і після уроків, в школі і вдома, з досвідченими вчителями і самостійно.

В. І шана вам, юні обдарування, що ступили на цей тернистий шлях за покликанням душі, за внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма.

В. Піднятися на вершину слави допомогли здібним учням як особистісні якості: наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись, так і постійна допомога та підтримка справжніх фахівців своєї справи, талановитих вчителів.

В. Навчання – це нелегкий труд,

Достойний слави і пошани.

І зараз на олімп зійдуть

Призери дисциплін навчальних.

В. Для нагородження переможців міських олімпіад  запрошується директор школи Серновець Ліліана Анатоліївна

В. Запрошуємо Хоменко Катерину,ученицю 10А класу,яка зайняла 5 місце на міській олімпіаді з географії,також вона зайняла 8 місце у міській олімпіаді з хімії та 10 місце на олімпіаді з української мови.

В.  запрошуємо Усик Анну, ученицю 10А класу,вітаємо з зайнятим 8 місцем на олімпіаді з правознавства,6 місцем на міській олімпіаді з технологій, за зайняте 10 місце на олімпіаді з біології та за 6 місце у конкурсі з української мови імені Яцика.

Костікова Григорія,який зайняв 5 місце на олімпіаді з правознавства.

Кирієнко Андрія,який зайняв 9 місце на олімпіаді з інформатики також Андрій зайняв 3 місце на міському етапі обласного конкурсу  бізнес – проектів серед учнівської молоді та 2 місце на конкурсі «Збережи життя» .

В. Запрошуємо на сцену Пінчук Дарину,яка зайняла 4 місце на міській олімпіаді з обслуговуючої праці та стала переможцем 2 етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

В. Запрошуємо Іваненко Лілію,яка стала переможцем 2 етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

В. Запрошуємо Тестову Валерію ,яка стала переможцем 2 етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з життєдіяльності. Також запрошуємо  Бенедіктович Вероніку,яка зайняла 9 місце на олімпіаді з життєдіяльності.

 В. Запрошуємо Тимкову Яну , яка на конкурсі української мови імені Яцика,отримала диплом 3 ступеня та зайняла 4 місце.

В.  для всіх присутніх звучить пісня у виконанні ________________________________________________________________

В.  Начитані, ерудовані, наполегливі, вони не тільки вчаться на відмінно, а й беруть активну участь у житті школи, міста.

В. Бажаємо вам, юні обдарування, постійно підвищувати рейтинг рідної школи та міста і надалі здобувати перемогу в інтелектуальних конкурсах.

В.Сьогодні день ваш і ваш час,

Й вершина перша вам під силу,

Життя – це гарт, життя – це шанс,

Лише у праці здобувають крила.

В. Для нагородження переможців запрошується Петренко Ольга Михайлівна

В. запрошуємо команду театральної групи «Березіль»

У складі :

Лавренко Іллі, Вертебної Ксенії, Волченко Олександри,Іванової Софії,Тищенко Валерїі,Оністрай Анастасії,Дасюка Дмитра,Лебеди Євгена та Скачка Євгена, яка зайняла 2 місце серед театральних гуртів на конкурсі Молоді таланти Чернігова.

Запрошуємо Вертебну Наталію Вікторівну для нагородження за активну участь у підготовці до конкурсу Молоді таланти Чернігова.

В. Запрошуємо команду «Фенікс» ,яка брала участь у міському Що? Де? Коли? Також  ця команда зайняла  5 місце на міському конкурсі Дружини Юних Пожежників 3 місце на конкурсі «Молодь обирає здоров`я» у складі :

В .Краснюк Крістіни та Дані, Кулик Аліни, Русої  Ірини,Захарченко Тетяни,Козак Даши, Маляревича Євгена,Панченко Владислава,Пархоменко Євгенія,Забуранного Прохора.

В .Тим, хто готує молоде покоління до самостійного життя, мудрим, добрим, рідним вчителям віддаємо подяку і шану, бо ви ведете своїх учнів до нових перемог та звершень і залишаєтесь для дітей вічним взірцем.

В .На олімпіадах, конкурсах вся увага, як правило, зосереджена на учнях. Про учителів згадуємо менше, хоча кого, як не їх слід вважати співавторами успіху? Додаткові заняття зі школярами, розробка завдань підвищеної складності, пошук матеріалів – вся ця непомітна, але така важка робота лежить на плечах педагогів.

В . Учителю! Прекрасного ти гідний!

Бо вибрав у житті свою мету.

Від імені усіх кажу "Спасибі"

За твою працю вчительську святу.

Для вас звучить пісня у виконанні ______________________________________________________________

В. Для нагородження переможців запрошується Приходько Наталія Петрівна

В . запрошуємо Галамагу Вікторію,яка зайняла 2 місце на конкурсі Молоді таланти Чернігова.

В . запрошуємо Фалько Євгенію,яка зайняла 2 місце на конкурсі Молоді таланти Чернігова.

В . запрошуємо Тимошенко Лізу ,яка зайняла 3 місце на конкурсі Молоді таланти Чернігова.

В . запрошуємо Гончарову Владиславу, яка зайняла 1 місце на конкурсі «Молодь обирає здоровя» в номінації фотографія.

Запрошуємо команду у складі : Копачової Софії,Кот Анастасії,Веремій Діани, Дасюка Дмитра,Скачка Євгенія,Лебеди Євгенія, Награбовської Софії,Науменко Вікторії,Волченко Олександри,яка зайняла 2 місце на міському конкурсі екологічних агітбригад.

В. Запрошуємо Приходько Дарю, яка зайняла 1 місце на мистецькому конкурсі дитячого малюнку , Вертебну Ксенію,яка зайняла також 1 місце на мистецькому конкурсі дитячого малюнку та Бодунову Альону  запрошуємо, вона зайняла 2 місце на мистецькому конкурсі дитячого малюнку «Чернігів – купуй рідне».

Для вас звучить пісня у виконанні ______________________________________________________________

В. Для нагородження переможців запрошується Казимир Ларису Сергіївну

В. Запрошуємо Павленка Артема ,який зайняв 3 місце на конкурсі з інформатики – номінація «Компютерна графіка», Коваленко Данила за зайняте 3 місце на конкурсі скреч проектів, запарошуємо Лебеду Євгенія,який зайняв 2 місце у номінації «Компютерний колаж»

 

В. А на останок для вас звучить пісня у виконанні ______________________________________________________________

В. Дякуємо за увагу. До побачення.

 

 

 

docx
Додано
15 березня 2019
Переглядів
2989
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку